amyroukai
Room Sacraliser
Εντάξει τι άλλο θα έλεγεμου το έστειλε ένας γνωστός κατά λάθος.
Εντάξει τι άλλο θα έλεγεμου το έστειλε ένας γνωστός κατά λάθος.
Ακομα όχι. Έχω βρει μόνο ένα που είναι στην πένα αλλά ο μαν ζητάει πολλά. Αυτό που μου έστειλες τον ξέρουμε τον άνθρωπο?
Για δες αυτό, μου το έστειλε ένας γνωστός κατά λάθος.
Όχι καλά. Ήρθε για να δει το Fireblade, φανηκε να ξέρει τι κοιταρι. Την αγγελία μου την έστειλε μετά κατά λάθος, κάποιου φίλου του είναι μάλλον και σε κάποιον άλλο ήθελε να την στείλει. Από μια φευγαλέα ματιά που εριξα, καλό φάνηκε και σε λογικά χρήματα (δεν ξέρω καν πόσο παίζουν αυτά).Ακομα όχι. Έχω βρει μόνο ένα που είναι στην πένα αλλά ο μαν ζητάει πολλά. Αυτό που μου έστειλες τον ξέρουμε τον άνθρωπο?
Αν δεν το θέλει ο 2Stroker Γιώργος φέρε με σε επαφή σε παρακαλώ.Thanks.Δίνει ο κολλητός μου το 750 του.. RD07a αν θες να σας φέρω σε επαφή…
Ίσως το πιο σημαντικό post αυτού εδώ του thread.2Stroker
Oτι και αν αποφασισεις να αγορασεις, ΑΤ750 ή ΧLV600-650, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩ΅Σ να ελεγξεις για φθορα τον αξονα του μπροστινου γραναζιου Και για να γινει σωστη εκτιμηση της ισως φθορας του πρεπει να βγει το μπροστα γραναζι
Το γνωριζω αυτο που λες, αλλα δεν ξερω ποιος πωλητης θα δεχτει να λυθουν πραγματα στο μηχανακι του κατα τον ελεγχο.2Stroker
Oτι και αν αποφασισεις να αγορασεις, ΑΤ750 ή ΧLV600-650, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩ΅Σ να ελεγξεις για φθορα τον αξονα του μπροστινου γραναζιου Και για να γινει σωστη εκτιμηση της ισως φθορας του πρεπει να βγει το μπροστα γραναζι
Ναι αμε. Στειλε μου info.Δίνει ο κολλητός μου το 750 του.. RD07a αν θες να σας φέρω σε επαφή…
Nαι αμε. Αν μπορεις να μαθεις κατι παραπανω.Όχι καλά. Ήρθε για να δει το Fireblade, φανηκε να ξέρει τι κοιταρι. Την αγγελία μου την έστειλε μετά κατά λάθος, κάποιου φίλου του είναι μάλλον και σε κάποιον άλλο ήθελε να την στείλει. Από μια φευγαλέα ματιά που εριξα, καλό φάνηκε και σε λογικά χρήματα (δεν ξέρω καν πόσο παίζουν αυτά).
Έχω το τηλέφωνο του βέβαια αν θες να τον ρωτήσω περισσότερα
Επειδή ψάχνω(ΑΤ μόνο)οι περισσότεροι(απ'οσα έχω δεί τουλάχιστον)δεν έχουν θέμα.Όσοι"κλωτσάνε"απλά δεν ασχολούμαι.Το γνωριζω αυτο που λες, αλλα δεν ξερω ποιος πωλητης θα δεχτει να λυθουν πραγματα στο μηχανακι του κατα τον ελεγχο.
Άκυρο τελικά μίλησα μαζί του, δεν έιναι δικό του, δεν το έχει δει. Τυχαία αγγελία που αντί να την στείλει σε φίλο του, την έστειλε σε μένα.Nαι αμε. Αν μπορεις να μαθεις κατι παραπανω.
Ειναι μια τοσο απλη εργασια-ελεγχος που ομως μπορει να σε γλυτωσει απο δαπανηρες περιπετειεςΤο γνωριζω αυτο που λες, αλλα δεν ξερω ποιος πωλητης θα δεχτει να λυθουν πραγματα στο μηχανακι του κατα τον ελεγχο.
Και έχει υπάρξει περίπτωση με μηχανάκι πένα με 30κάτι χιλιάδες πραγματικά χμ που ο άξονας του ήτανε μαμημένος, προφανώς λόγω καρα-σφιξίματος αλυσίδας - από τον προηγούμενο άσχετο ιδιοκτήτη ή απο κανένα μαθητευόμενο σε συνεργείο.Ειναι μια τοσο απλη εργασια-ελεγχος που ομως μπορει να σε γλυτωσει απο δαπανηρες περιπετειες
Και οπως ειπε και Black Mamba δεν ασχολεισαι με οποιον δεν δεχτει οσο πενα και να φαινεται το μηχανακι του
Βρε πολύ σωστά τα λές εσύ,ακούμε όμως εμείς?Άποψη μου είναι ότι τα μηχανάκια που κοιτάς υστερούν πολύ από τα σύγχρονα και χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνουν μηχανάκια.Εγω θα κοίταζα το παραπάνω με λίγα χρήματα παραπάνω από αυτά που έχεις ως ταβάνι, είναι μια μηχανή που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα και καίει λιγότερο από τις ρουφιχτρες που κοιτάς, εννοείται πάρε αυτό που γουστάρεις,απλά λέω να σε βάλω σε λίγο σκέψη.
Κολλημένοι με τα τίμια ξύλαΒρε πολύ σωστά τα λές εσύ,ακούμε όμως εμείς?![]()
Έτσι, για την... τσακπινιά!!!Εγώ έχω άλλη απορία.
Από 1190 σε Άφρικα 750...
Γιατί;
Σοβαρά ρωτάω.Έτσι, για την... τσακπινιά!!!![]()