Adventurous
Μέλος
- Όνομα
- Γιάννης
- Μοτό
- GSXR Κ8 1000
Σταντερ δουλειά από μέσα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την Τρίτη χρειάστηκε να καλέσουμε ασθενοφόρο, δεν ήρθε ποτέ.
Μετά από 1 ώρα και 45' μας είπαν ότι δεν μπορουν να μας πουν με βεβαιότητα πότε θα έρθει. Μπορεί σε μια ώρα, μπορεί σε δυο, άγνωστο! Όλο αυτό έχοντας δώσει περιγραφή που είχε καρδιολογικά χαρακτιριστικά. Ευτυχώς δεν ήταν, αλλά κανείς δεν το ήξερε με σιγουριά εκείνη την στιγμή.
Όλο αυτό στην προτεύουσα της χώρας.
Απορώ, αν ήταν ένα συμβάν στο δρόμο θα ήταν η ίδια αντιμετώπιση;
Ακούς και διαβάζεις περιγραφές ότι το σύστημα είναι διαλυμένο, (προς χάριν των ιδιωτών) αλλά είναι άλλο να το διαπιστώνεις ο ίδιος.
Το βάζω περισσότερο ως αφήπνηση, κάντε τα κουμάντα σας, έχετε ένα σχέδιο δράσης από πριν για την κακή στιγμή. Έχουν διαλύσει τα πάντα.
Για την ιστορία, τελικά ήταν γρύπη τύπου α', που ως τέτοια, είχε μια απίστευτα ραγδαία εξέλιξη μέσα σε λίγες ώρες, με αφόρητους πόνους στην πλάτη και στο στήθος, και αίσθημα δύσπνοιας και αδυναμίας στα όρια λυποθυμίας.
Στην τελική, ευτυχώς ήταν μόνο αυτό. Τώρα κάνω υπομονή σπίτι αναρώνωντάς, με κύρια συμπτώματα πυρετό και έντονη κόπωση.
2024 Ευαγγελισμός 1.5 μήνα νοσηλεία την μάνα, ευτυχώς που γίναμε αδερφές νοσοκόμες δύο γιοι και μια νύφη2010 Ευαγγελισμός. Έχω πάει με σπάσιμο/εξάρθρωση κλπ όμορφα, είναι Παρασκευή μεσημέρι, μου λένε ίσως Τρίτη να το δούμε αλλά συζητάμε και για απεργία.
Την επόμενη ημέρα Ευρωκλινική, φίλος του πατέρα μου ορθοπαιδικός, χοντάκιας νομίζω μπορεί όμως να τον μπερδεύω με άλλον γιατρό της παρέας με CBR "σε αυτοκίνητο όταν πεθάνω".
Δυστυχώς είναι θέμα τύχης. Δυστυχώς με τα δημόσια νοσοκομεία έχω μόνο κακές εμπειρίες.
www.instagram.com
Ομως στο bikeshed όλα είναι ρόδινα...Όλοι παρέλαση στο bikeshed, al800 λείπεις
![]()
Bike Shed Motorcycle Co. στο Instagram: "The comings and goings of a Shed weekend. Join us in Shoreditch this weekend as we finally bid farewell to January. We can almost smell Spring…"
1,255 likes, 10 comments - bikeshedmotoco στις January 30, 2026: "The comings and goings of a Shed weekend. Join us in Shoreditch this weekend as we finally bid farewell to January. We can almost smell Spring…".www.instagram.com