Δεν ξέρουν λεώνιδα!!!Τα μουλάρια έχουν περισσότερη έλξη από τα άλογα.
Καλύτερα 135 μουλάρια κ το ενα άλογο.
Δεν είναι από χωριό!!!!
Δεν ξέρουν λεώνιδα!!!Τα μουλάρια έχουν περισσότερη έλξη από τα άλογα.
Άνθρωποι των πόλεων Νικόλα.Δεν ξέρουν λεώνιδα!!!
Δεν είναι από χωριό!!!!![]()
Η συνεννόηση έγινε. Εγώ το έκλεισα το δωματιάκι μου.Μιλάς με τον Παναγιώτη στο 6932349330.
Εσύ κανονίζεις...Φιξάραμε ημερομηνία;![]()
Παρακολουθώ και ακολουθώ αναλόγως. Από μένα είναι οκ και τα 2 ΣΚ με τα τωρινά δεδομένα. Πρώτα η υγεία και τα κουράγια!Θα αλλάξω τον τίτλο με «??? Οκτωβρίου 2023»
Θέλω να δω πως θα είμαι λόγω των θεραπειών που κάνω και εννοείται ένα παράθυρο για τον καιρό…
Στο νου μου έχω τα ΣΚ 14-15/10 ή 21-22/10.
(Το 28-29 λίγο πιο στην απέξω λόγω της αργίας)
Περίπου στις 10/10 θα ξέρω…
Ότι θα πάμε όμως είναι σίγουρο![]()
Τα μουλάρια έχουν περισσότερη έλξη από τα άλογα.
Ε ναι αλλά τα αλόγα υπερτερούν γενικότερα στην εξασφάλιση της απολύτου ισχύος, ενώ το ένα μουλάρι κρίνετε αρκούντως ικανοποιητικό για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ροπής έλξης της ομάδαςΤα μουλάρια έχουν περισσότερη έλξη από τα άλογα.
Και αν σου βγει "Αστραχάν" το άλογο;;;Ε ναι αλλά τα αλόγα υπερτερούν γενικότερα στην εξασφάλιση της απολύτου ισχύος, ενώ το ένα μουλάρι κρίνετε αρκούντως ικανοποιητικό για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ροπής έλξης της ομάδας
Ε τότε προσέχεις μην σου ξεφύγει και το κατεβάσεις στον ιππόδρομο
[url=https://ibb.co/FmMmC2p]ένα θα πω.... ψήνεται guest star....
Πολύ χαίρομαι με την απορία σου...
Καλα κάνεις και χαίρεσαι και εγω ακομα περισσότερο!Πολύ χαίρομαι με την απορία σου...
(you know what I mean...)![]()
Πολύ χαίρομαι με την απορία σου...
(you know what I mean...)![]()
Χαίρομαι που δεν χάνεις το χιούμορ φίλε μου..Καλα κάνεις και χαίρεσαι και εγω ακομα περισσότερο!
Κατσε να δούμε τι θα κατεβασει από βδομάδα γιατί το μισό να ρίξει δε θα μείνει τπτ όρθιο....
Η κατάσταση είναι ήδη τραγική.....
Σε αναμονή...
Θα πάμε με τη σωσίβια λέμβο. Μην ξεχάσετε να κάνετε σέρβις το εξωλέμβιοΚατσε να δούμε τι θα κατεβασει από βδομάδα γιατί το μισό να ρίξει δε θα μείνει τπτ όρθιο....
Η κατάσταση είναι ήδη τραγική.....
Σε αναμονή...
Αγάλι αγάλι...BlackArrow από διαθεσιμότητες σου είπε μήπως ο μάστορας τι παίζει? Να βιαστώ να κλείσω κ γω?
Κατω Ελάτη δε φοβάμαι, για δρόμους δε ξέρω...Αγάλι αγάλι...
Με τις βροχές που ρίχνει είναι πιθανό να δώσουμε ραντεβού στην Κάτω Ελάτη...![]()