Premiere Pro.... εχει πολλα βιντεακια που θα σε καθοδηγησουν..!Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, δωρεάν και με ελληνικές οδηγίες , εάν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ.
Ένα αρχείο 200mb στην κάρτα είναι δύσκολο να έχεις γιατί η γκοπρο τα κόβει τα βίντεο συνήθως στα 4 γιγα, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;Να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα βίντεο στην SD κάρτα της GoPro μεγέθους 200MB.
Όταν το περάσω στον υπολογιστή για κάποιο λόγο γίνεται 3 φορές μεγαλύτερος ο όγκος του (~900MB)...κάτι το οποίο δυσκολεύει πολύ την μεταφόρτωση στο YouTube κτλ...
Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό...?
Ευχαρίστω...
Είναι 2,5 λεπτά Γιάννη το συγκεκριμένο.Ένα αρχείο 200mb στην κάρτα είναι δύσκολο να έχεις γιατί η γκοπρο τα κόβει τα βίντεο συνήθως στα 4 γιγα, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Δηλαδή ένα βίντεο δυόμιση λεπτών πιάνει 200 gb στην κάρτα και 900 gb στο pc?Είναι 2,5 λεπτά Γιάννη το συγκεκριμένο.
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και με τα υπόλοιπα βίντεο της βόλτας...
Η ανάλυση τους είναι στα 2.7 και 30fps.
Το άλλο κουφό είναι τα περισσότερα βίντεο της κάρτας από την στιγμή που τα πέρασα στον υπολογιστή μέσω της εφαρμογής gopro σταμάτησαν να δουλεύουν σε αυτή...
Και σε αρκετά παλιότερα αυτό...
Σίγουρα πάει για φορμάτ η συγκεκριμένη και ευτυχώς που δεν τα έχασα αυτή τη φορά.
Είναι 2,5 λεπτά Γιάννη το συγκεκριμένο.
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και με τα υπόλοιπα βίντεο της βόλτας...
Η ανάλυση τους είναι στα 2.7 και 30fps.
Το άλλο κουφό είναι τα περισσότερα βίντεο της κάρτας από την στιγμή που τα πέρασα στον υπολογιστή μέσω της εφαρμογής gopro σταμάτησαν να δουλεύουν σε αυτή...
Και σε αρκετά παλιότερα αυτό...
Σίγουρα πάει για φορμάτ η συγκεκριμένη και ευτυχώς που δεν τα έχασα αυτή τη φορά.
Mb Γιάννη όχι Gb...Δηλαδή ένα βίντεο δυόμιση λεπτών πιάνει 200 gb στην κάρτα και 900 gb στο pc?
Η GoPro 5 είναι και περνάω τα αρχεία μέσω του card reader του pc.Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως σου κάνει preview σε proxy αρχεία και μέσω της εφαρμογής σου περνάει τα κανονικά και μετά απενεργοποιεί τα proxies. Ποια gopro έχεις; Εγώ π.χ. στην insta360 ace pro μου βγάζει 2 αρχεία από κάθε πλάνο, ένα χαμηλής και ένα της ανάλυσης που έχω επιλέξει. Έχεις card reader να τα περνάς τα αρχεία στο pc η μόνο μεσω της εφαρμογής;
Η GoPro 5 είναι και περνάω τα αρχεία μέσω του card reader του pc.
Μόλις βάλω την κάρτα ανοίγει μόνη της η εφαρμογή και φορτώνει τα νέα αρχεία τα οποία αποθηκεύονται σε φακέλους του υπολογιστή.