Η ζημιά από τους σωληναδες....τροφή για σκεψη

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Στα social media όπως και στους influencers όπως και στην πολιτική όπως και στη μουσική όπως και στη τηλεόραση όπως και σε κάθε αγαθο η υπηρεσία σε γενικές γραμμές εμείς είμαστε οι καταναλωτές και εμείς έχουμε την ευθύνη.

Αν influencer του σήμερα θεωρείται η Τουνη και η Kardasian και οι αντίσυοιχοι τους είναι γιατί η πλειοψηφία έκανε θέαση πάτησε like, subscribe και γενικά έδωσε ισχύ με τη ψήφο του και την σύσταση του.

Όπως και όταν τραγούδια τύπου τάπερ κάνουν million views μια από τα ίδια.

Αυτοί είμαστε ως κοινωνία, ότι άποψη και αν έχει ο καθένας για τον εαυτό του ίσως πρέπει να αναρωτηθεί και να αποδεχτεί πως μάλλον είναι η είμαστε μειονότητα.

Η σαχλα και η μπαρουφα είναι new age κι εμείς boomers.

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Για μένα ο Τοπ ινφλουένσερ στην Ελλάδα είναι ο Φλούτσου!
Τεστ ράιντ σε σουβλατζίδικα ταβέρνας βρόμικα συνταγές με γκέι χιούμορ
που άμα δεν είσαι θα σε φάνε ζωντανό με τη... γουόκ ατζέντα
:ha
Εδώ απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους χέιτερς
Τοπ στιγμή του όταν δαγκώνει το βρόμικο και αναφωνεί ΩΩΩΩ ΜΛΚΑ!!!!
Φλούτσου με φλούτσου καρ αυθημερόν στη Καλαμάτα για γουρνοπούλα σε σαντουιτς, μπεργκερ, πίτα, έπος!!

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Ο Φλούτσου είναι δύναμη λέμε!!! :inlove:
Έχει δώσει αφορμές για "τρελές" βρώμικες εξόδους, και όχι μόνο!!! :yew:

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 660R TDM 900
Στα social media όπως και στους influencers όπως και στην πολιτική όπως και στη μουσική όπως και στη τηλεόραση όπως και σε κάθε αγαθο η υπηρεσία σε γενικές γραμμές εμείς είμαστε οι καταναλωτές και εμείς έχουμε την ευθύνη.

Αν influencer του σήμερα θεωρείται η Τουνη και η Kardasian και οι αντίσυοιχοι τους είναι γιατί η πλειοψηφία έκανε θέαση πάτησε like, subscribe και γενικά έδωσε ισχύ με τη ψήφο του και την σύσταση του.

Όπως και όταν τραγούδια τύπου τάπερ κάνουν million views μια από τα ίδια.

Αυτοί είμαστε ως κοινωνία, ότι άποψη και αν έχει ο καθένας για τον εαυτό του ίσως πρέπει να αναρωτηθεί και να αποδεχτεί πως μάλλον είναι η είμαστε μειονότητα.

Η σαχλα και η μπαρουφα είναι new age κι εμείς boomers.
Έχω μόνο 2 3 ενστάσεις
-Κατ αρχή Ωλάρα η Τούνη οπότε οι πιο πολλοί δεν ακούνε καν τι λέει
κι ΑΝ ακούνε δεν είναι σε θέση να καταλάβουν γιατί με την Ωλάρα αποσυντονίζεσαι :cool:

-Η κοινωνία είναι καθοδηγούμενη Δυστυχώς τα κλειδιά της καθοδηγήσεις αυτής δόθηκαν σε ανάξιους
αμόρφωτους και αμφιβόλου ηθικής ανθρώπους
Αυτό γίνεται με την παιδεία, την εκπαίδευση και την απαγόρευση

-Περί μλκιας είχα γράψει παλιότερα ότι δεν γνωρίζει... Σύνορα
Δεν είναι νιου έιτζ Υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων :ha

Τέλος συμφωνώ μαζί σου στο ότι οι μειοψηφίες
δεν καθορίζουν τίποτα
ΑΥΤΟΙ είμαστε και υπάρχει ανάγκη ν αλλάξουμε αλλιώς θα εξαφανιστούμε
όπως τόσοι και τόσοι λαοί

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R

Η καλύτερη ατάκα του βίντεο είναι το "καλύτερα χοντρός παρά μαλάκας" :laugh::roflmao:

Τώρα στην ουσία του όλου θέματος, μου κάνει εντύπωση που ενοχλήστε τόσο από όλους αυτούς που λένε βλακείες και το παίζουν σπουδαίοι στα social. Μαζί με αυτούς υπάρχουν άλλοι τόσοι με πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο και γνώση.
Η εποχή που ζούμε έχει τον μεγαλύτερο πλουραλισμό από άποψη προσφοράς περιεχομένου, τέτοιο που σε άλλες εποχές θα έμοιαζε επιστημονική φαντασία.
Αυτοί που τους ακολουθούν αν δεν υπήρχαν "ινφουένσερς" δε θα διάβαζαν επιστημονικά συγγράμματα, θα ακολουθούσαν κάποιον άλλο βλάκα.
Αυτός που ψάχνει ουσιαστική πληροφορία και ενδιαφέρεται να μάθει, ακόμα και αν στην αρχή ξεκινήσει με αυτό που είναι viral, κάποια στιγμή θα αρχίσει να αναζητεί κάτι καλύτερο.
Προσωπικά νιώθω τυχερός που υπάρχει τόση πληροφορία εκεί έξω, το που θα ξοδέψω τον χρόνο μου το θεωρώ δική μου ευθύνη.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R
Η καλύτερη ατάκα του βίντεο είναι το "καλύτερα χοντρός παρά μαλάκας" :laugh::roflmao:

Τώρα στην ουσία του όλου θέματος, μου κάνει εντύπωση που ενοχλήστε τόσο από όλους αυτούς που λένε βλακείες και το παίζουν σπουδαίοι στα social. Μαζί με αυτούς υπάρχουν άλλοι τόσοι με πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο και γνώση.
Η εποχή που ζούμε έχει τον μεγαλύτερο πλουραλισμό από άποψη προσφοράς περιεχομένου, τέτοιο που σε άλλες εποχές θα έμοιαζε επιστημονική φαντασία.
Αυτοί που τους ακολουθούν αν δεν υπήρχαν "ινφουένσερς" δε θα διάβαζαν επιστημονικά συγγράμματα, θα ακολουθούσαν κάποιον άλλο βλάκα.
Αυτός που ψάχνει ουσιαστική πληροφορία και ενδιαφέρεται να μάθει, ακόμα και αν στην αρχή ξεκινήσει με αυτό που είναι viral, κάποια στιγμή θα αρχίσει να αναζητεί κάτι καλύτερο.
Προσωπικά νιώθω τυχερός που υπάρχει τόση πληροφορία εκεί έξω, το που θα ξοδέψω τον χρόνο μου το θεωρώ δική μου ευθύνη.
Συμφωνώ με εσένα και σχεδόν με όλους όσους έχετε γράψει παραπάνω
Το θέμα το ξεκίνησα όχι μονο για τους τύπους που ασχολούνται με μηχανές κλπ, αλλά για κάποιους που έχουν μπει πιο κοντά στους νέους και έχουν μπλέξει με πτνια και λεπτά θέματα και με άγνοια γονιών τις περισσότερες φορες

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
Αυτήν την στιγμή, όποιος έχει μικρά παιδιά, έχει δει όλα τα έργα. Φτάνεις στο σημείο, να εξηγείς και τα αυτονόητα

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Σας αγαπώ λέμε

Το βίντεο δεν μπήκε για να συζητήσουμε την μοτοσικλέτα

Αλλά την κατάντια της νεολαίας που δεν είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια αλλά μόνο ουσίες οινόπνευμα και τανες

Πιο βαθιά χωμένα νοήματα μόνο οι Ναΐτες στα απόκρυφα

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 660R TDM 900

Ναι μεν αλλά....
Κατ αρχήν παλιά υπήρχε ένα νόμος που έλεγε ότι απαγορεύεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Αυτό πήγε περίπατο στο όνομα του πλουραλισμού και της άποψης
Βγαίνει λοιπόν η άλλη τρελαμένη στα σόσιαλ και λέει ότι ο γιος μου έκανε εμβόλιο κόβιντ και πέθανε
Εγώ τώρα που την έχω πελάτισσα ξέρω από τι πέθανε το παιδί (με τη σύριγγα καρφωμένη τον βρήκαν το δόλιο)
αλλά τι να πεις τώρα?
Έρχονταν μετά παππούδες τρέμοντας και λέγανε να το κάνω???
(φακτ έτσι)
(έκανα αναφορά αλλά τι βίντεο ακόμα εκεί είναι)
Δεν είναι και τέχνη ο άλλους να μουρμουράει (γιατί δεν τραγουδάει)
ότι είναι μάγκας που πουλάει ναρκωτικά με το μπιστόλι !
Δεν μπορεί ένας ανήλικος να έχει πρόσβαση σε ότι πορνοδιαστροφικό υπάρχει !
και πάει λέγοντας

Άλλο η τεκμηριωμένη άποψη κι άλλο η μλκια του καθενός
Κι εδώ κάπου φταίει η Ελληνική κοινωνία που είναι μανούλα στο να διαστρεβλώνει
την πραγματικότητα και τη λογική
Ο Νέος πχ ξέρει ότι δεν είναι σωστό να παρανομεί, θα έρθει η μάνα του όμως να του
ότι ναι μεν αλλά....
ΑΠ τη στιγμή λοιπόν που θα δεχτεί τη σχετικότητα :p των πάντων
πάει λέγοντας και ότι η γη μπορεί να είναι επίπεδη να πετάει ο γάιδαρος κλπ

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Στο σκατό θα πάει η μύγα, όχι η πεταλούδα.
Ο νοων νοητω.

(Ζωγραφίζω χρονιαρες μέρες ο 'ργιόλης)

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Στα σοβαρά τώρα, εγώ βλέπω στο βίντεο κάποιον ο οποίος συγκρίνει τους ινφλουενσερς με τους δημοσιογράφους, εκθειάζοντας τους δεύτερους σαν αμερόληπτους και επαγγελματίες φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Μουρίκη (BMW join the chat). Χρησιμοποιεί μάλιστα μια επιθετική επιχειρηματολογία εναντίων των πρώτων πράγμα που τον κάνει αρεστό στους θεατές του "πεστα χρυσόστομε" "να γιάσει ο στόμας σου" κτλ. Οκ, δικαίωμα του να λέει ο,τι κατεβάσει η γκλάβα του, ελευθερία έκφρασης έχουμε οι μεν, ελευθερία κρίσης έχουμε όμως και οι δεν.

Θεωρώ το βίντεο άτοπο και παραπλανητικό γιατί εστιάζει σε ένα μέρος του προβλήματος και υπερθεματίζει με ένα φτηνό μονόλογο προσελκύοντας και το ανάλογο κοινό βέβαια, ουσιαστικά αδυνατεί να αντιληφθεί πως το πραγματικό πρόβλημα δεν εντοπίζεται στη βαρύτητα του περιεχομένου που εκφράζει η κάθε ομάδα αναβατών (επαγγελματίες ή μη), αλλά στην αυξημενη ικανότητα του μοτοσυκλετιστικού πληθυσμού να έχει μια παθητική κατανάλωση της πληροφορίας και χωρίς κριτική σκέψη να αποδεχεται απόψεις, γεγονότα ή προτάσεις χωρίς να εξετάζει την εγκυρότητα ή τη σκοπιμότητά τους. Αυτό υπονομεύει την ατομική μας ελευθερία και ενισχύει τη χειραγώγηση αν κάποιος το σκεφτεί λίγο πιο βαθιά και εννοείται ότι δεν έχει να κάνει αν η πληροφορία έρχεται από ινφλουενσερς ή δημοσιογράφους.

Εν κατακλείδι, το πρόβλημα έγκειται όχι στην εκπομπή της πληροφορίας αλλά στην λήψη αυτής από τον δέκτη ο οποίος θα την μασήσει και ή θα την φτύσει ή θα την πάει αμάσητη.

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
Αλλά την κατάντια της νεολαίας που δεν είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια αλλά μόνο ουσίες οινόπνευμα και τανες
Eδώ τα χαλάμε, μας αρέσουν και εμάς.

socrates

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Σωκράτης
Μοτό
ts8
dl650
Εν κατακλείδι, το πρόβλημα έγκειται όχι στην εκπομπή της πληροφορίας αλλά στην λήψη αυτής από τον δέκτη ο οποίος θα την μασήσει και ή θα την φτύσει ή θα την πάει αμάσητη.
ΑΝ είχε ο κόσμος εκπαιδευτεί στο να μην δέχεται παθητικά πληροφορίες, όχι μόνο θα αγοράζαμε καλύτερα δίτροχα αλλά θα ήμασταν και μια καλύτερη κοινωνία με σωστότερους εκπροσώπους κλπ. Υπάρχει η διασταύρωση της πληροφορίας, το φιλτράρισμα, η αξιοπιστία με πηγές, η σωστή αμφίδρομη επιχειρηματολογία με τα σιν και τα πλήν και τέλος η δικιά μας κριτική σκέψη. Έννοιες που θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να διδάσκονται από μικρή παιδική ηλικία. Αντί λογικής επιχειρηματολογίας στοχεύουν βάση του συναισθήματος στην αμάσητη πληροφορία με ακριβές παραγωγές σε μαγευτικά τοπία, με πολλαπλές λήψεις και άρτιο ήχο.

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Στο σκατό θα πάει η μύγα, όχι η πεταλούδα.
Ο νοων νοητω.

(Ζωγραφίζω χρονιαρες μέρες ο 'ργιόλης)
ναι αλλα,τη μυγα θα τη φαει η τσιχλα...οπως και το γουρουνι που τρωει πτωματα,μετα του κοτσαρουμε το μηλο στο στομα...

tasosdr

Μέλος
Περιοχή
νεα μακρη
Όνομα
tasos
Μοτό
Honda forza 350
Κονόμα και παπάτζα, πάντα έπαιζε σε πολλές δραστηριότητες
Εδώ έχουν γίνει ινφλουενσερ οι μαλάκες οι μετεωρολόγοι και εμείς ασχολούμαστε με τους δημοσιογράφους;

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Τονίζετε αρκετοί την κριτική σκέψη του θεατή αλλα να τονίσουμε και το σημείο των καιρών: τον πόλεμο που γίνεται στην οποιαδήποτε άλλη γνώμη. Έλεος με την ατομική ευθύνη. Το ένα εργαλείο είναι αυτό και το άλλο είναι "ο ψεκασμένος". Έχουν κάνει σημαία τους αυτοί που προσπαθούν να επιβληθούν το οτι δεν κάνει να κρίνουμε. Δεν μπορούμε ν αφήνουμε τον κάθε αδαή έρμαιο του κάθε ξερόλα που μαζεύει ακολούθους και την παρέα του που τον γλύφουν μπας και πάρουν κι αυτοί κανα πελατάκι στο μαγαζάκι τους.
Δεν υπάρχουν φόρουμ πλέον και κοινότητα σε κάθε χώρο. Θα πρέπει να κάνουμε like στον κάθε αργόσχολο για να μην χαλάσουμε την πιάτσα. Έλεος με την προώθηση αλλα όταν κάτι γίνεται τόσο μαζικό δυστυχώς πρέπει να περιχαρακωθούμε. Πήγα στην έκθεση μοτο κι εβλεπα κάτι θιές και μπαρμπάδες και λέω δεν μπορεί, κάποια βάπτιση θα έχει. Δεν μπορεί να κοιτάνε μηχανάκια αυτοί.:rolleyes:
Μην αναιρούμε την αξία του youtube. Yπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι που ενημερώνουν αλλα το κάθε τσουτσέκι πρέπει να τρώει και το κράξιμό του γιατί είναι πολλοί κι έχουν πάρει αέρα.

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Καλύτερα να ακούγονται και να βλέπονται όλοι και όλες κι ας είναι λάθος οι μισοί και οι μισές.
Η ανθρωπότητα διένυσε αιώνες σκοταδισμού και της αξίζει ο πλουραλισμός.
Τώρα αν εγώ διαφωνώ με την Τούνη και την κάθε Τούνη, είναι καθαρά δικό μου θέμα.
Η ουσία είναι πως μπορώ να διαλέξω τι και ποιόν/ποιάν θα βλέπω.
Ας μείνουμε σε αυτό το δώρο: την δυνατότητα της επιλογής από την ατέλειωτη βεντάλια της προσφοράς.

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Καλύτερα να ακούγονται και να βλέπονται όλοι και όλες κι ας είναι λάθος οι μισοί και οι μισές.
Η ανθρωπότητα διένυσε αιώνες σκοταδισμού και της αξίζει ο πλουραλισμός.
Τώρα αν εγώ διαφωνώ με την Τούνη και την κάθε Τούνη, είναι καθαρά δικό μου θέμα.
Η ουσία είναι πως μπορώ να διαλέξω τι και ποιόν/ποιάν θα βλέπω.
Ας μείνουμε σε αυτό το δώρο: την δυνατότητα της επιλογής από την ατέλειωτη βεντάλια της προσφοράς.
Δεν αντιλέγω. Ας βλέπει ότι θέλει ο καθένας σπιτι του. Απο κοντά μην μας ζαλίζουν το παπάρι που βλέπουν μόνο πελάτες

Top Bottom