• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Η ζημιά από τους σωληναδες....τροφή για σκεψη

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι καινούργιο φρούτο και οι περισσότεροι είναι γνώστες του αντικειμένου και επαγγελματίες
Τα ινφλουενσια είναι καινούργιο φρούτο και δυστυχώς θα την "φάνε" τα παιδιά μας , μαζί με όλα τα άλλα

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι καινούργιο φρούτο και οι περισσότεροι είναι γνώστες του αντικειμένου και επαγγελματίες
Τα ινφλουενσια είναι καινούργιο φρούτο και δυστυχώς θα την "φάνε" τα παιδιά μας , μαζί με όλα τα άλλα
Η διαφορά ανάμεσα στον YouTuber και τον οποιοδήποτε Γιάννη Στέφανο Βαγγέλη Κώστα που οδήγησε οτιδήποτε και λέει δυό κουβέντες ποια είναι;

Θα κάνουμε όλοι μωκο να ζει το όνειρο του ο γνωστός νάρκισσος;

• Like
Reactions: Noe
Η διαφορά ανάμεσα στον YouTuber και τον οποιοδήποτε Γιάννη Στέφανο Βαγγέλη Κώστα που οδήγησε οτιδήποτε και λέει δυό κουβέντες ποια είναι;

Θα κάνουμε όλοι μωκο να ζει το όνειρο του ο γνωστός νάρκισσος;
Ας την βρει οποίος την βλέπει

Η γνώμη μου είναι γνωστή για τα θέματα αυτά

Σε κάθε επαγγελματική πώληση λοιπόν,
όχι φιλική συναλλαγή αδειάζω τ γκαράζ και πάρτε μάγκες γιατί όλοι δικοί μας είμαστε,
Υπάρχει ένας πωλητής, ένα προϊών κι ένας πελάτης.
Τα τελευταία χρόνια όμως στη δημοσιογραφία προέκυψε κι ένας επωφελούμενος ! :roflmao:
Αυτός μπορεί να είναι ας πούμε ένας ιδιοκτήτης καναλιού ο ποιος το χρησιμοποιεί
για τους δικούς του σκοπούς κα το βάζει και μέσα άμα λάχει γιατί προσδοκά κέρδη από αλλού
Στην περίπτωση αυτή το κανάλι δεν κάνει ρεπορτάζ αλλά κάνει προπαγάνδα σκέτη
κι έτσι η δημοσιογραφία μετατρέπετε σε προπαγάνδα και η δημοκρατία "κονταίνει"
Ο πελάτης εδώ έχει μετατραπεί σε θύμα, κορόιδο αν το θες και το κανάλι σε υπάλληλο
ενός αμφιβόλου ηθικής αφεντικού
Η κατάσταση αυτή φυσικά άφησε ένα καινό στην ενημέρωση το οποίο φυσικά γέμισε κάποιος άλλος
Προσπάθησαν δηλαδή να φτιάξουν μια ανεξάρτητη δημοσιογραφία με άλλους τρόπους
Αυτό φυσικά δεν άρεσε κι έτσι την έπεσαν κατά χιλιάδες να λέει ο καθένας τη μλικια του
και το επίπεδο της δημοσιογραφίας να πέσει ακόμα πιο κάτω.
Μπαλίτσα στο κάτω κάτω παίζει μόνο ο χοντρός με τα καράβγια

Μένει σε μας τώρα να διαλέξουμε την ενημέρωση μας
Με ποια κριτήρια?
Θέλω να μου τα λένε όπως μου αρέσει ή θέλω να ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει?
Άλλο μπάχαλο κι αυτό

Η πραγματικότητα όμως παραμένει
Όσο ζούμε σε διεφθαρμένα κράτη, χωρίς παιδεία άρα χωρίς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
χωρίς κριτήρια και μ επιλογές να φας ζεστά σκ... ή κρύα....
ΔΕΝ
Το κράτος έπρεπε να εξασφαλίζει ανεξάρτητη δημοσιογραφία αλλά αυτό πέθανε κάπου εκεί πίσω
στην εποχή της Μάργκαρετ, ενός από τους χειρότερους ανθρώπου που περπάτησαν στη γη

Έχει δίκιο το βίντεο?
Ni (no +si)
Ο ειδικός τύπος δεν μπορεί να γράψει ότι αυτό μηχανάκι είναι μπουρδέλο γιατί βασίζεται στη διαφήμιση
και στα διάφορα έβεντ που κάνει η αντιπροσωπία
Δεν μπορεί να πει ότι η ΚΤΜ τα γάμησε όλα και οι διάφοροι διευθυντάδες είναι του ποινικού
κλπ κλπ
Απ την άλλη έχουμε 100 χαζούς εγώ τα ξέρω όλα και ίσως και κάνα δύο σχετικούς που λένε 5 πράγματα
αλλά πρέπει να είσαι πολύ μέσα για να τους βρεις και να έχεις κι εσύ κάποια σχέση με το κόλπο....

