Γιατί?? Πουλάς το δικό σουΚαλησπέρα ,γιατί μετά το 2011 ?
ότι αποφασίσω τελικά να πάρω θα είναι μέχρι 6000Χρήστο, για τι χρήματα ψάχνεις ?
οκ, σε ρωτησα γιατί πουλαει ενας φίλος το δικό του, αλλά είναι '21, σε άλλα χρήματαότι αποφασίσω τελικά να πάρω θα είναι μέχρι 6000
Θα μπορούσα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό?οκ, σε ρωτησα γιατί πουλαει ενας φίλος το δικό του, αλλά είναι '21, σε άλλα χρήματα
σου στέλνω μνμ ΝίκοΘα μπορούσα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό?![]()
με μαγιό θέλεις ή εσώρουχα ... ? διευκρίνισε γιατί έτσι γίνονται παρεξηγήσειςΔημήτρη στείλε κ σε εμένα ένα μνμ για το μηχανάκι , είμαι επιρρεπής στις μαλ*κιες
Αν έχεις και φωτό ακόμα καλύτερα
Στείλε κ μια δίκη σου (ημίγυμνος)
Καλά τα λες...690 enduro λενε οτι θέλουν αλλά μετά πάνε και παίρνουνε transalp...με μαγιό θέλεις ή εσώρουχα ... ? διευκρίνισε γιατί έτσι γίνονται παρεξηγήσεις
λοιπόν, με έχετε τιριλάνει με το 690 ... όλο μνματα στέλνω, αλλά δεν σας βλέπω αποφασισμένους
θα βάλω αγγελία να ηρεμήσετε ...
σαν κάτι άλλες ψυχές, που μου φάγανε ολοκληρα απογευματα, θελω forester, θέλω forester, θελω forester
ποσο κάνει, πόσο καίει, που θα βρισκω ανταλλακτικά, ποσα νιουτον θέλει το χερούλι της πορτας για να ανοίξει ...
και στο τέλος φυσικά πήρανε clio diesel ...![]()
Μόλις ακούσαμε ότι είναι του 21' μας έπιασε μια κάψα Δημήτρη! Να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερόςμε μαγιό θέλεις ή εσώρουχα ... ? διευκρίνισε γιατί έτσι γίνονται παρεξηγήσεις
λοιπόν, με έχετε τιριλάνει με το 690 ... όλο μνματα στέλνω, αλλά δεν σας βλέπω αποφασισμένους
θα βάλω αγγελία να ηρεμήσετε ...
σαν κάτι άλλες ψυχές, που μου φάγανε ολοκληρα απογευματα, θελω forester, θέλω forester, θελω forester
ποσο κάνει, πόσο καίει, που θα βρισκω ανταλλακτικά, ποσα νιουτον θέλει το χερούλι της πορτας για να ανοίξει ...
και στο τέλος φυσικά πήρανε clio diesel ...![]()
Πρώην τενεράκιας, σε τσούζει η κατοστάρα άλογα και το 0.01 παρσέκ (άσχετο μέτρο μέτρησης αλλά δεν θα το καταλάβει κανείς, ακούγεται εντυπωσιακό)Καλά τα λες...690 enduro λενε οτι θέλουν αλλά μετά πάνε και παίρνουνε transalp...
Ο Γκαντις είναι ιδέα και δεν περιγράφεται.....τότε δεν ήταν τακαρισιοςΜπορείς να γράψεις λίγα λόγια και εσυ για την εμπειρία σου με το Γκάντι
Υγ. Αν μπορείς στα αγγλικά για να την στείλουμε στον Ελβετό .
Sent from my iPhone using Tapatalk