snpl
Μέλος
Το κόστος μεταποίησης σε ένα μηχανάκι μπορεί να είναι μεγάλο σαν καθαρή αξία αγοράς όταν το βλέπεις σαν πρόταση για ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Όπως είναι η λύση για το dominator ή για τα dr από τον Hessler. Όμως μεγάλο είναι και το κόστος σε κάθε μηχανάκι που σε ένα βάθος 10ετίας έχει αντίστοιχες αλλαγές. Και δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια του gsmaniac αλλά τα δικά μου καθώς με τις μετατροπές στο DR τόσα χρόνια παίζει να έχω δώσει αντίστοιχα ποσά. Ένα 500άρικο κάθε χρόνο σε μικρο βελτιώσεις απο δώ και απο εκεί και σε μια 10ετία έχεις μαζέψει 5κ.Επειδή η συζήτηση ζητάει και μια οικονομική ματιά να υπερθεματίσω καταρχήν σε όσα λέει αρχικά ο πρωτίστως αρμόδιος και γνώστης του θέματος 640 Armageddon .
Δεν μπορούμε χωρίς προσεκτική μελέτη να γνωρίζουμε απο ένα στεγνό κόστος αγοράς αν είναι μια τίμια αγορά ή όχι. Μπορεί να τα αξίζει τα χρήματα της και με το παραπάνω.
Βέβαια πάντα στον χώρο του Customizing ο καθένας κρίνει διαφορετικά το πόσο και άν αξίζει μια τέτοια επένδυση.
Εκεί που πάσχουν πολλές φορές βέβαια οι μικρές επιχειρήσεις είναι η δυνατότητα τους να κάνουν μια ψύχραιμη και με στοιχεία μελέτη σκοπιμότητας όπως λέμε για την αξία προώθησης ενός Project. Υπάρχει το κοινό να την υποστηρίξει? Σε ποιές χώρες και τί εισοδήματα απευθυνόμαστε. Πόσοι είναι οι εν ενεργεία ιδιοκτήτες κλπ.
Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο κόστισε εν τέλε το R&D Πάνω σε ένα τέτοιο project, πόσο κοστίζει η διαδικασία παραγωγής του και τα υλικά και αν αφήνει ικανό περιθώριο κέρδους στην επιχείρηση και πόσα ΚΙΤ πρέπει να πουληθούν για να αποσβεστεί η επένδυση και να μπει η εταιρεία στο κέρδος απο την πώληση αυτών των κιτ.
Αυτή είναι η επιχειρηματική πλευρά της ιστορίας. Και η κάθε εταιρεία παίρνει τα ρίσκα της και ποντάρει ενδεχομένως σε κάποια αγορά (που πλέον είναι παγκόσμια, σημαντικό αυτό) που η επένδυση της μπορεί να αποδόσει ή όχι.
Συνεπώς με μια κλεφτή ματιά σε μια τιμή δεν καταλαβαίνουμε πολλά. Αν μερώταγε κάποιος εμένα αν θα επένδυα 7 χιλιάρικα σε ένα Dominator η απάντηση θα ήταν μάλλον όχι αλλά μπορεί να μην είμαι εγώ το χαρακτηριστικό δείγμα πελατών της εταιρείας ειδικά ως Έλλην με το εκλπηκτικό εισόδημα!
Παρόλα αυτά οτι υπάρχει παγκόσμια ζήτηση σε παρόμοια ΚΙΤ υπάρχει, υπάρχουν οι αγορές να το υποστηρίξουν και απο εκεί και πέρα κρίνει ο κάθε αγοραστής μελετώντας τις διαθέσιμες επιλογές αν τον συμφέρει και αν αξίζει να πληρώσει και το μέρος του R&D που του αναλογεί για να έχει κάτι πιο ιδιαίτερο στην ιδιοκτησία του.
Μην ξεχνάμε πώς πέρα απο την μαζική παραγωγή και τις οικονομίες κλίμακας υπάρχει και η πιο ελίτ αγοραστών που ψάχνουν το ειδικό, το ιδιαίτερο, το μοναδικό.
Εταιρείες όπως η ferrari φτιάχνουν μέχρι και one-off υπεραυτοκίνητα με τεςράστιες τιμές καθώς πρέπει σε ένα προϊόν να αποσβεστεί R&D, παραγωγή, υλικά και να βγεί και κέρδος.
Το κόστος παραγωγής κάποιον εξαρτημάτων δυστυχώς καθορίζεται και σε μεγάλο βαθμό των αριθμό των παραγόμενων εξαρτημάτων. Το ποσοστό κέρδους εξαρτάται και απο την αγορά που απευθύνεται. πχ ο cogent dynamics φτιάχνει τάπες για τα καλάμια του DR για να μπορείς να ρυθμίσεις την προφόρτιση. Τιμή 195 usd. Αξίζει? Εγώ λέω ότι για το μέγεθος παραγωγής, υλικών, χρόνο για r&d είναι μια λογική τιμή.
Προσωπικά μιας και το μηχανάκι δεν θα φύγει ποτέ από τα χέρια μου και έχοντας ένας προσδόκιμο να το καβαλάω ακόμα μια 15αετία (μέχρι να τελειώσουν οι βενζίνες δηλαδή
Νομίζω η διαφορά 10κ για ένα μηχανάκι 20ετίας (3κ) με κιτ (+7κ) και ενός καινούργιου με 10κ είναι ότι για το παλιό μηχανάκι χρειάζεσαι περισσότερες εργατοωρες και επιπλέον ανταλλακτικά για την συντήρηση ώστε να έρθει στην ίδια κατάσταση με το καινούργιο. Αυτό για κάποιους δεν είναι επιλογή είτε γιατί δεν υπάρχουν τα εργαλεία και ο χώρος είτε γιατί οι επί πληρωμή εργατοώρες είναι πολύ ακριβές.