Οι κατσαριδες ειναι ''κανιβαλοι'' και επιβιωνουν σε ολες τις συνθηκες.....Αυτό είναι κατσαρίδα.. Όχι αντιγκαντι
Οι κατσαριδες ειναι ''κανιβαλοι'' και επιβιωνουν σε ολες τις συνθηκες.....Αυτό είναι κατσαρίδα.. Όχι αντιγκαντι
Θα μας τα εξηγήσει ο Απόστολος αυτά, το θέμα δεν ήταν τα άλογα, αλλά ότι ήθελα δύναμη από χαμηλά... Πράγμα που εγινεΠολύ χαίρομαι που συνεχίζεις να βάζεις προσωπικές πινελιές παντού στο μηχανάκι, δεν είναι πλέον η αξία του, είναι ότι φτιάχνεται ειδικά για εσένα το οποίο είναι μεγάλο πράγμα από μόνο του.
Είδα (και θα κάνω στην πρώτη ευκαιρία) ότι αλλάζεται το μπεκ του ψεκασμού στο δικό μου με νέο με πιο πολλές τρύπες, ίδιας παροχής, ευτελούς αξίας (20-25 ευρώ), το οποίο επειδή κάνει καλύτερη διασπορά στο καύσιμο διαβάζω ότι βελτιώνει την απόδοση και ίσως είναι ευκαιρία να το δει κάποιος και στην πράξη, έδωσες καλή ιδέα με τις δικές σου αλλαγές.
Το ένα ερωτηματικό που έχω βλέποντας το διάγραμμα είναι, η ιπποδύναμη φαίνεται να αυξήθηκε από 32,62 σε 35.86, η ροπή όμως φαίνεται να μειώθηκε από 61,42 σε 50,04. Υπάρχει εξήγηση για αυτό;
Η ροπη σε όλους τους κινητήρες πάντα είναι περισσότερη οταν το μειγμα ειναι πιο πλούσιο και η δύναμη λιγότερη.Πολύ χαίρομαι που συνεχίζεις να βάζεις προσωπικές πινελιές παντού στο μηχανάκι, δεν είναι πλέον η αξία του, είναι ότι φτιάχνεται ειδικά για εσένα το οποίο είναι μεγάλο πράγμα από μόνο του.
Είδα (και θα κάνω στην πρώτη ευκαιρία) ότι αλλάζεται το μπεκ του ψεκασμού στο δικό μου με νέο με πιο πολλές τρύπες, ίδιας παροχής, ευτελούς αξίας (20-25 ευρώ), το οποίο επειδή κάνει καλύτερη διασπορά στο καύσιμο διαβάζω ότι βελτιώνει την απόδοση και ίσως είναι ευκαιρία να το δει κάποιος και στην πράξη, έδωσες καλή ιδέα με τις δικές σου αλλαγές.
Το ένα ερωτηματικό που έχω βλέποντας το διάγραμμα είναι, η ιπποδύναμη φαίνεται να αυξήθηκε από 32,62 σε 35.86, η ροπή όμως φαίνεται να μειώθηκε από 61,42 σε 50,04. Υπάρχει εξήγηση για αυτό;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν ο Γκάντις και ο αναβάτης του θα μπορέσουν να αντέξουν ταυτόχρονη αυξηση σε ιπποδυναμη και ροπή...το Πουλι τα λέει αλλα ποιος το ακούει.Το ένα ερωτηματικό που έχω βλέποντας το διάγραμμα είναι, η ιπποδύναμη φαίνεται να αυξήθηκε από 32,62 σε 35.86, η ροπή όμως φαίνεται να μειώθηκε από 61,42 σε 50,04. Υπάρχει εξήγηση για αυτό;
Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ποντάρει στο κουτσό το αλογοΗ αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν ο Γκάντις και ο αναβάτης του θα μπορέσουν να αντέξουν ταυτόχρονη αυξηση σε ιπποδυναμη και ροπή...το Πουλι τα λέει αλλα ποιος το ακούει.
Οι κουτσοί στα κουτσά θα ποντάρουν...Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ποντάρει στο κουτσό το αλογο
Rd08 μετά το 1992... Ο Γκάντι είναι ο συλλεκτικός ο Japan 1988Δισκόφρενο πίσω βλέπω. Άλλο επίπεδο.
Ποιο πολύ ου αρέσει του Κώστα, τα αυτοκόλλητα είνια σε πιο σωστό μέγεθος. Ασε που το advride αυτοκόλλητο από μόνο του δίνει άλλο κύρος!..
![]()
Advphone
Νομίζω είναι προστατευτικά καπάκια για το πλαίσιο, πιο ψηλά είναι ασημί. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.Κάποιος πρέπει να πει στον φίλο μας τον Ιταλό πώς το κόκκινο πλαίσιο δεν το κάνει Ducati σε αισθητική! Το χαλάει το μηχανάκι..
Βαμμένο είναι όλο...Νομίζω είναι προστατευτικά καπάκια για το πλαίσιο, πιο ψηλά είναι ασημί. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Νομίζω ότι το Rd08 δεν έβγαζε κόκκινο πλαισιοΗταν κοκκινο το πλαισιο , απτη μανα του. Απλα δεν το εβαψε ασημί.
Ηταν ενα απο τα παρακατω λογικα. 1993 δλδ. Πλαισιο rd02Νομίζω ότι το Rd08 δεν έβγαζε κόκκινο πλαισιο
Τα γράμματα όντως είναι μικρά και από τη μέση και πίσω δείχνει πιο μοντέρνο τα πλαστικά του rd08
Κάτι που δεν θελουμε