Η Ducati ανακοινωσε το Multistrada 1200 D-Air για την Ευρώπη.

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa

Η Ducati ανακοίνωσε την καθιέρωση ενός ειδικού Multistrada D-Air μοντέλου, αυτό που η εταιρεία αποκαλεί σαν την πρώτη μοτοσικλέτα στον κόσμο που εχει πλήρως ενσωματωμένο αερόσακο εξοπλισμένο στο μπουφάν του οδηγου και του συνεπιβατη.
Δουλεύοντας με την εταιρια ένδυσης Dainese ,η Ducati ανέπτυξε στην Ευρώπη-μόνο την παραλλαγή Multistrada που χρησιμοποιει τους υφιστάμενα ενσωματωμένους αισθητήρες για την ανίχνευση ενός ατυχηματος όπως αυτό συμβαίνει. Μέσα σε 45 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την ανίχνευση ενός ατυχήματος, το Multistrada στέλνει ασύρματα σήματα στα μπουφάν Dainese D-Air που φορανε οι αναβάτες, ενεργοποιώντας τους αερόσακους ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού από τις επιπτώσεις του ατυχηματος.
Το ταμπλό του Multistrada D-Air περιλαμβάνει τρία νέα σύμβολα που ανάβουν για να υποδείξει πότε το σύστημα είναι ενεργοποιημένο,αφου συνδεθει με τους αναβατες.

Αυτή τη στιγμή, το Ducati Multistrada 1200 με D-Air θα προσφέρεται μόνο στην Ευρώπη και θα διατίθεται στις ευρωπαϊκες αντιπροσωπείες της από τον Μάιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες τιμολόγησης. πηγη http://blog.motorcycle.com/2014/03/24/manufacturers/ducati/ducati-announces-multistrada-1200-d-air-integration-europe/
 
Top Bottom