Η Aurora ζητάει α-μέ-σά !!

640 Armageddon

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
640 Adventure, Angry Berg 450
Ιδιοκτήτες που να έχουν.

690 2014 - 2018
990 2009 και μετά.

Πότε τα θέλουμε.
Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να περάσετε. Βία βία καραβία να μπορέσουμε και Σάββατο. Ο λόγος είναι ότι άνθρωπος που φτιάχνει το Software/Hardware έχει έρθει εδώ, εμείς είχαμε κανονίσει να έχουμε αλλά όπως πάντα προέκυψαν διάφορα και για να μην πάει και το ταξίδι του ανθρώπου που ήρθε οδικώς απο την Σικελία χαμένο, ζητάω προσωπικά την βοήθεια του κοινού.

Πού τα θέλουμε.
Χρειαζόμαστε μία επίσκεψη στην έδρα μας στα Σπάτα απο εσάς για να δούμε αν και τι σήματα βγάζει το φίς που έχετε κάτω απο την σέλα και κουμπώνει το εκάστοτε συνεργείο.
Σκοπός μας (1) να δούμε αν δουλεύει το ψηφιακό όργανο που έχουμε στο μοντέλο σας (SpeedoX) και (2) αν δεν δουλεύει, αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε να δουλέψει.

Για πόσο τα θέλουμε.
Μία ώρα το πολύ.

Παρακαλώ όπως μας στείλετε πμ, ή μέηλ για επικοινωνία όσοι πιστοί προσέθλετε.

Υ.Γ. Αν είστε χωμάτινοι, ο κόπος σας θα ανταμιφθεί με μία χωμάτινη μαγνητική μάσκα, αν είστε ασφάλτινοι, πάλι μια μάσκα να την δώσετε σε χωμάτινο φίλο σας.
 

640 Armageddon

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
640 Adventure, Angry Berg 450
Κατόπιν απίστευτης προσέλευσης κοινού, και αφου λύσαμε το πρόβλημα με το 950/990 (μάθαμε δηλαδή ότι δεν μπορεί το SpeedoX να δουλέψει σε αυτό το μηχανάκι με τίποτα - εκτός αν μπουν εξωτερικοί σένσορες...) . Έχουμε μια καλή εικόνα για τα 690. Πρίν στρίψουμε προς BMW μεριά, η οποία απο το 1990 έχει το ίδια αυτοκινητάδικη συμπεριφορά στις μοτοσυκλέτες της, οπότε μπορεις να φτιάξεις κάτι για μια δεκαετία πίσω (σε αντίθεση με την πορτοκαλί εταιρία), μάθαμε ότι μπήκαμε σε λασπωμένα χωράφια.
Το 701 2016 ήταν το πρώτο που βγήκε με κλειδωμένο εγκέφαλο. Κάτι μας λέει ότι και τα 17-19 είναι με κλειδωμένο εγκέφαλο. Έχουμε δοκιμάσει δυο 2019 και είναι και τα δύο μάλλον κλειδωμένα και θα θέλαμε να το επιβεβαιώσουμε. Τι θέλω να πω. Δύσκολα τα ηλεκτρονικά.... :rolleyes:

Και λέω! Όποιος είναι κάτοχος 701 2017 - 2019 το παρακαλούμε να περάσει για ένα καφέ απο το μαγαζί μας. SM ή Enduro δεν έχει σημασία, μιας και η ίδια ECU είναι.

Και πάλι ευχαριστούμε απο καρδιάς το κοινό για την συμμετοχή του!
Δ.
 
Top Bottom