Ο χώρος, ο χρόνος, ο πάγκος, τα εργαλεία, το στοκ ανταλλακτικών και τα manuals είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Πόσες φορές θα το γράψω?
Μάλλιασε η γλώσσα μου πια.
Βρε Παναγιώτη μας δεν καταλαβαίνεις πώς αυτό που περιγράφεις, να φτιάξει ο καθένας ένα συνεργειο και να γίνει και μηχανικός δημιουργεί κάποιες πρακτικές δυσκολίες?!! Τώρα που το είπες θα πούν όλοι πωωωωω ναι ρε φίλε κάτσε έχει δίκιο!!!
Εγώ προσωπικά έχω και χώρο και εργαλεία και ράμπα και ανταλλακτικά βρίσκονται και απ όλα. Μη σου πω έχω και χαρτί μηχανικού.Αλλά είναι κάποιες εργασίες που είτε απο έλλειψη χρόνου, είτε απο έλλειψη τριβής με την συγκεκριμένη εργασία είτε λόγω απλά έλλειψης διάθεσης που προτιμώ να δώσω λεφτά και να κάνω τη δουλειά μου. Και πάνω εκεί πέφτεις στην ανάγκη κάποιου που ίσως δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πρέπει να είναι.
Και πρακτικά να στο πώ. Προκύπτει ένα πρόβλημα τροφοδοσίας π.χ. ή ηλεκτρονικό. Βάζεις και διαγνωστικό αν έχεις και δεν βρίσκεις άκρη. Σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να έχουν μεταχειρισμένα τα πάντα απο το μοντελο σου και με trial error να βγει ακρη. Εσύ τι θα πάς να κάνεις? Να αγοράσεις 2-3 διαφορετικούς αισθητήρες, τρόμπες, μπεκ, κανα σώμα μπεκ και να πληρώνεις ψάχνοντας?
Δεν μιλάμε για ενα σερβις ή κάτι πιο απλό όπως συντήρηση ανάρτησης, αλλαγή κάποιου ρουλεμάν λαιμού ή ρόδας ή αλλαγή αλυσ/ζα ή φρένα κλπ, μιλάμε για κάτι που ίσως απαιτεί διάγνωση και επισκευή.