Υγ
Για τους αγώνες που είναι σίγουρο πως θα τρέξουν οι ΚΤΜ σύμφωνα με το τύπο
έχει γνώμη και ο δικαστικός εκκαθαριστής κι αυτός δεν είναι καθόλου σίγουρο
πως θα δεχτεί να πληρώνει το κράτος τους εργαζομένους να κουρέψεις τους πιστωτές
και μετά χαλάς λεφτά για αγώνες
+ Αυτός που θα πάρει (αν βρεθεί) την ΚΤΜ θα είναι ηλίθιος το λιγότερο να αφήσει όλους αυτούς τους ξιπασμένους
λιμοκοντόρους να συμπεριφέρονται λες και είναι η Μερσεντές το λιγότερο
ΑΝ ήσασταν ειδικός τύπος θα ρισκάρατε να τα γράψετε αυτά?
Ή μόνος κάποιος ανεξάρτητος ινφλουένσερ που ξέρει 5 πράγματα μπορεί?
Εγώ μεταφέρω την άποψη αυτή γιατί χ.... αλλά ακόμα κι έτσι αυτά που είπα
είναι σίγουρο πως μου κοστίζουν "κάτι" έστω και μικρό

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είναι όλοι οι YouTubers κακοί κ οι δημοσιογράφοι καλύτεροι από αυτούς, στην Ελλάδα . Εξαρταται ποιον ακολουθείς , επιπλέον και οι δημοσιογράφοι τα ´παιρνουν´ από τις αντιπροσωπείες για να λένε 10 θετικά κ 1 αρνητικό για μια μοτοσυκλέτα
Βλέπεις κ κρίνεις είτε τον δημοσιογράφο είτε τον influencer,youtuber ,μοτοVlogger.
Και sorry ,αλλά το επάγγελμα δημοσιογράφος στην Ελλάδα , σημαίνει διαπλοκή με το κατεστημένο , ούτε ανεξάρτητη δημοσιογραφία υπάρχει

Δεν είναι όλοι οι YouTubers κακοί κ οι δημοσιογράφοι καλύτεροι από αυτούς, στην Ελλάδα . Εξαρταται ποιον ακολουθείς , επιπλέον και οι δημοσιογράφοι τα ´παιρνουν´ από τις αντιπροσωπείες για να λένε 10 θετικά κ 1 αρνητικό για μια μοτοσυκλέτα
Βλέπεις κ κρίνεις είτε τον δημοσιογράφο είτε τον influencer,youtuber ,μοτοVlogger.
Και sorry ,αλλά το επάγγελμα δημοσιογράφος στην Ελλάδα , σημαίνει διαπλοκή με το κατεστημένο , ούτε ανεξάρτητη δημοσιογραφία υπάρχει
Το επάγγελμα ινφλουενσερ?

Γιατί μέσα στα φόρουμ δεν υπάρχουν τέτοια "φρούτα".

Φυσικά πάντα μιλάμε για τους άλλους... Τους κακούς.. Εμείς(στα φόρουμ) είμαστε "παρέα".Είμαστε οι καλοί. Οι ανιδιοτελείς..

Η μ@#€&@ που κάνει ο όποιος δικός μας και προβάλεται είναι αθώα!
Δεν προωθεί παραβατική συμπεριφορά γιατί εμείς ξέρουμε.. Δεν θα παίρναμε κόσμο στο λαιμό μας. ΠΟΤΕ..

Ρωτάει ένας που δεν ξέρει κάτι και θα την πέσουμε όμορφα ή οργανωμένα σε κάποιον που θα είναι μετριοπαθής η κατ'επέκταση θέλει να φυλάξει αυτόν που ρωτάει.. Θα μου πεις:Γιατί να του την πέσουμε;
Μα γιατί χαλάει τη μαγεία και τη μαγιά.

Η "παρέα" τις περισσότερες φορές είναι ψαγμένη. Έμπειροι,γνώστες με όνομα και παρουσία οπότε "Τί να μας πει ο κύριος Αυγολέμονος;"

Λίγοι σήμερα στα φόρουμ σκέφτονται τι θα πουν καθώς και πως θα το πουν.
Το πώς επηρεάζουν ή το αν παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους δεν το έχουν κατά νου..

Εγώ τέτοιος είμαι..;;
Εσείς;

Γιατί μέσα στα φόρουμ δεν υπάρχουν τέτοια "φρούτα".

Φυσικά πάντα μιλάμε για τους άλλους... Τους κακούς.. Εμείς(στα φόρουμ) είμαστε "παρέα".Είμαστε οι καλοί. Οι ανιδιοτελείς..

