Ερωτηση/βοηθεια για (τ)ζακετ

al800

Μέλος
Περιοχή
Νέα Πέραμος Καβάλας
Όνομα
Al
Μοτό
?
Αναβίωση..

Βοήθεια για τζακετ.

Έχει κάποιος softshell μπουφάν; Έχω δει και λόγω... απληστίας και βροχής διαφημίσεων σκέφτομαι για αγορά σε κάτι "ενδιάμεσο" από τα χειμερινά και το καλοκαιρινό, για κοντινές/αστικές αποστάσεις χωρίς τον όγκο και βάρος.

Είδα ένα Revit traffic, που δεν μοιάζει με μπουφάν μηχανής (ζητούμενο) αλλά έχει χοντρή επένδυση ενσωματωμένη και δεν είναι για "φθινόπωρο/άνοιξη", απορρίφθηκε.

Έχω δει επίσης το two 4 ride της ΚΤΜ που μοιάζει με ζακέτα φόρμας και με διακριτική σήμανση, πληροφορίες δεν υπάρχουν όμως σχετικά με το πώς είναι φτιαγμένο. Το κακό είναι ότι η παραγγελία δεν έχει δικαίωμα αλλαγής... Μήπως το έχει κανείς/έχει δει κανείς από κοντά να μΕ πει;

Η πιο απλή λύση είναι να μην ξανακλικάρω σε διαφήμιση εννοείται.
Έχω...Spidi...h2out...εχει δοκιμαστεί μόνο σε test ride...φυσούσε πολύ...τοποθεσία ανατολική αττική...αφαιρουμενη θερμικη επενδυση. στενή γραμμή που σημαίνει ότι από Small πήγα σε medium. παίρνει και πλάτη προστασίας. εβαλα της spidi, δεν εχει θηκη, μπαινει με αυτοκολλητα σκρατς και δεν ενοχλεί στην πλάτη. τέλος αναμετάδοσης.
 

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Αυτό έχω παραγγείλει για την ίδια δουλειά...
Από αύριο η μεθαύριο περισσότερα
 

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Έχω το citizen της Nordcap. Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, κάνει για άνοιξη/φθινόπωρο ενώ με κατάλληλο εσωτερικό ντύσιμο ίσως και για χειμωνιάτικο (ΟΚ, λάιτ). Στα αρνητικά ότι δεν είναι αδιάβροχο ενώ το χειρότερο είναι ότι δεν έχει καθόλου αερισμό/αεραγωγούς με αποτέλεσμα αν σε πιάσει λίγο ζέστη, να γίνεσαι θερμοκήπιο. Ωραία κάζουαλ γραμμή, δυστυχώς λίγες τσέπες.
Στο citizen 2 είδα ότι έχουν προσθέσει τσέπες και εσωτερική αφαιρούμενη επένδυση.

Γενικά, εύχρηστα μπουφάν...
 

zilver

Μέλος
Όνομα
Ζήσης
Μοτό
790AdvR
Καλησπέρα,
έχει κανείς αυτό?
Άποψη?
 
Top Bottom