Εορταστική Τσιπουροαγραφιάδα Δεκέμβρη '19

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Την επόμενη μέρα οι Μάνος manosxlv ,Θάνος thanosxrv και Στέφανος stefanos επιλέξαν να κάνουνε την διαδρομή Μέγα ρέμα-Τρία σύνορα και απο κει στα Άγραφα.
Οι υπόλοιποι λόγω ανωτέρας βίας.... κατεβήκαμε προς λίμνη Πλαστήρα απο χώμα έπειτα τραβήξαμε προς Ελληνόπυργο και απο εκεί στα σπίτια μας...
Κάτω δεξιά βλέπουμε κομμάτι της λίμνης και τον κάμπο χαμένο μέσα στην πυκνή ομίχλη...




Λίμνη Πλαστήρα.


Και μια μοναδική θέα απο τον Ελληνόπυργο.


Αφήσαμε και την σφραγίδα μας για να μας θυμούνται...:fun


Ευχαριστώ εκτός των προαναφερθέντων και τους υπόλοιπους Μίλτο sep, τον αιώνιο έφηβο Γιώργη XLGeorge και τον Θοδωρή για την φοβερή παρέα...!!!
Στις επόμενες...!!!:friendship:
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Μπράβο αλάνια!
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να νιωθεις το βουνό να σε καλει και απλά να το ακολουθείς.

Respect στον XLGeorge που πάρα τη δυσκολία συνεχισε ακάθεκτος.



Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

RIGGER

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
Tiger 955i
Ομορφο κλεισιμο της χρονιας παιδια. Η λασπη ακομα και απο τις φωτογραφιες δειχνει ταλαιπωρια. Ο Γιωργης αξιος εκπροσωπος της γενιας των 50+! Κουφαλα νεκροθαφτη δεν θα κτλ κτλ. :crs::friendship:
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Κατι αλλο σχετικο με το σπασιμο της βασης του δεξι μαρσπιε. Σε ολα τα CRF1000 η δεξια βαση ειναι αλουμινενια για μειωση βαρους, ενω η αντιστοιχη αριστερη στην οποια πιανει και το πλαϊνο σταντ ειναι σιδερενια. Η σχεδιαση της βασης στα 2016-17 ειναι τετοια που μπορει να σπασει αν βρει απο πτωση σε βραχο ή σε κατι παρομοιο. Το θεμα εχει εξαλειφθει στα 2018-19 με αλλη σχεδιαση (και στα καινουργια 1100 φανταζομαι) αλλα η καινουργια βαση δε μπαινει στα 2016-17. Η αμερικανικη Camel ADV Products εχει βγαλει ειδικη ενισχυση για τα 2016-17 που λενε οτι λυνει το θεμα, δετε εδω: Honda Africa Twin Peg Support . Τοξερα αυτο αλλα φανταζομουνα οτι επρεπε να πεσει κανεις σε βραχωδες εδαφος, βεβαια ενα "σκαλι" εκανε τη ζημια και τωρα φυσικα θα βαλω την ενισχυση - θα γραψω σχετικα και στο νημα του CRF για ναναι ενημερο.

Δετε που ακριβως εσπασε στην επομενη φωτο. Καποιοι ενισχυουν το σημειο στο σπασιμο με επιπροσθετα νευρα με αλουμινοκολληση TIG και λενε οτι επισης λυνεται το θεμα, αλλα νομιζω καλυτερα με επιπλεον προστατευτικο.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom