Ενδοεπικοινωνία

cantona

Μέλος
Περιοχή
Αρτέμιδα
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
R1250GSA
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Οι συσκευές mesh μπορούν να συνδεθούν με συσκευές bluetooth?
Όχι.
Mesh με mesh και BT με BT μόνο.
Π.χ αν έχεις Sena spider μπορεί να συνδεθεί μόνο μέσω mesh με οποιαδήποτε Sena έχει mesh. Το BT της χρησιμοποιείται για να συνδέσεις την μονάδα με κάποιο τηλέφωνο, GPS , ταμπλέτα και όχι με άλλη μονάδα ενδοεπικοινωνίας .

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Όχι.
Mesh με mesh και BT με BT μόνο.
Π.χ αν έχεις Sena spider μπορεί να συνδεθεί μόνο μέσω mesh με οποιαδήποτε Sena έχει mesh. Το BT της χρησιμοποιείται για να συνδέσεις την μονάδα με κάποιο τηλέφωνο, GPS , ταμπλέτα και όχι με άλλη μονάδα ενδοεπικοινωνίας .
Νομίζω κανείς λάθος , αν έχεις mesh μπορείς να συνδεθείς με ενδοεπικοινωνία που έχει μόνο Bluetooth

cantona

Μέλος
Περιοχή
Αρτέμιδα
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
R1250GSA
Νομίζω κανείς λάθος , αν έχεις mesh μπορείς να συνδεθείς με ενδοεπικοινωνία που έχει μόνο Bluetooth
Όχι δεν κάνω, έτσι είναι. Είναι μήλα με πορτοκάλια...
To ενδεχόμενο που αναφέρεις γίνεται όταν ένας έχει μονάδα που έχει και τις 2 δυνατότητες αλλά ο άλλος έχει μόνο BT, τότε η σύνδεση γίνεται μέσω BT. Αν βρεθεί και ένας τρίτος στην παρέα που έχει μια από τις 2 δυνατότητες η μονάδα του, μπορεί να συνδεθεί με τους άλλους 2. Μιλάω πάντα για Sena, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις Cardo. Για αυτό ανέφερα το παράδειγμα επάνω με την Spider η οποία δεν έχει BT intercom αλλά μόνο mesh intercom.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Τεσπα με μπέρδεψες , εγώ που έχω Sena 30k συνδέομαι και με mesh και με ενδοεπικοινωνία ‘’φτηνη’’ που έχει μόνο BT .
Επίσης αν για παράδειγμα είμαστε 4 άτομα και Οι 3 έχουμε Sena mesh intercome και ο ένας μόνο με BT , ξεκινάω σύνδεση πρώτα με το BT και έπειτα πατάω το κουμπί του mesh και τον τραβάω μαζί στο κανάλι με τους υπόλοιπους και είναι λες και μπήκε με mesh και αυτός .

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Και συνδέεται και "μπαίνει" στο δίκτυο, το κάναμε με δύο mesh, μια freecom4

Αυτό που απέτυχε σήμερα ήταν δύο freecom4 και μια edge όλοι μαζί. Μιλούσαν οι άλλοι μόνοι τους.

cantona

Μέλος
Περιοχή
Αρτέμιδα
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
R1250GSA
Δεν σε μπέρδεψα, αυτό ακριβώς εξήγησα παρά πάνω :)
Έτσι όπως το περιγράφεις γίνεται, αλλά με την διαφορά ότι δεν συνδέεται με mesh αφού δεν έχει, αλλά με BT. Σημαντικό γιατί αν εσύ απομακρυνθείς τότε ο φίλος με το BT δεν θα έχει επικοινωνία με τους άλλους 2 που θα έχουν mesh.;)

b2bstam

Μέλος
Όνομα
matis
Μοτό
???
xt600e
Καλημέρες. Έχω μια ενδοεπικοινωνια,interphone tour και θέλω να την συνδέσω με sena 10s. ,,έχω δει κάποιο βιντεάκι μετά από κάποιες προσπάθειες τις συνδέσα μεταξύ τους αλλά μόνο για ένα δευτερόλεπτο μετά αποσυνδέονται γνωρίζετε κάτι?
Είναι και η λειτουργία τις sena λίγο μαλακ....

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Έχω την sena srl2 (ίδια με την 20s) και επιβεβαιώνω ότι είναι δύσκολο να συνδεθεί με άλλες ενδοεπικοινωνίες ενώ μου κάνει συχνά αποσυνδέσεις από το κινητό.

