Διακοπτης momentary on-off-on

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Καλησπερα , ψαχνω ενα διακοπτη να βαλω στο τιμονι με αυτη την λειτουργεια , εχει κανεις κατι υποψιν του ?

ctp-03.001.0549-2.webp

πρεπει να κανει μια λειτουργια σαν τον διακοπτη απο τα ηλεκτρικα παραθυρα , οποτε με εναν απλο διακοπτη δεν μπορω να το κανω εκτος αν υπαρχει τροπος μετατροπης ?

415ce08fecabf3905db0e77626647487.jpg

Αυτό δεν κάνει γιατί είναι μόνο ο έναν momentary

Sent from my iPhone using Tapatalk

έχουμε κάτι τέτοιους αρχαίους στη Πάρνηθα που κάναμε το αστέροτρίγωνο με το χέρι :roflmao: :roflmao: :roflmao:

πρεπει να κανει μια λειτουργια σαν τον διακοπτη απο τα ηλεκτρικα παραθυρα , οποτε με εναν απλο διακοπτη δεν μπορω να το κανω εκτος αν υπαρχει τροπος μετατροπης ?
θες να μένει σταθερός στο on ή να επιστρέφει όταν δεν το πατάς?

Αν έχω καταλάβει καλά θες κάτι σε μπουτον και οχι διακοπτη.

Ελα να τον πάρεις μαζί με τον stand

θες να μένει σταθερός στο on ή να επιστρέφει όταν δεν το πατάς?

Θέλω να επιστρέφει

Αν έχω καταλάβει καλά θες κάτι σε μπουτον και οχι διακοπτη.

Κωστή δεν είναι ακριβώς μπουτόν , έφερα παράδειγμα τα ηλεκτρικά παράθυρα τον αυτοκινήτων

Δες θες μπουτόν, θες να μένει πατημένος ; Ή να έχει 2 λειτουργίες όπως τα παράθυρα - ήτοι δουλεύει όσο το πατάς & "πατημένος" ;

Δες θες μπουτόν, θες να μένει πατημένος ; Ή να έχει 2 λειτουργίες όπως τα παράθυρα - ήτοι δουλεύει όσο το πατάς & "πατημένος" ;

Οσο τον πατάω να λειτουργεί και όταν τον αφήνω να πηγαίνει στο οφφ, το ίδιο και από την άλλη πλευρά

εχω

Οσο τον πατάω να λειτουργεί και όταν τον αφήνω να πηγαίνει στο οφφ, το ίδιο και από την άλλη πλευρά

Μόνο σε διπλό διακόπτη-μπουτον βρίσκω κάτι ,εσύ θες μονό διακόπτη με επαναφορά 2 θέσεων-2way..(πανω -κατω ή δεξια -αριστερά)δεν έχω βρει κάτι προς το παρον.
Μόνο κάτι τέτοιο που πρέπει να πατάς μια το ένα, μια το άλλο αναλογως την εντολή που θες
2* Motorbike Momentary Switch For 25mm Handlebars Aluminium Alloy 2 x Buttons | eBay UK
Το οποίο βέβαια θα γινόταν και με δύο killswitch
Υγ 3 θέσεων on off on.

Τελευταία επεξεργασία:
εχω τετοιο
(on)-off-(on)
και καπακια διαφορα και πλαισιο
και βινταλ και σασουν :ha

Back
Top Bottom