Η μ@#€&@ που κάνει ο όποιος δικός μας και προβάλεται είναι αθώα!
Δεν προωθεί παραβατική συμπεριφορά γιατί εμείς ξέρουμε.. Δεν θα παίρναμε κόσμο στο λαιμό μας. ΠΟΤΕ..

Ρωτάει ένας που δεν ξέρει κάτι και θα την πέσουμε όμορφα ή οργανωμένα σε κάποιον που θα είναι μετριοπαθής η κατ'επέκταση θέλει να φυλάξει αυτόν που ρωτάει.. Θα μου πεις:Γιατί να του την πέσουμε;
Μα γιατί χαλάει τη μαγεία και τη μαγιά.

Η "παρέα" τις περισσότερες φορές είναι ψαγμένη. Έμπειροι,γνώστες με όνομα και παρουσία οπότε "Τί να μας πει ο κύριος Αυγολέμονος;"

Λίγοι σήμερα στα φόρουμ σκέφτονται τι θα πουν καθώς και πως θα το πουν.
Το πώς επηρεάζουν ή το αν παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους δεν το έχουν κατά νου..

Εγώ τέτοιος είμαι..;;
Εσείς;
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει την διαφορά ενός ινφλουενσερ με κάποιο μέλος ενός φόρουμ.
Εδώ μέσα θα πει ο καθε ένας από εμάς την π@παρια του και θα γίνει κουβέντα καφενειακου τύπου η όπως αλλιώς θέλεις να την πούμε
Τώρα αν κάποιος "φοβάται" να μιλήσει και να εκφέρει άποψη εδώ μέσα, είναι δικό του πρόβλημα και απορώ γιατί βρίσκεται εδώ.

Οι ινφλουενσερ επηρεάζουν αλλα πιο σοβαρά θέματα από τις μηχανές μας και εκεί βρίσκεται το μεγάλο προβλημα για εμένα
Κοίταξε ποιους και σε τι σοβαρά θέματα επηρεάζουν καλύτερα και τα ξαναλέμε

Δε ξερω καθότι ντιπ χωριάτης τι σημαίνει ινφλουενσερ και τα συναφή.....
Δε τα παρακολουθώ και δε με ενδιαφέρει, έτσι απλά....
Προτιμώ να οδηγήσω αυτό που με ενδιαφέρει ενδεχομένως, και να σχηματίσω προσωπική άποψη....
Τα θέλω του καθενός διαφέρουν, αλίμονο αν ολοι θέλαμε το ιδιο πράμα.
Τώρα Δημήτρη omega θα πω κάτι οχι απαντώντας στο ποστ σου,αλλα με αφορμή αυτό :)
Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεακια σε φόρουμ, λέσχες και τα συναφή...
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...
Αμα το χοντραινουν μένουν μόνοι με 5- 10 νοματαιους που λέμε, να τα λένε μεταξύ τους και να διαβάζουν εκατοντάδες άλλοι....
Το ωραίο είναι οι γνωριμίες που γίνονται σε βόλτες, οι σύντροχοι που γνωρίζονται έστω και με την ευκαιρία του καφέ, και ακόμα οι φιλίες που κρατάνε μια ζωή που λέμε, και εχω τέτοιες ευτυχώς..
Ολα μεσα στο παιχνίδι της ζωής είναι, και δυστυχώς είναι πολύ σύντομη...
Κοιτάτε να πάτε καμιά τσάρκα οπότε μπορείτε όλοι, και αφήστε τις γκρίνιες, ολα εδω θα μείνουν.
Καλά Χριστούγεννα αδέρφια σε όλους!

Για να γελάσουμε λίγο ..

Αυτό που έκανε η RE που πέταξε στην Ινδία όλο τον ινφλουενζο πληθυσμό που είχε υψηλό αριθμό θεατών στο μέσο του για να ανακαλύψει τις ίδιες ακριβώς διαδρομές με το ίδιο μηχανάκι, το κάνει η Samsung τώρα στις γιορτές με την κουτσή Μαρία της Ελλάδας να δείχνει πόσο γσμιστερή είναι η ζωή σου αν ψωνίσεις αυτά τα τηλέφωνα.

Εδώ μέσα θα πει ο καθε ένας από εμάς την π@παρια του και θα γίνει κουβέντα καφενειακου τύπου η όπως αλλιώς θέλεις να την πούμε

Τώρα αν κάποιος "φοβάται" να μιλήσει και να εκφέρει άποψη εδώ μέσα, είναι δικό του πρόβλημα και απορώ γιατί βρίσκεται εδώ.
Πρακτικά και ο ινφλουενζα ακριβώς το ίδιο κάνει βέβαια. Την ίδια @@ρια λέει στο κοινό του με οποιονδήποτε άλλον, αλλά είναι ντυμένη με βιδεο και μουσική.

