Εκλάπη μπαγκαζιέρα οροφής THULE MOTION 800

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Δεν ελπίζω σε πολλά αλλά το αναφέρω μόνο και μόνο γιατί η λευκή έκδοση ήταν limited edition και κυκλοφόρησαν ελάχιστα κομμάτια στην Ελλάδα (2 ή 3), οπότε με μπόλικη τύχη ίσως κάτι μπορεί να γίνει. Ελπίζω πως αυτό δεν το γνωρίζει ο κλέφτης (προσωπικά στην Ελλάδα εγώ δεν έχω δει ποτέ καμία άλλη λευκή THULE MOTION 800 πάνω σε αυτοκίνητο). Επομένως το σημαντικό στοιχείο είναι ότι είναι λευκή THULE (άλλες λευκές -κυρίως από Ελληνικές εταιρείες- κυκλοφόρησαν αρκετά) και ο τύπος είναι ο MOTION 800.

Την μπαγκαζιέρα την αφαίρεσαν πριν από λίγες ημέρες (4 ή 5) πάνω από το αυτοκίνητο, υποθέτω ότι έσπασαν την ψευτοκλειδαριά που είχε, με σκοπό να αφαιρέσουν ότι έβρισκαν μέσα. Αφού δε βρήκαν κάτι, πήραν την ίδια τη μπαγκαζιέρα η οποία δυστυχώς δεν χρειάζεται εργαλεία για να ξεκουμπώσει από τις μπάρες οροφής.
Έχει κάποιες μικρές (αλλά αρκετές) γρατζουνιές στο κάτω μαύρο τμήμα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μπαγκαζιέρας, στο τελείωμα. Αν σε κάποια γειτονιά δείτε οτιδήποτε μπορείτε να μου στείλετε ένα pm.

 
Τελευταία επεξεργασία:

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Μεγάλο κρίμα. Να τους κοπούν τα χέρια.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Με όλα αυτά που γίνονται τριγύρω μας τα τελευταία χρόνια είναι θέμα αν θα μπεις στο αρνητικό στατιστικό δείγμα. Αφού έχουμε την υγειά μας... κάνουμε μια προσπάθεια και πάμε παρακάτω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Άσχημο συναίσθημα...
Πολύ όμως...
 
Top Bottom