• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Ερώτηση περί μεγέθους (μποτας)...

• Thread starter Thread starter George_M.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS.
Μπας κ έχει κανείς τις εν λόγω μπότες;

Αν ναι, πήρε το νούμερο που φοράει η'ενα πάνω;
Άλλοι λένε ένα πάνω άλλοι ότι φοράς.. :thnkg:

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω τις Forma Cape Horn αν σε βοηθάει σε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό και είναι μια χαρά.

Έχω τις Forma Cape Horn αν σε βοηθάει σε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό και είναι μια χαρά.

Ακριβως, πηρα της Forma όπως και τις Sidi ενα νουμερο πανω και ειναι ΟΚ

Σαφώς κ βοηθάνε οι απαντήσεις σας γιαυτο άλλωστε ρώτησα, ευχαριστώ, θα το λάβω υπόψιν μην έχω αλλαγές.. :friendship:

Ειχα παλιά μια μπότα της forma.
Όπως είπαν και τα παιδιά ένα νούμερο παραπάνω και είσαι οκ.

Νομίζω ότι όλες οι μπότες θέλουν ένα νούμερο πάνω

Γιώργη γιατί δεν κοιτάς και τις forma terra,που υπάρχουν και στα εδώ καταστήματα,νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερες για χωμάτινες βόλτες από αυτές που κοιτάς.Ενα νούμερα πάνω αγορά και εγώ πάντως.

Να πω και τη δική μου άποψη επι του θέματος. Κανονικά φοράω 43 σε αθλητικό και τις ονοφαδικες μπότες τις Forma Terra που έχω τις πήρα 44. Δεν με έχουν ενοχλήσει πουθενά, όλες τις φορές που τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και με πολύ χοντρές κάλτσες. Τις μοτοκροσάδικες μποτες Forma Terain TX τις πήρα 43. Ακόμα και με αδιάβροχες κάλτσες που είναι σημαντικά πιο χοντρές από τις απλές κάλτσες έχω κάνει 12-14 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε σημεία τριβής, ούτε χτυπήματα και φουσκάλες. Αν και ειδικά για χρήση με αυτές τις κάλτσες δεν θα με είχε χαλάσει το ένα νούμερο μεγαλύτερο. Αν τις ξαναγόραζα τώρα θα έπαιρνα το 44.

Και εγώ terra έχω τα τελευταία 3 χρόνια... Χώμα, άσφαλτο, παραλία, καφέ τα πάντα ολα

Για τις Terra Ξεφεύγουμε κάπως σε χρήματα θα έλεγα αλλά τεσπα..
Να ρωτήσω λοιπόν.. Θα χρειαστεί να ανεβάσω λεβιέ ταχυτήτων κτλ;
Συνήθως είναι απαραίτητο λένε..
Ειναι ακαμπτες τόσο ώστε να δυσκολεύουν χειρισμό των πενταλ

Για τις Terra Ξεφεύγουμε κάπως σε χρήματα θα έλεγα αλλά τεσπα..
Να ρωτήσω λοιπόν.. Θα χρειαστεί να ανεβάσω λεβιέ ταχυτήτων κτλ;
Συνήθως είναι απαραίτητο λένε..
Ειναι ακαμπτες τόσο ώστε να δυσκολεύουν χειρισμό των πενταλ
Εγώ δεν έχω ρυθμίσει σε κανένα μηχανάκι τίποτα.
Είναι αρκετά εύκαμπτες, αλλά βασικά είναι αδιάβροχες και γερές χωμάτινες μπότες, που μπορείς να τις περπατήσεις παντού

Εγω στο ΤΑ έπρεπε να ρυθμίσω και φρένο και λεβιέ ταχυτήτων, στο Τ7 μόνο το φρένο. Προσωπικα όταν ξέρω ότι θα πάω χωμάτινη θα φορέσω τις μοτοκροσάδικες για περισσότερη ασφάλεια/προστασία. Τις Terra τις έχω για τουριστική και μιξ χρήση.

Από ότι είδα μια στα γρήγορα έχει ανέβει η τιμή τους,εγώ το Νοέμβριο του 19 τις είχα αγοράσει κάπου στα 200€ με 220€.Ο λεβιές ταχυτήτων στο τρανσαλπ θέλει δύο θέσεις παραπάνω, τουλάχιστον εμένα εκεί με βολεύει,λίγο άκαμπτες είναι όταν είναι καινούργιες αλλά όχι τραγικά, είναι όμως πολύ άνετες να τις φοράς όλη μέρα και με αρκετά καλές προστασίες.

Τελικά ενέδωσα..
Προσωπικά ήθελα 1 νούμερο πάνω.
Άριστη εφαρμογή ομολογώ..
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους έσπευσαν να βοηθήσουν με απόψεις, συμβουλές, οδηγίες κτλ.!!!
9d984b0843961d356d880e94c14d9e9a.jpg

Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Back
Top Bottom