Ναι....από τον πυργοΤο φανάρι ρυθμίζεται σε ύψος ?
Τέλειο το αποτέλεσμα ,γατουλης ρούλζζζΑν και δεν είναι σκοτάδι...
Πολύ συγκεντρωτικό για led.
![]()
![]()
advphone
Έλα πες την αλήθεια, έχεις πατήσει "παρακολούθηση" του θέματος και να σου έρχεται ειδοποίηση στο email για κάθε καινούργιο post86 σελίδες ..........
Πάλι καρπιρατέρια άλλαξες;Αμπεμπαμπλομ....tm40 ή fcr 39???
![]()
advphone
FCR 41Πάλι καρπιρατέρια άλλαξες;
Το βλέπω να μας χαλάς το λαιμό στο επόμενο τροffy
Έχω βρε Λιάκο....και τα δύο δικά μου είναι.FCR 41
![]()
Keihin FCR-41 - Car.gr
Keihin Fcr-41 καινούργιο στο κουτί του για περισσότερες πληροφορίες από τηλέφωνο.www.car.gr
Είναι τυλιγμένο με μεμβράνη φαγητού αδιάβροχη δηλαδή για προστασία;;;Έχω βρε Λιάκο....και τα δύο δικά μου είναι.
Το δικό μου fcr της φωτό είναι και mx για αντοχή σε λάσπες κλπ.
Καλησπερα φιλαρακι... το mx δεν ειναι το 3ης γενιας? Με tps και hotstart? H κανω λαθος?Στην φωτό βάζω τo "απλό" fcr και το fcrmx.
Βασική διαφορά ότι στο mx δεν περνάει λάσπη στο σύστημα της ντιζας και βρίσκεις πιο εύκολα Κιτ επισκευής.
Στα απλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια χωρίς τσοκ.
Στο δικό μου κάναμε σέρβις, καθάρισμα και είναι έτοιμο
Η διαφορά μεγέθους με το Μικουνι είναι ένα θεματακι, που έλυσε ευτυχώς ο Αποστόλης
![]()
![]()
![]()
advphone
Ναι....αυτό έχω διαβάσει.Καλησπερα φιλαρακι... το mx δεν ειναι το 3ης γενιας? Με tps και hotstart? H κανω λαθος?
Το 41 το είχα για περίπου 10000 χλμ....θα δοκιμάσω το fcrΒάλε αυτό που θα βρεις πιο πολλές "έτοιμες" ρυθμίσεις, λογικά πρέπει να είναι το fcr αυτό που έχει παίξει πολύ στο Αμέρικα.
Μια χαρά θα δουλέψει το 39άρι πιστεύω, θα δίνει πολύ καλές ροπές παντού, το 41 θα δώσει και λίγο πιο ψηλά αλλά συνήθως το 41 θυμάμαι ήταν καλύτερη επιλογή για supermoto χρήση.