Οι lurkers στα φόρουμ είναι "μάστιγα", μην μιλάς γιατί εκτίθεσαι.

Οι ινφλουενσερ επηρεάζουν αλλα πιο σοβαρά θέματα από τις μηχανές μας και εκεί βρίσκεται το μεγάλο προβλημα για εμένα
Κοίταξε ποιους και σε τι σοβαρά θέματα επηρεάζουν καλύτερα και τα ξαναλέμε
Εδώ με έχεις χάσει λίγο...
Το βίντεο συζητάει για μηχανάκια, αλλά λέει ότι ινφλουενζα ήταν ο ΜΛΚ και ο ΤζΦΚ. Επηρέασαν κόσμο ναι, αλλά ο ορισμός του ινφλουενζα το 2024 είναι "άνθρωπος με επιρροή που προωθεί προϊόντα". Ακόμα και στο λεξικό, το δεύτερο παράδειγμα του πρώτου ορισμού είναι.... Ο δεύτερος ορισμός.

• Love
Reactions: Noe
Για να γελάσουμε λίγο ..

Αυτό που έκανε η RE που πέταξε στην Ινδία όλο τον ινφλουενζο πληθυσμό που είχε υψηλό αριθμό θεατών στο μέσο του για να ανακαλύψει τις ίδιες ακριβώς διαδρομές με το ίδιο μηχανάκι, το κάνει η Samsung τώρα στις γιορτές με την κουτσή Μαρία της Ελλάδας να δείχνει πόσο γσμιστερή είναι η ζωή σου αν ψωνίσεις αυτά τα τηλέφωνα.

Πρακτικά και ο ινφλουενζα ακριβώς το ίδιο κάνει βέβαια. Την ίδια @@ρια λέει στο κοινό του με οποιονδήποτε άλλον, αλλά είναι ντυμένη με βιδεο και μουσική.

Οι lurkers στα φόρουμ είναι "μάστιγα", μην μιλάς γιατί εκτίθεσαι.

Εδώ με έχεις χάσει λίγο...
Το βίντεο συζητάει για μηχανάκια, αλλά λέει ότι ινφλουενζα ήταν ο ΜΛΚ και ο ΤζΦΚ. Επηρέασαν κόσμο ναι, αλλά ο ορισμός του ινφλουενζα το 2024 είναι "άνθρωπος με επιρροή που προωθεί προϊόντα". Ακόμα και στο λεξικό, το δεύτερο παράδειγμα του πρώτου ορισμού είναι.... Ο δεύτερος ορισμός.

Που εκτιθεμαι βρε Γιάννη ?
Ότι συγκρίνεται έναν χώρο που όλοι βάζουμε χρήματα για την τρέλα μας, γεμίζοντας πληροφορίες, κάποιες σωστές και κάποιες λάθος, ταξιδιωτικά, τεχνικά.....με μεγαλύτερο καλό την δημιουργία φιλιών μέσω βόλτας, κλπ κλπ κλπ, με κάποιους "επαγγελματίες" που κοιτάνε το κέρδος και μόνο αυτό.

Πραγματικά απορω με την σύγκριση που κάνετε κάποιοι...

Που εκτιθεμαι βρε Γιάννη ?
Ότι συγκρίνεται έναν χώρο που όλοι βάζουμε χρήματα για την τρέλα μας, γεμίζοντας πληροφορίες, κάποιες σωστές και κάποιες λάθος, ταξιδιωτικά, τεχνικά.....με μεγαλύτερο καλό την δημιουργία φιλιών μέσω βόλτας, κλπ κλπ κλπ, με κάποιους "επαγγελματίες" που κοιτάνε το κέρδος και μόνο αυτό.

Πραγματικά απορω με την σύγκριση που κάνετε κάποιοι...
Ρε Κώστα, διάβαζε λίγο καλύτερα. Δεν είπα ότι εσύ εκτίθεσαι, λέω ότι η άποψη των "διαβάζω αλλά δεν μιλάω" πλειοψηφικά είναι αυτή, όπως προκύπτει από συζητήσεις που έχω κάνει. Woke disclaimer εννοείται ότι δεν έχω μιλήσει με όλους παντού, chill pill.

Οι περισσότεροι youtubers αποσκοπούνε στο κέρδος, είτε χρήματα είτε δωρεάν εξοπλισμό, αξεσουάρ κτλπ. Επίσης οι μηχανές τις περισσότερες φορές είναι χορηγίες η test rides. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα. Όλοι εδώ μέσα έχουμε τις μηχανές και τον εξοπλισμό πληρωμένο μόνοι μας, ότι και να γράψουμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Αυτό πιστεύω εγώ....

Back
Top Bottom