7200 σώμα... 800iso,25 sec, 2.8 διαφραγμαΓια δώσε και τα exif info, το σώμα έχεις Nikon d7500 αν θυμάμαι καλά, φακό διάφραγμα και χρόνο;
Το χρώμα WB που είναι?7200 σώμα... 800iso,25 sec, 2.8 διαφραγμα
Φακός tokina 11-17
Ψαχνω το συγκεκριμένο βιβλιο και ειναι εκτος κυκλοφοριας. Γνωριζει καποιος που μπορω να το βρω?Δείχνω έναν πολύ καλό οδηγό μανιταριών και το εργαλειο που πρεπει να έχουμε για μαζεμα.
Το νου σας.
Advphone....
Το έχω από το 2015..οντως με μια πρόχειρη αναζήτηση, δεν είναι διαθεσιμοΨαχνω το συγκεκριμένο βιβλιο και ειναι εκτος κυκλοφοριας. Γνωριζει καποιος που μπορω να το βρω?
Ευχαριστω!
Θέλω να πιστεύω πως εκείνοι που μαζεύουν οτι να'ναι, τα πάνε μετά βόλτα από κανένα μπάρμπα πριν τα φάνε, για να τους πει ποια να κρατήσουνε και ποιά όχι.. Τακτική από όλες τις πλευρές λάθος, αλλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πάνε αδιάβαστοι (κυριολεκτικά).Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στο δάσος να μαζεύει μανιταρια
Το κακο ειναι οτι μάζευαν ότι έβρισκαν... Και εδώ υπάρχει πρόβλημα.
Το μαζεμα μανιταριών μάλλον είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, ιδίως για όποιον ξεκινάει.
Θέλει γνώσεις και αρκετή μελέτη, για να μην κάνεις παρέα στον Άγιο Πέτρο, μαζί με όσους τα φάνε.
Στην φολοη τα τελευταία χρόνια έρχεται για μάθημα το πανεπιστήμιο Αθηνών και ο καθηγητής μας έχει ανοίξει τα μάτια με τις πληροφορίες για τα μανιταρια.
Ποτέ δεν μαζεύουμε μανιτάρια που δεν γνωρίζουμε και δεν μαζεύουμε παραπνω από ότι χρειαζόμαστε.
Ενα παράδειγμα πολύ τοξικου μανιταριου σε σύγκριση με ένα χρήσιμο βιβλιο
Advphone....
Φίλε μήπως έχεις 1€ να πάρω μια μανιταροπιτα ; Η προηγούμενη που πήρα είχε στρουμφάκι μέσα και δεν μπορούσα να την φάωΑπό την άλλη.... Δεν είναι δύσκολο να μαζέψουμε τα καλύτερα και τα πιο νόστιμα, αρκεί να περπατήσουμε πολύ και φυσικά να βλέπουμε καλα
Ξέρουν να κρύβονται τα ατιμα
Advphone....
Ειδα μια οικογένεια που είχε γεμίσει το πορτ μπαγκαζ ενός golf και τον ρώτησα αν γνωρίζει από μανιτάρια και την επικίνδυνοτητα τους.Θέλω να πιστεύω πως εκείνοι που μαζεύουν οτι να'ναι, τα πάνε μετά βόλτα από κανένα μπάρμπα πριν τα φάνε, για να τους πει ποια να κρατήσουνε και ποιά όχι.. Τακτική από όλες τις πλευρές λάθος, αλλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πάνε αδιάβαστοι (κυριολεκτικά).
Είδες τι μαζεύανε και ανάμεσά τους υπήρχανε ακατάλληλα? Τους έκανες κάποια υπόδειξη?
Το καλό με την κρίση / αποκέντρωση κλπ, είναι οτι οι πρωτεβουσιάνοι (με όλες τις έννοιες) έχουν αρχίσει και ανακαλύπτουν ξανά τις ομορφιές της φύσης και της επαρχίας, το κακό της υπόθεσης είναι πως πολύ συχνά αυτό γίνεται με αρκετά αφελή και "άγαρμπο" τρόπο.
Μόνο που δεν είναι "τσέπης", που θα βόλευε να την έχεις μαζί στο δάσος.Βλέπω μια νέα έκδοση...
Μανιτάρια - Φωτογραφικός οδηγός μανιταροσυλλέκτη - Γιώργος Δ. Κωνσταντινίδης - 9789609314503 | Protoporia.gr
Μανιτάρια - Φωτογραφικός οδηγός μανιταροσυλλέκτη από Γιώργος Δ. Κωνσταντινίδης των Εκδόσεων Κωνσταντινίδης Γιώργος σε μοναδική τιμή από το Protoporia.gr. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.www.protoporia.gr
Θεός!!!Ειδα μια οικογένεια που είχε γεμίσει το πορτ μπαγκαζ ενός golf και τον ρώτησα αν γνωρίζει από μανιτάρια και την επικίνδυνοτητα τους.
Πήρε το ύφος του ξερολα, έκλεισε το πορτ μπαγκαζ και έφυγε χωρίς να μας χαιρετήσει.
Ούτε την κάρτα μου δεν πρόλαβα να του δώσω.
Γκαντεμιά!!!!!.........Ούτε την κάρτα μου δεν πρόλαβα να του δώσω.