Ιμαντες μεταφορας βαλιτσας gs adventure

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Εχθες βραδυ καθόμουνα κανοντας ένα διαλυματακι από το ταισμα της μικρης αφου ειχε αναλαβει η μαμα της και κοιτουσα την Top case :rolleyes:.......και μου ηρθε η ιδεα!καπου στο διαδυκτιο ειδα να πουλανε ιμαντες για την βαλιτσα περι τα 15 euria, χωρις τα εξοδα αποστολης,και θυμηθηκα πως στην ντουλαπα ειχα μια σακουλα με ιμαντες και σκρατς!πηρα μεζουρ και ψαλιδι και μετρησα και εκοψα και....2 ιμαντες 31χ4 cm, 2 ιμαντες 61χ4 cm, τέσσερα κοματια σκρατς (μαλακο) 13x4 cm και αλλα τέσσερα σκρατς (σκληρο) 13χ4 cm.


Στα μεγαλα κοματια ιμαντα καρφιτσωσα τα σκρατς στις ακρες το μαλακο κοματι και πιο μεσα το σκληρο, αφήνοντας ένα μικρο κενο αναμεσα τους για την στροφη που θα εκανε στα χερουλια της βαλιτσας και τα πατησα ένα γαζι στη ραπτομηχανή και τα δοκιμασα.

Στην συνεχεια γαζωσα ενωνωντας τα αλλα δυο πιο μικρα κοματια ιμαντα μεταξυ τους για να φτιαξω τη λαβη και επητα στους δυο πλαινους, φτιαχνοντας στην ουσια ένα Η. Και οριστε

Εάν δεν υπαρχει ραφτικο μεσο, απλα τα καρφιτσώνετε και τα τραβαει ένα γαζι ο ραφτης σας. Σπαταλησα λιγη από την ωρα μου, πινωντας ένα τσαγακι γιατι ηταν και βραδι, αλλα χαρηκα το ομορφο, εάν μου επιτρεπετε, αποτέλεσμα της δικιας μου δημιουργιας για την καλονη μου! ευχαριστω, να'στε καλα,παντα γεροι! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

st3li0s

Μέλος
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
BMW R 1200 GS LC
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ροή του αέρα όταν οδηγείς?
Η λαβή που έχει κενό ενδέχεται να ταλαντεύεται!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ροή του αέρα όταν οδηγείς?
Η λαβή που έχει κενό ενδέχεται να ταλαντεύεται!
Δεν υπαρχει αυτο το "προβλημα" που λες, γιατι και της "μαμας" οι ιμαντες ετσι είναι .
Μαλλον πιο χαλαρες απο αυτες που βλεπουμε εδω.

Στάλθηκε από adveφον
 
Top Bottom