Ζήτηση NX 250--AX 1--XL 250 Degree

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Αυτά που θα κεράσεις σε περίπτωση που έχω δίκιο...
Κάτσε να το δει ο XLGeorge και σου λέω σε ποια ταβέρνα θα με βρεις...
Λογικά στο Κοπανάκι για γουρνοπουλο...
:yew::yew::yew:
Έρχομαι και εγώ, μόνο για τις μυρωδιές!!! :inlove:

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Αυτά που θα κεράσεις σε περίπτωση που έχω δίκιο...
Κάτσε να το δει ο XLGeorge και σου λέω σε ποια ταβέρνα θα με βρεις...
Λογικά στο Κοπανάκι για γουρνοπουλο...
:yew::yew::yew:
στο Κοπανακι θα σου εχω και ρίγανη καλαματιανή...;)

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Μήπως μας απαντήσει ο XLGeorge ...
Το 2015 ??? του δάνεισε σε μια χωμάτινη βόλτα αυτό το μηχανάκι ένας καλός του φίλος ο Κώστας ο Καλατζής...
Άρα μέσω του Γιώργη θα μάθουμε πληροφορίες από τον Κωστα...
Και εκείνος για "2ο" το είχε...
Τωρα το βλεπω, θα μιλησω με τον καλο φιλο ΚωσταΚ και θα επανελθω καθως κι'αυτος μεταχειρισμενο τοχε παρει. Μια αναφορα στη συγκεριμενη βολτα / χωματινο τεστ του Degree που αναφερε ο φιλτατος Σουγκαριας και που ειχε γινει τα Χριστουγεννα του 2014 (!) μπορει να βρεθει
ΕΔΩ

EDIT: Και μια φωτο του λασπωμενου Degree μετα απο κεινη τη βολτα:

Τελευταία επεξεργασία:

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Τωρα το βλεπω, θα μιλησω με τον καλο φιλο ΚωσταΚ και θα επανελθω καθως κι'αυτος μεταχειρισμενο τοχε παρει. Μια αναφορα στη συγκεριμενη βολτα / χωματινο τεστ του Degree που αναφερε ο φιλτατος Σουγκαριας και που ειχε γινει τα Χριστουγεννα του 2014 (!) μπορει να βρεθει
ΕΔΩ

EDIT: Και μια φωτο του λασπωμενου Degree μετα απο κεινη τη βολτα:

Ευχαριστούμε πολύ κύριε Γιώργο...
Σειρά έχει το γουρνοπουλο στο Κοπανάκι με σπέσιαλ ντόπια ρίγανη...
ibar ακούει ????
:cool:

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Τωρα το βλεπω, θα μιλησω με τον καλο φιλο ΚωσταΚ και θα επανελθω καθως κι'αυτος μεταχειρισμενο τοχε παρει.
Ο Κωστας πηρε το μηχανακι το μακρινο 2003, ητανε μοντελο του 1996 και ειχε τοτε 40000χμ. Το εχει ακομη σαν δευτερο μηχανακι και τωρα εχει 120000χμ. Κοιταγε τοτε για AX-1, Serrow ή Degree και μεταξυ των τριων προτιμησε σαφως το Degree. Το τελευταιι δεν εχει καποιες ιδιαιτεροτητες να προσεξει κανεις, απλα χρειαζεται προσοχη στα κλασικα σημεια που κοιταμε ολα τα μηχανακια.

Το ταμπουρο που εχει πισω ητανε λιγο φαγωμενο σε ενα σημειο καθως καποιος απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες ειχε μαλλον αφησει τα θερμουι να φαγωθουν τελειως πριν τα αλλαξει. Τα τελευταια μοντελα ειχανε δισκοφρενο πισω αλλά ειναι πιο δυσευρετα. Επισης το συστημα ψυξης θελει κοιταγμα (το μηχανακι ειναι υγροψυκτο) καθως πολλοι ιδιοκτητες το παραμελουνε και δεν συμπληρωμουνε ουτε αλλαζουνε ποτε το ψυκτικο. Τα φωτα ειναι αναιμικα οπως στα περισοτερα μηχανακια του ειδους, ο Κωστας προσαρμοσε φαναρι απο ΧΤ σε ειδικη βαση που εφτιαξε για το μηχανακι.

Αυτα, απο αντοχη στο χρονο/χμ το μηχανακι φαινεται σκυλι.

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Ο Κωστας πηρε το μηχανακι το μακρινο 2003, ητανε μοντελο του 1996 και ειχε τοτε 40000χμ. Το εχει ακομη σαν δευτερο μηχανακι και τωρα εχει 120000χμ. Κοιταγε τοτε για AX-1, Serrow ή Degree και μεταξυ των τριων προτιμησε σαφως το Degree. Το τελευταιι δεν εχει καποιες ιδιαιτεροτητες να προσεξει κανεις, απλα χρειαζεται προσοχη στα κλασικα σημεια που κοιταμε ολα τα μηχανακια.

Το ταμπουρο που εχει πισω ητανε λιγο φαγωμενο σε ενα σημειο καθως καποιος απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες ειχε μαλλον αφησει τα θερμουι να φαγωθουν τελειως πριν τα αλλαξει. Τα τελευταια μοντελα ειχανε δισκοφρενο πισω αλλά ειναι πιο δυσευρετα. Επισης το συστημα ψυξης θελει κοιταγμα (το μηχανακι ειναι υγροψυκτο) καθως πολλοι ιδιοκτητες το παραμελουνε και δεν συμπληρωμουνε ουτε αλλαζουνε ποτε το ψυκτικο. Τα φωτα ειναι αναιμικα οπως στα περισοτερα μηχανακια του ειδους, ο Κωστας προσαρμοσε φαναρι απο ΧΤ σε ειδικη βαση που εφτιαξε για το μηχανακι.

Αυτα, απο αντοχη στο χρονο/χμ το μηχανακι φαινεται σκυλι.
:thanx::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
Μήπως μας απαντήσει ο XLGeorge ...
Το 2015 ??? του δάνεισε σε μια χωμάτινη βόλτα αυτό το μηχανάκι ένας καλός του φίλος ο Κώστας ο Καλατζής...
Άρα μέσω του Γιώργη θα μάθουμε πληροφορίες από τον Κωστα...
Και εκείνος για "2ο" το είχε...
Μήπως θυμάσαι σε ποιόν δάνεισα ένα κλαδευτήρι 2013 και δεν μου το έχει επιστρέψει;:laugh::laugh:

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
Είδα τον Soichiro στου ύπνο μου να με απειλεί αν φύγω απο το μαντρί και σκιάχτκα :roflmao::roflmao:

Εν το μεταξύ,εντελώς μαμά εκτός το πανί της σέλας.
Μια ώρα έφαγα να ξεκολλήσω την εργαλειοθήκη να ανοίξει με λιπαντικά και
είχε τα εργαλεία του μέσα :laugh::laugh:

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Μήπως θυμάσαι σε ποιόν δάνεισα ένα κλαδευτήρι 2013 και δεν μου το έχει επιστρέψει;:laugh::laugh:
Μια βοήθεια μόνο και θα θυμηθώ...
Τι μήνα του το δανεισες???

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Είδα τον Soichiro στου ύπνο μου να με απειλεί αν φύγω απο το μαντρί και σκιάχτκα :roflmao::roflmao:

Καλές βόλτες!!!
:friendship:

KO$74S81

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010

Καλές βόλτες

Reactions: Noe

δημήτρης

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
CRF 300L

Νίκο να το ευχαριστηθείς το εργαλείο!!!

Reactions: Noe
Top Bottom