Η Ducati ανακοινώνει ρεκόρ πωλησεων σε 44.287 Μοτοσικλέτες το 2013

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Ducati ανακοίνωσε νέο ετήσιο ρεκόρ πωλήσεων των 44.287 μοτοσικλετων που πωλήθηκαν το 2013, μια αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος συνολικά 44.102. Στοιχεία για τα έσοδα δεν ανακοινωθηκαν, αλλά αναμένουμε τους αριθμους που θα κυκλοφορήσουν απο τη μητρική εταιρεία Audi στην ετήσια έκθεση σε λίγες εβδομάδες.
"Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά μας το 2013», λέει ο Claudio Domenicali , διευθύνων σύμβουλος της Ducati. "Παρά τις αβεβαιότητες της αγοράς, ιδιαίτερα στη Νότια Ευρώπη, η Ducati έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη των προϊόντων μας και την εκτίμηση της μάρκας μας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουμε επιτύχει αποτελέσματα ρεκόρ, πουλώντας πάνω από 44,000 μοτοσικλέτες,σ'αυτο βοήθησε επίσης και η εισαγωγή νέων μοντέλων, όπως το Hypermotard και 899 Panigale . "
Η Ευρώπη αντιπροσώπευε το 51% των πωλήσεων της Ducati, αλλά οι ΗΠΑ παραμένει η κορυφαία εθνική αγορά της Ducati που αντιπροσωπεύει το 24% του συνόλου των πωλήσεων.Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα περισσότερες από το διπλάσιο του αριθμού που πωλούνται στην Ιταλία, στο σπίτι της Ducati και η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά, η οποία αντιπροσώπευε το 11,3%. Τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Ducati ήταν η Γερμανία, που αντιπροσωπεύει το 10,3%, που σημαίνει ότι στις ΗΠΑ οι πωλήσεις της εταιρείας ήταν περισσοτερες από το δεύτερο και το τρίτο στις αγορές σε συνδυασμό.
Μια αύξηση 26% στις ασιατικές πωλήσεις βοήθησε την Ducati στην επίτευξη του νέου ρεκόρ της, όπως έκανε και μια αναδιοργάνωση παρουσία στη Νότια Αμερική , που οδήγησε σε πωλήσεις 700 μοτοσικλτων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
Η Ducati ελπίζει να συνεχίσει την τρέχουσα τάση της το 2014 με το λανσάρισμα του νέου Monster 1200.
«Η συνεχής ανάπτυξη της σειράς του προϊόντος και την επιτυχία σε νέες αγορές μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι το 2014 θα δούμε περαιτέρω ανάπτυξης για την εταιρεία μας», λέει ο Domenicali. "Τα αποτελέσματα αυτά μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τη δέσμευσή μας για τα νέα σχέδια ανάπτυξης του προϊόντος , σύμφωνα με τον κύριο μέτοχό μας - ομάδα Audi -. Η συνεχής τεχνολογική αναπτυξη και η καινοτομία του σχεδιασμού παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της βιομηχανικής στρατηγικής μας" πηγη http://blog.motorcycle.com/2014/02/28/manufacturers/ducati/ducati-announces-record-sales-44287-motorcycles-2013/
 
Top Bottom