Δερμάτινο μπουφάν

Nikosmirage

Μέλος
Περιοχή
Ανδρός
Όνομα
Νικος Τριγωνης
Μοτό
BMW F800GS
Αν και άσχετο με μοτοσυκλέτα. Χαρίζω σε όποιον θέλει αυτό το δερμάτινο μπουφάν το οποίο είναι πραγματικά αφόρετο… Είναι μέγεθος Small αλλά πάει πιο πολύ στο Medium. Όποιος το θελει μου στέλνει.
https://photos.app.goo.gl/D8f5z2fDcfvUDDH19

Dimisgs

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
BMW R1200GS 2009
Εύγε για την χειρονομία. Ελπίζω να σου έρθει στο τριπλάσιο.
Το θέλω για τον γιό μου γιατί τις πολύ λιγοστές φορές που τον παίρνω μαζί στην μηχανή μου φοράει τζιν ή κάτι ορειβατικά.. αν και όπως γράφεις δεν είναι για μηχανή με προστασίες, σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτά που φοράει λόγο δέρματος. Φυσικά εάν υπάρξει κάποιος που θα το χρειαστεί , εγώ κάνω πίσω μιας και θα φοριέται μια στο τόσο όπως έγραψα πιο πάνω.

Nikosmirage

Μέλος
Περιοχή
Ανδρός
Όνομα
Νικος Τριγωνης
Μοτό
BMW F800GS
Καλησπέρα! Δημήτρη, θα χαρώ πολύ να το πάρεις. Πες μου πότε μπορείς να βρεθούμε για να σου το δόσω!

Τελευταία επεξεργασία:

Nikosmirage

Μέλος
Περιοχή
Ανδρός
Όνομα
Νικος Τριγωνης
Μοτό
BMW F800GS
Καλημέρα, όπως μου είπε ο Δημήτρης αν το θέλει κάποιος από Αθήνα να μου πει. Μετά το Σαββατοκύριακο του το στέλνω Σαλονικά!

zen rider

suzuki volusia
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
kostis
Μοτό
suzuki volusia 2002
Εύγε για την χειρονομία. Ελπίζω να σου έρθει στο τριπλάσιο.
Το θέλω για τον γιό μου γιατί τις πολύ λιγοστές φορές που τον παίρνω μαζί στην μηχανή μου φοράει τζιν ή κάτι ορειβατικά.. αν και όπως γράφεις δεν είναι για μηχανή με προστασίες, σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτά που φοράει λόγο δέρματος. Φυσικά εάν υπάρξει κάποιος που θα το χρειαστεί , εγώ κάνω πίσω μιας και θα φοριέται μια στο τόσο όπως έγραψα πιο πάνω.

Ασε σουχω λυση. Αγοραζεις προστασιες για αγκωνες και πας Ασκαριδης δερματινα και σου τις ραβει. Τοκανα προσφατα και εχω το vintage δερματινακι σενιο. Συνολο κανα 50αρικο.

Dimisgs

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
BMW R1200GS 2009
Ασε σουχω λυση. Αγοραζεις προστασιες για αγκωνες και πας Ασκαριδης δερματινα και σου τις ραβει. Τοκανα προσφατα και εχω το vintage δερματινακι σενιο. Συνολο κανα 50αρικο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πραγματικά δεν το χα σκεφτεί και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.

Top Bottom