Να μπλεξω θες , αυτα ολα στο δρομο κανουν κρακακρουκα!!!!Πάρε σκούτερ, αυτά θα τα φοράς στρινγκ μωρη τρελή
Δεν έχεις ακούσει ταμπούρο σε Domi με λάθος σιαγώνες γι'αυτό μιλάς...Να μπλεξω θες , αυτα ολα στο δρομο κανουν κρακακρουκα!!!!![]()
Αυτός έβαλε τροχό από KTMH φωτο που ανεβασα ειναι απο NX250 και αυτο προσπαθω να καταλαβω αν ειναι το ψαλιδι απο ΑΧ1 οκ , αλλα η ροδα απο τι ειναι ..... εγω σκεφτομουν να παρω nx250 αλλα θελω να το κανω με δισκο πισω!!! μητσο το nx250 εχει ακτινωτη ζαντα 16αρα;;;; τι ανωμαλια χαχαχα περνει 17αρα;;;
Αν το θες τόσο το 250 ,πάρτο και έχω να σου δώσω πίσω σύστημα κομπλέ από 650 να βάλεις δίσκο με 17αρα. Να δούμε τι θα καταλάβεις δηλαδή , με τα χρέπια που πας να μπλέξειςH φωτο που ανεβασα ειναι απο NX250 και αυτο προσπαθω να καταλαβω αν ειναι το ψαλιδι απο ΑΧ1 οκ , αλλα η ροδα απο τι ειναι ..... εγω σκεφτομουν να παρω nx250 αλλα θελω να το κανω με δισκο πισω!!! μητσο το nx250 εχει ακτινωτη ζαντα 16αρα;;;; τι ανωμαλια χαχαχα περνει 17αρα;;;
Εεεε δεν είναι τόσο.."skliro agori".... μάλλον "τρυφερό"... θά έλεγα...!!!!!
οκ....Προχώρα το και σφύρα μου, όταν με το καλό, να το κανονίσουμε.Kαι οι τορναδοροι οι φιλοι μου κλεφτες θα γινουν;;;; χαχαχαχα
Ηonda ειναι ρε παιδια , τοσο μπουρδελα ειναι;;; και τι να παρςςς....
Δεν ξέρω Πέτραν, δεν τον έχω δοκιμάσειΕεεε δεν είναι τόσο.."skliro agori".... μάλλον "τρυφερό"... θά έλεγα...!!!!!
Είσαι τυχερός λόγο ασθένειας θα ήμουν στο ρομαντικό τριήμερο σου καπτεν χαχαχαχαΔεν ξέρω Πέτραν, δεν τον έχω δοκιμάσει![]()