Εντυπώσεις εορταστικής πουροντουράδας 20 Δεκεμβρη 2015

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Αφανης ηρωας ο el gatto που τον εβλεπες οπου μπορουσες να φανταστεις εμπρος πισω σκαρφαλωμενος παντου και στημενος παντου, ανεπαφος καθαρος χωρις πολλες λασπες, λες και δεν περναγε απο τα ιδια μερη να στριφογυρναει και να σκουπιζει και να καταγραφει τα παντα.
Ετσι :yew: Και μαζι με τον Κωστα - El Gatto και οι Γιωργος-Λευκαδιος και Γιαννης-Donkeynator κανανε υπομονετικα τις σκουπες. Επισης ο Κωστας βοηθησε πολυ κοσμο στο κομματι με τις λασπες, ευχαριστουμε Κωστα :cool: :ok: Στις επομενες βολτες θα βγουνε οι σχετικες υπηρεσιες για περισοτερους απο τους συμμετεχοντες ωστε να μπορουνε να απολαυσουνε ολοι χωρις εγνοιες καποια κομματια της βολτας ;)


@Vagelis64: Βαγγελη ωραιος, και χαρηκα για την παρεα/κουβεντα :ok:
 

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Bγηκαμε νοτιοδυτικα απο τα Βιλια και μεσω του οικισμου του Αγιου Νεκταριου αρχισαμε πλεον να καβαλαμε τον Κιθαιρωνα σε μια διαδρομη που οσες φορες και να την κανω παντα την απολαμβανω Απανωτες φουρκετες με πετρα Πολυ πετρα Καθε ειδους πετρα!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Περιμενετε φωτο? Χα σας την εφερα Δεν εχω! :p
 

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Μετα το κατεβασμα απο τον Κιθαιρωνα λιγη ασφαλτος και πλεον μπηκαμε στο μικρο κομματι της διαδρομης μεταξυ Ερυθρων και Πλαταιων Το οποιο οταν εβγαλα την διαδρομη δεν ημουν σιγουρος αν θα καταφερναμε να το περασουμε ολοι πανω στις μηχανες Ολα ΟΚ ομως Φαινεται οτι τελικα δεν εριξε πολυ βροχη τις προηγουμενες μερες




 

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Ειμαστε πια στην Βοιωτια και στις Πλαταιες μπηκαν στην παρεα ο Στεργιος και ο Λεωνιδας και ολοι μαζι κινησαμε για την θαλλασσα και την παραλια της Λιβαδοστρας Σε ενα δρομο αρκουντως ανοιχτο ωστε να μπορουμε που και που να αντικρυζουμε απεναντι τον Ελικωνα και τις χιονισμενες του κορφες Στον Ελικωνα που ενω ηταν τοσο κοντα τελικα θα φταναμε μετα απο καποιες ωρες!






 

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Και ανηφορισαμε ξανα αυτην την φορα για την μαχη της λασπης
Ή πως μερικα (πολλα) μετρα χαλαρης (υπουλης) λασπης μπορουν να σπασουν το ηθικο (και τα μπροστινα φτερα) μερικων σκληρων (που τους ελεγαν βιταμ!) μηχανοβιων!:friend:

.
.
.
.
.
.
.
.
Και σιγα μην τους εβαζα και φωτογραφιες που πεφτανε σαν τις μυγες!:pointu:
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Τέτοιες εξορμήσεις ΔΕΝ πρέπει να χάνονται !!!
Είμαι σίγουρος, όσοι απο 'κει χαμου μπορούσαν και δεν ήρθαν κτυπούν το κεφάλι τους.............όμως δεν πειράζει θα έρθουν στην επόμενη. Τα βουνά είναι εκεί και περιμένουν.................
Να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι....και όρθιες !!!!
Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία:friendship::friendship::friendship:
 
Top Bottom