Η Ελλαδα στο ISDE 2017??????

mitch

Μέλος
Περιοχή
Πιτσουνι Σιτυ
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
BMW R1150GS ADV
Suzuki drz400s
Honda VT250Z
Οχι..............???

Η Αθηνα στο ISDE 2017?????? Ισως.....!!!



Το International Six Days Enduro ξεκηναει επισημα την δευτερα 28 Αυγουστου στο Brive-la-Gaillarde της Γαλλιας.

Ψαχνοντας κανεις στο ιντερνετ θα βρει ελαχιστα αρθρα με λιγες πληροφοριες.
Απο οτι φενεται η Ελλαδα δεν θα συμμετασχει με εθνηκη ομαδα στην κατηγορια World Trophy αλλα με μια ομαδα τριων αναβατων στην κατηγορια club που ονομαζεται Athens Enduro Team, και εναν αναβατη στην individual.



Τωρα αυτη η ομαδα ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλια των αναβατων? Βοηθαει καποιος ιδιοτης? Η αμοτοε??

Δεν καταλαβα.

Παντως ο προεδρος της Αμοτοε, κυριος Κορελης ποζαρει πρωτη μουρη στις φωτο που κυκλοφορουν στο φατσοβιβλιο.

Τσπ η ομαδα αποτελειται απο τους Παναγιώτης Κακολύρης, Γιάννης Σεβαστόπουλος και Πέτρος Μπίλης. Ενω στην ατομικη συμμετοχη ειναι ο Κων/νος Τρίκος.

Καλη τους επιτυχια!!





υγ. και μου εκανε εντυπωση βλεποντας φωτο απο την Γαλλια που δεν εβλεπα καπιους απο τους καλητερους αναβατες που εχει η Ελλαδα οπως πχ τον Δημητρη Βαγγελακο, τα αδερφια Τριγκα, τον Σιαφαρικα, τον Αλεξη Ζωρα, τον Ντουζενη κλπ. Απο τα πρωτοκλασατα ονοματα μονο τον Κακολυρη βλεπω!!
 

mitch

Μέλος
Περιοχή
Πιτσουνι Σιτυ
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
BMW R1150GS ADV
Suzuki drz400s
Honda VT250Z
Επιτελους ανακοινωθηκαν τα αποτελέσματα της πρωτης μερας απο τις κατηγοριες που τρεχουν τα παιδια και τα νεα ειναι αρκετα καλα.

Την Ελληνικη σημαια οπως ηταν αναμενομενο την κρατα ψηλα ο Παναγιώτης Κακολύρης ο οποιος στην κατηγορια Club 1 τερματησε στην 45η θεση. Στην ιδια κατηγορια, ο Γιάννης Σεβαστόπουλος κατεκτησε την 89η θεση αναμεσα σε 150 αθλητες περιπου απο ολο το κοσμο.

Στην κατηγορια Club 2 εχουμε τους αλλους δυο αθλητες της Ελληνικης ομαδα, με τον Κωστα Τρίκο να τερματηζει στην 171η θεση και τον Πέτρο Μπίλη στην τελευταια 177η θεση.

Μπορει να μη φενεται και πολυ καλη η αποδοση τους ομως αν αναλογηστει κανεις καποιους παραγοντες οπως το γεγονος οτι 40 αθλητες απο την Club 2 δεν καταφεραν να τερματησουν καν, ή το γεγονος οτι το επιπεδο στην Ελλαδα και οι οικονομικες συγκηριες δεν επιτρεπουν στα παιδια να ειναι πραγματικοι αθλητες αλλα να παλευουν να προπονηθουν φτυνοντας αιμα, τοτε καταλαβενει κανεις οτι προκειτε για αθλο.

Μπραβο τους λοιπον και καλη συνεχια



 

mitch

Μέλος
Περιοχή
Πιτσουνι Σιτυ
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
BMW R1150GS ADV
Suzuki drz400s
Honda VT250Z
Η δεύτερη αγωνιστική μέρα του ISDE 2017 είδε τους Έλληνες αναβάτες να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους σημαντικά.

Ο Παναγιώτης Κακολυρης στην C1 ολοκλήρωσε την μέρα στην 38η θέση, 7 θέσεις ψηλότερα σε σχέση με την 1η μέρα, έτσι σκαρφάλωσε στην 40η θέση στον συνολικό χρόνο.

Ο Γιαννης Σεβαστόπουλος επίσης είχε μια καλύτερη μέρα αφου τερμάτισε σήμερα στην 81η θέση, ετσι σε συνδιασμο με καποιες εγκαταληψεις αλλα και ενδεχομενως καποιες ποινες που ισως δεχθηκαν αλλοι αναβατες βελτιωσε την θεση του στο συνολικο χρονο και ειναι πλεον στην 80η θέση, με συνολικά 131 αναβάτες να τερματίζουν.

Στην C2 ο Κώστας Τρίκος είχε την ίδια επίδοση με χθες και έκλεισε την μερα στην 171η θέση όμως στον συνολικό χρόνο βρίσκετε στην 162η θέση Αφού τα καπέλα στους υπόλοιπους αναβάτες πάνε κι έρχονται.

Το πολυ καλο νέο της ημέρας έρχεται από τον Πέτρο Μπιλή που είχε μια καλή αγωνιστική μέρα και τερμάτισε στην 100η θέση.

Χθες εκλεισε την μερα στην τελευταία 177η θέση και ο λόγος σύμφωνα με δηλώσεις του Πανου Κακολυρη στο enduro-fighter.gr ήταν οτι η τρόμπα νερού στο Beta του είχε κάποιο πρόβλημα και σταμάτησε μέσα στην ειδική για να το φτιάξει. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει χρόνο Αλλά να φάει και καπέλο, γι'αυτό και η τελευταία θέση.

Μετά όμως την σημερινή του επίδοση σκαρφάλωσε στην 159η θέση.

Μπράβο στα παλληκάρια.
 
Top Bottom