Ινδικά Ιμαλάια

dimitris42

Μέλος
Όνομα
Dimitris
Μοτό
XT 600E 2002
Γεια σας! Κοιτάζω να κάνω κάποιο tour στην Ινδία το καλοκαίρι του 2026. Έχει κανείς κάνει κάτι αντίστοιχο;
Πχ. κάτι τέτοιο: Elusive Himalayan Trails 2026 - Tourbugs

Αυτά είναι αρκετά safe (φτιαγμένα για ξένους απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο) αλλά και αρκετά ακριβά (θα μπορούσα να τους απαντήσω) προφανώς γιατί απευθύνονται σε αμερικάνους και αυστραλούς.

Ωστόσο σκέφτομαι ότι η ευκολία και η σιγουριά του να έχεις υποστήριξη εκεί είναι ανεκτίμητη, αν πχ. κάποιος δοκίμαζε να το οργανώσει μόνος του. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία off road αλλά δεν με τρομάζει η κακουχία αρκεί να μην είναι όλο το ταξίδι "ξύλο".

Έχετε γνώμη για αντίστοιχες περιπέτειες;

Εχω δυο φιλους που το εκαναν φετος, Φλεβαρι και Οκτωβρη, περασαν ομορφα και δεν ειχαν θεματα -αλλα ηταν σιγουρα ακριβο.

Τι πληροφοριες θελεις να μαθουμε;

Εχω δυο φιλους που το εκαναν φετος, Φλεβαρι και Οκτωβρη, περασαν ομορφα και δεν ειχαν θεματα -αλλα ηταν σιγουρα ακριβο.

Τι πληροφοριες θελεις να μαθουμε;

Θα ήθελα να ξέρω αν ήταν με γκρουπ ή αν νοίκιασαν τις μηχανές και πήγαν μόνοι τους. Επίσης πόσο «ξύλο» έχει η διαδρομή. Και αν είχαν προβλέψει για βλάβες κοκ στη διαδρομή και πόσες μέρες τους βγήκε.

Έχω βρει ότι υπάρχουν και πρακτορεία που νοικιάζουν μηχανές για self guided αλλά δεν ξέρω ποια είναι πιο ωραία επιλογή.

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάντο μόνος σου είναι safe. Εγώ ξεκίνησα νά τό κάνω πέρσι διπλός καί με άλλο ένα ζευγάρι. Νοικιάσαμε μηχανές από Δελχί καί ανεβαίναμε. Εμένα καί τής συνοδηγού τό ταξίδι τελείωσε άδοξα λόγο αρρώστιας φτάνοντας στο Leh. Τό άλλο ζευγάρι τό έκανε όλο το πρόγραμμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Νοικιάζεις από Leh Enfield imalaya 450 νά κοιτάξεις νά έχει λίγα χιλιόμετρα καί σέ καλή κατάσταση καί είσαι κομπλέ. Περίπου κόστος 23 ευρώ την μέρα τό μηχανάκι.. Νομίζω δύο βδομάδες εκεί φτάνουν για όλα αυτά.

Θα ήθελα να ξέρω αν ήταν με γκρουπ ή αν νοίκιασαν τις μηχανές και πήγαν μόνοι τους. Επίσης πόσο «ξύλο» έχει η διαδρομή. Και αν είχαν προβλέψει για βλάβες κοκ στη διαδρομή και πόσες μέρες τους βγήκε.

Έχω βρει ότι υπάρχουν και πρακτορεία που νοικιάζουν μηχανές για self guided αλλά δεν ξέρω ποια είναι πιο ωραία επιλογή.

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γκρουπ

οι μηχανες τους περιμεναν στο ξενοδοχειο

ολες η βολτες (15 μερες) ηταν με πλοηγο και μετριας προς αρκετης δυσκολιας με πολυ νερο, σκονη, κροκαλα, νεροφαγωματα....

τα ιμαλαια ανεβηκαν-οχι τον λυκαβητο...

Βλαβες ειναι ευθυνη της διοργανωτριας εταιριας να τις λυσει αλλα ολοι ηταν με Engield Himalayan 410 H 450 τα οποια δεν χαλασαν ποτε-αλλα αν χαλουσαν τα λοκαλια μαστορια τα εχουν για πλακα.

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom