Εορταστική πουροντουράδα 20/12/2015

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

giannisgs

Μέλος
Περιοχή
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Μοτό
R1200 GS
Πισω κ εγω στη βαση!! Χωρις φωτο...αλλα με τις καλυτερες εικονες!!! Μπραβο στα παιδια που σχεδιασαν τη σημερινη βολτα!! Κ ενα μεγαλο ευχαριστω σ ολους που βοηθησαν στην επισκευη του ελαστικου!!! Παντα τετοια κ παντα ορθιοι!!!!

Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Μολις επεστρεψα κι'εγω, 6:30 το πρωι χτυπησε το ξυπνητηρι και ειναι 9:30 βραδυ Κυριακης, εχοντας γραψει ακριβως 318χμ door-to-door. Ητανε η πρωτη βολτα με την διευρυμενη παρεα του advride και νομιζω στεφθηκε απο απολυτη επιτυχια! :cool: Χαρηκα πολυ που γνωρισα καινουργιο ζεστο κοσμο / καινουργιους φιλους και ειδα και παλι την παλιοπαρεα σε μια υπεροχη μερα με μια φοβερη διαδρομη / trademark Konkost :ok: Και αν και ειπε οτι θα την εβγαζε πολυ απλη λογω μεγαλης και καινουργιας μοτοπαρεας, ειχε το πιπερακι της ;) ;) Περασα υπεροχα, ενα καταπληκτικο ξεκινημα διακοπων στην Ελλαδα που ανεβαζει ψηλα τον πηχυ για τις επομενες 15 μερες. Περισοτερα εν καιρω, προς το παρον καλες γιορτες σε ολους :friendship: :friendship:

ΥΓ Και μπηκα και σε σκεψεις βλεποντας τα GS1200 να μη μασανε στις λασπουριες και στα σαθρα, λες να?? :secret:
 
Τελευταία επεξεργασία:

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Παιδες, ανοιξα νεο νημα εντυπωσεων στους Χωματινους Δρομους οπου ξαναποσταρα το παραπανω ποστ. Καποιος μοντερατορας να μεταφερει ισως τα ποστ απο εδω σε κεινο το νημα, σβηνοντας πιθανα αυτο εδω και το ιδιο καινουργιο που ανεβασα.

Οποτε συνεχεια στο αλλο νημα των εντυπωσεων.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom