Η τρίαινα μου. (Triumph Trident 660)

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Καταρχήν Νατάσσα υπέροχο ταξίδι! Ταξιδέψαμε μαζί σου, πλάκα πλάκα μας πρίζωσες τώρα πρεπει να πάμε κάνα Τζουμέρκο πάλι ασφάλτινο!

Με την ευκαιρία να πώ πώς ξόδεψες χρόνο να γράψεις ένα ταξιδιωτικό σε ένα φόρουμ.Δεν το κάνουν πολλοί. Ενα χώρο που κάποιοι θεωρούν αναχρονιστικό ίσως ή παλιακό, ειδικά πιο νέα παιδιά.

Εδώ όμως είναι σαν να το έγραψες σε βιβλίο! Καταρχήν είναι πανέμορφο να το διαβάζεις, είναι ωραίο στο μάτι. Κατα δεύτερον δεν θα χαθεί! Τα ποστ στο Instagram, στα tik tok, tik tak taka taka tak και FB και λοιπά είναι απλά για την κατανάλωση της στιγμής! Ίσα για τα το σημερινό like. Εδώ να είμαστε καλά και σε 10 χρόνια και σε 15 χρόνια θα πάρεις ένα like, θα πάρεις ένα σχόλιο, θα ταξιδέψεις κάποιον πολλά χρόνια μετά σαν να διαβάζει ένα παλιό ωραίο βιβλίο και θα μπαίνεις κι εσύ να πεις πώ ρε ΄φιλε πάνε 10 χρόνια απίστευτο!
 

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Νομίζω πλέον είναι άσφαλτος… και λέω νομίζω γιατί έκανα με τα πόδια τη μισή διαδρομή.



Ήμουν τη Δευτέρα εκεί.



Το οτι είναι ανοιχτά το είχα γράψει και στο θέμα του Μπάρου, αφού είχα ρωτήσει «τοπικούς παράγοντες» για να είμαι 100% σιγουρη.

Δεν είχε καθόλου χιόνι, ελάχιστες χιονούρες στις άκρες από Ματσούκι πλευρά, όπου και από εκεί είναι ανοιχτός ο δρόμος. Εγώ πήγα από Καλαρρύτες και ήταν σαν καλοκαίρι. Έφτασα πάνω με κοντομάνικο και μπουφάν χωρίς επενδύσεις και είχα σκάσει.

Έπειτα κατέβηκα από την πλευρά του Ασπροπόταμου προς Ελάτη, όπου επίσης είχα ρωτήσει 100 φορές τι παίζει με το δρόμο. Έχει 2-3 σημεία περίπου 100 μέτρα με χώμα, πέτρες και νερά. Αφού πέρασα εγώ, περνάτε όλοι!

Ήταν φανταστικά!!!

Θάνο thenos και οικογένεια, και Παναγιώτη, δια της αντιπροσώπου συζύγου, Μαρία, ότι και να πω θα είναι λίγο για τη φιλοξενία και την αγάπη σας :inlove:
 

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Νατάσσα εξαιρετική βόλτα. !!! Πάντα τέτοια!! Εγώ εννοούσα ότι ανέβηκα πεζοπορία στην κορυφή Στρογγουλα μετά από ολονύκτιο γλέντι με τσίπουρα στο καταφύγιο...
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Δυνατή όπως πάντα, να είσαι καλά να ταξιδεύεις, να μας ταξιδεύεις και εμάς που μας έχει φάει ο καναπές.
 

Pektis

Μέλος
Όνομα
Janis
Μοτό
Vfr vtec rc 46
Ομορφες εικονες!! Μπραβο σου ...
Πανω απ' ολα μπραβο για την δυναμη που κρύβεις μέσα σου!!
Καλά χιλιομετρα και επόμενα ταξίδια!:friendship:
 
Top Bottom