[Δυτική Αττική] - Μέγαρα/Λουτράκι - χώμα

endtourista

'' ... ''
Όνομα
ΣΠΥΡΟΣ
75 χωμάτινα χιλιόμετρα που ξεκινούν από τα Μέγαρα και καταλήγουν σε μια μικρή περιήγηση στην όμορφη περιοχή πάνω από το Λουτράκι. Τα πρώτα λίγα ασφάλτινα χιλιόμετρα (που θα είναι και τα τελευταία της διαδρομής) δίνουν τη σειρά τους σε αμμώδες χωμάτινο κομμάτι που όμως βρεγμένο δείχνει τον κακό εαυτό του. Στη συνέχεια πέτρινο σκληρό τερέν, κακοτράχαλο έτσι κι αλλιώς, που μετά την περσινή φοβερή πυρκαγιά κρύβει αρκετά χασίματα (προσοχή!) και κάποια σοβαρά νεροφαγώματα. Πόσο καταθλιπτική είναι η διάσχιση καμένου δάσους!..

Προσεγγίζοντας την περιοχή του Λουτρακίου ακολουθούμε τη διαδρομή που ο Βασίλης bill race μας πλοήγησε σε βόλτα που έγινε την 31/3/2019. Διαδρομή–παιδική χαρά σε αρκετά σημεία της, ιδίως σε κάποια πιπεράτα μονοπατάκια και κομμάτια ποταμιάς που περιλαμβάνει. Ίσως δυσκολευτούν κάπως βαριές μοτο, με χωμάτινα λάστιχα και παρέα όμως δε θα υπάρξει πρόβλημα, αντιθέτως θα ανταμειφτείτε για την όποια προσπάθεια.

Στο χάρτη σημειώνονται κάποια σημεία ενδιαφέροντος, η πρόκληση όμως είναι ίσως να ανακαλύψετε και κάποια άλλα από τα πολλά που η γύρω περιοχή κρύβει…

Τίτλοι τέλους με κοψίδια στα Πίσια, θαλασσινά στη Λίμνη Ηραίου-Βουλιαγμένης, καφεδάκι στην παραλία Λουτρακίου, δεν έχει σημασία που. Είναι όλα εγγύηση!

Η βόλτα εδώ:
Endouro βόλτα Λουτράκι foto story
 

Attachments

Aldebaran

Daggers in Brothel
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Kολλητός Του Μηχανικού.
Ρε Σπυρετο είσαι ο άνθρωπος μου!

Ακούς εκεί "έχουμε τις διαδρομες μες το κεφάλι μας" allen

Δεν το ξέραμε ρε Θάνο να κάνω 7 χρόνια στο Θιβέτ για να μάθω τηλεπάθεια :friend:
 

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 250
Καλημέρα Σπύρο endtourista , γνωρίζουμε σε πόσες ώρες βγαίνει η διαδρομή (ελαφριά μονοκύλινδρα);
 

endtourista

'' ... ''
Όνομα
ΣΠΥΡΟΣ
Με το συνολικό μήκος της διαδρομής στα 75χλμ. περίπου, θεωρώ ότι το 3ωρο είναι αρκετός χρόνος, περιλαμβάνοντας και τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.
Αν εκδηλώσετε τυπικά συμπτώματα οδηγικού αφιονισμού σε συνδιασμό με δυσκαμψία επαναφοράς του δεξιού καρπού, ο χρόνος μειώνεται δραματικά
αφού περιλαμβάνονται και αρκετές "γρήγορες" φλαταδούρες.
Η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσετε το πρώτο σενάριο -στο μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον- και να απολαύσετε κάποιες στάσεις σε μέρη που πραγματικά το αξίζουν!

ΥΓ. Αν και όποιος ακολουθήσει τη διαδρομή, ας ενημερώσει εδώ για τυχόν αλλαγές που ίσως έχουν προκύψει μετά τη φετινή πυρκαϊά πάνω από το Λουτράκι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 250
ευχαριστώ, το συζητάμε με την παρέα - αν τελικά προκύψει θα ενημερώσω.
 
Top Bottom