Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά για ευρωπαϊκά ταξίδια

jon t

Μέλος
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
Honda CRF1100L
Πληροφοριακά και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, για όποιον σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον ακτοπλοϊκές γραμμές της Grimaldi ανά την Ευρώπη, ανακάλυψα ψάχνοντας στο ξένο site για τα καράβια από Ιταλία για Βαρκελώνη, ότι υπάρχει συνδυαστική έκπτωση +30% όταν χρησιμοποιηθεί στο ίδιο ταξίδι και άλλο καράβι γραμμής ίδιων συμφερόντων.

Για παράδειγμα θέλοντας να ταξιδέψω ακτοπλοϊκός για Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι, πήρα την έκπτωση του 30% χρησιμοποιόντας για το Πάτρα - Αγκόνα πλοίο της Μίνοαν - Grimaldi.

Για να μην τα πολυλογώ έκλεισα τα εισιτήρια για μένα και την μοτοσυκλέτα σε τρίκλινη καμπίνα (Πάτρα - Αγκόνα, Civitavecchia - Βαρκελώνη & επιστροφή Αγκόνα - Πάτρα), τέλη Ιανουαρίου στην τιμή των 266,00 ευρό.
Στην τιμή αυτή υπάρχει βέβαια και η έκπτωση 30% για early winter booking και η έκπτωση για τα τρία άτομα στην καμπίνα που συνταξιδεύουμε .

Αντίστοιχα για όποιον πάει Τυνησία, Κορσική κλπ μέσω Ιταλίας μπορεί να έχει την έκπτωση.

Απλά ψάχνοντας πώς θα βγάλω τα εισιτήρια προκειμένου να επωφεληθώ της έκπτωσης, κατέληξα ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στα κεντρικά της Μίνοαν στην Πάτρα.
Κανένα πρόβλημα για τους μακρινούς, όλα κανονίζονται τηλεφωνικά.;)
 
Top Bottom