Έχω επίσης την interphone tour και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν έχεις δει προσεκτικά το βίντεο, λέει ότι την interphone την βάζεις σε λειτουργία εύρεσης τηλεφωνικής συσκευής και όχι ενδοεπικοινωνίας. Δοκίμασε έτσι να δεις.

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
Για διπλή ενδοεπικοινωνια προσιτή σε χρήματα τι προτείνετε;

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Για διπλή ενδοεπικοινωνια προσιτή σε χρήματα τι προτείνετε;
Δεν έχω δοκιμάσει τις cardo αλλά από την εμπειρία μου με sena και interphone, μπορώ να σου προτείνω την 2η. Προσιτές τιμές σε σχέση με τις "μεγάλες-γνωστές" cardo/sena, αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών.
Αν θες ακόμα πιο budget φάση, παίζουν και κινεζιές τύπου freecom (ή κάπως έτσι) που κάνουν δουλειά από ότι έχω ρωτήσει σε γνωστούς.

abakas

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
KTM 1290 ADV R ‘18,
ΚΤΜ 950 ADV :-)
Έχω επίσης την interphone tour και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν έχεις δει προσεκτικά το βίντεο, λέει ότι την interphone την βάζεις σε λειτουργία εύρεσης τηλεφωνικής συσκευής και όχι ενδοεπικοινωνίας. Δοκίμασε έτσι να δεις.
Είδα ότι έχεις την interphone tour και ψάχνεις τις οικονομικές cardo. Έχεις καταλήξει κάπου; Η cardo spirit διαθέτει το functionality της interphone tour; Έχω την interphone link και σκέφτομαι να πάω σε cardo. Όσο αφορά την link, πολύ καλός ήχος και functionality αλλά μου έχουν χαλάσει ήδη 2 μονάδες και έχω αρκετά προβλήματα με την καλωδίωση.

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Είδα ότι έχεις την interphone tour και ψάχνεις τις οικονομικές cardo. Έχεις καταλήξει κάπου; Η cardo spirit διαθέτει το functionality της interphone tour; Έχω την interphone link και σκέφτομαι να πάω σε cardo. Όσο αφορά την link, πολύ καλός ήχος και functionality αλλά μου έχουν χαλάσει ήδη 2 μονάδες και έχω αρκετά προβλήματα με την καλωδίωση.
Αλέξανδρε, δεν ψάχνω τις cardo (από ότι θυμάμαι τουλάχιστον :D )

Προσωπικά, από sena και interphone νομίζω ότι η 2η είναι καλύτερη. Ίσως δεν έχει όλα τα specs της sena αλλά είναι πολύ χρηστική, συνδέεται αμέσως με το κινητό μου και δεν έχει διακόψει ποτέ, έχει καλό ήχο. Επίσης, πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας μέχρι στιγμής.
Θέμα με την ποιότητα δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα, εκτός από το μικρόφωνο boom που έχει σπάσει ένα κομματάκι μέσα στο σφουγγαράκι. Λειτουργεί κανονικά όμως.

Σε ενδεχόμενη αναβάθμιση, θα κοίταζα την u-com 7R που έχει και mesh.

abakas

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
KTM 1290 ADV R ‘18,
Ωραίος. Βέβαια στο μπατζετ που κοιτάω δεν παίζει mesh.

Αν και έχω Sena, θα ήθελα να δοκιμάσω μια Cardo και χαζεύω αυτές τις δυο

Θέλω ήχεια HD καθώς μου έχει μείνει γινάτι από την Sena που δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον ήχο. Σαν προδιαγραφές φαίνονται αντίστοιχες, τι διαφορές να έχουν πέρα από το ότι η freecom έχει jbl ηχεία?
Είδα παλαιότερη ανάρτηση σου γι'αυτό σε ρώτησα.

abakas

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
KTM 1290 ADV R ‘18,
Αλεξανδρε συγνωμη ασχετο, αλλα η μηχανη βρεθηκε?
Όχι, και το θεωρώ απολύτως απίθανο. Είτε έγινε αναλλακτικά, είτε την έβγαλαν στο εξωτερικό. Μεγάλο πρόβλημα η κλοπή με τις BMW. Πλέον στράφηκα στην Αυστρία. Νομίζω πως έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο + ξυπνάνε τα πιο άγρια ένστικτα σου...

Top Bottom