[Δυτική Αττική] - Μέγαρα/Λουτράκι - χώμα

endtourista

'' ... ''
Όνομα
ΣΠΥΡΟΣ
75 χωμάτινα χιλιόμετρα που ξεκινούν από τα Μέγαρα και καταλήγουν σε μια μικρή περιήγηση στην όμορφη περιοχή πάνω από το Λουτράκι. Τα πρώτα λίγα ασφάλτινα χιλιόμετρα (που θα είναι και τα τελευταία της διαδρομής) δίνουν τη σειρά τους σε αμμώδες χωμάτινο κομμάτι που όμως βρεγμένο δείχνει τον κακό εαυτό του. Στη συνέχεια πέτρινο σκληρό τερέν, κακοτράχαλο έτσι κι αλλιώς, που μετά την περσινή φοβερή πυρκαγιά κρύβει αρκετά χασίματα (προσοχή!) και κάποια σοβαρά νεροφαγώματα. Πόσο καταθλιπτική είναι η διάσχιση καμένου δάσους!..

Προσεγγίζοντας την περιοχή του Λουτρακίου ακολουθούμε τη διαδρομή που ο Βασίλης bill race μας πλοήγησε σε βόλτα που έγινε την 31/3/2019. Διαδρομή–παιδική χαρά σε αρκετά σημεία της, ιδίως σε κάποια πιπεράτα μονοπατάκια και κομμάτια ποταμιάς που περιλαμβάνει. Ίσως δυσκολευτούν κάπως βαριές μοτο, με χωμάτινα λάστιχα και παρέα όμως δε θα υπάρξει πρόβλημα, αντιθέτως θα ανταμειφτείτε για την όποια προσπάθεια.

Στο χάρτη σημειώνονται κάποια σημεία ενδιαφέροντος, η πρόκληση όμως είναι ίσως να ανακαλύψετε και κάποια άλλα από τα πολλά που η γύρω περιοχή κρύβει…

Τίτλοι τέλους με κοψίδια στα Πίσια, θαλασσινά στη Λίμνη Ηραίου-Βουλιαγμένης, καφεδάκι στην παραλία Λουτρακίου, δεν έχει σημασία που. Είναι όλα εγγύηση!

Η βόλτα εδώ:
Endouro βόλτα Λουτράκι foto story
 

Attachments

Aldebaran

Λασπωμένο μέλος.
Περιοχή
Στο νησί του Αίαντα.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Panamax Bulk Carrier
Ρε Σπυρετο είσαι ο άνθρωπος μου!

Ακούς εκεί "έχουμε τις διαδρομες μες το κεφάλι μας" allen

Δεν το ξέραμε ρε Θάνο να κάνω 7 χρόνια στο Θιβέτ για να μάθω τηλεπάθεια :friend:
 
Top Bottom