Λοιπόν έριξα λίγο παραπάνω ψάξιμο και έχω να πω ότι με έχει ενοχλήσει λιγάκι το όλο σκηνικό, γεγονός που μάλλον σημαίνει ότι - μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον - δεν θα πάρω κάποιο intercom.
Ο Fortnine εδώ κάνει ένα τεστ για την εμβέλεια ορισμένων συσκευών, μεταξύ των οποίων και τo F4+ και συνοπτικά λέει ότι χάνει επαφή στα 410 μέτρα.

Ενώ η εταιρία υπόσχεται μέχρι 1,2 χλμ. Τώρα οκ, αυτό το "μέχρι" προφανώς καλύπτει πολλά και σαφώς είναι το μάρκετινγκ στη μέση, γιατί "μέχρι" 1,2 χλμ μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι έχει εμβέλεια 50 μέτρα και τέρμα. Απλά από εκεί και μετά αν η εταιρία θέλει να το ξεφτιλίσει, γιατί δεν γράφει ας πούμε και "up to 1,5 light years", κι αυτό μια χαρά ισχύει. Τσαντίζομαι πολύ απ' τα ξεφτιλισμένα αυτά κόλπα του μάρκετινγκ, ειλικρινά.
Οπότε πάει στον κουβά η όλη φάση, θα ξεθάψω τα παλιά μου pmr μου φαίνεται.
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες παρεμπιπτόντως, να είστε καλά, να φάτε καλά και να γυρίσετε όλοι στα σπίτια σας ασφαλείς!