Έχεις ρεντα εεεε....?ισως να ξερει ο Καπουλος...
στειλτου μνμ ....
89N3PDyZzakoH7W6n8ZrjGDDktjh8iWFG6eKRvi3kvpQ

Έχεις ρεντα εεεε....?ισως να ξερει ο Καπουλος...
στειλτου μνμ ....
Σβήνει αμέσως ή μόλις πέσουν οι στροφές;Ερώτησης...
Έχουμε ένα 990 ADV το οποίο πολλές φορές κατά την διάρκεια της πορείας με το που πατάει συμπλέκτη σβήνει...
Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες αυτού...?
Το δεύτερο.Σβήνει αμέσως ή μόλις πέσουν οι στροφές;
βαλε κανα τσιπουρο τοτενες και θα μενουν ανεβασμενες....Το δεύτερο.Μόλις πέσουν οι στροφές Γιάννη.
Θα του το πω...βαλε κανα τσιπουρο τοτενες και θα μενουν ανεβασμενες....
δεν είναι προβλήματα είναι προκλήσεις και ανταλλαγή εμπειριώνΌλα καλά και εξαιρετικά σε αυτό το φόρουμ / παρέα, αλλά από χθες που μπήκα, 2 πράγματα ήθελα πολύ και μου έχετε κάνει την καρδιά περιβόλι!
Μία το κράνος airoh commander που αναφέρετε πως είναι για σκουπίδια και μια με τα κατέμια τα 950 και 990 που έχουν 203 σελίδες προβλήματα![]()
Όπα βρε Νικόλα...Όλα καλά και εξαιρετικά σε αυτό το φόρουμ / παρέα, αλλά από χθες που μπήκα, 2 πράγματα ήθελα πολύ και μου έχετε κάνει την καρδιά περιβόλι!
Μία το κράνος airoh commander που αναφέρετε πως είναι για σκουπίδια και μια με τα κατέμια τα 950 και 990 που έχουν 203 σελίδες προβλήματα![]()
Αυτά έχω και έχουν αποδειχθεί σκυλιά.Γκαιζ, έχω βαρεθεί να μου σπάνε τα γ#$ωφλας. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Δεν με νοιάζει να βάλω led κλπ απλά θέλω να μην σπάνε. Αν αυτό δεν γίνεται, πως θα αποφύγω τα 30ρια κάθε τόσο?
Χάισιχτίρ
Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - ΑναβαθμίσειςΌλα καλά και εξαιρετικά σε αυτό το φόρουμ / παρέα, αλλά από χθες που μπήκα, 2 πράγματα ήθελα πολύ και μου έχετε κάνει την καρδιά περιβόλι!
Δεν είναι τρομερό πόσο σοφά πράγματα σκέφτεται κανείς στην τουαλέτα?Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που είμαι στην τουαλέτα πώς τι θα ήταν τα 950 990 χωρίς αυτά τα μικρά προβλήματα τα οποία τα συνοδεύουν;
Θα διατηρούσαν την ίδια αίγλη;
Θα σου έδιναν την ίδια ευχαρίστηση;
Θα σε έκαναν καλύτερο μοτοσυκλετιστή;
Θα σου έδιναν μηχανικές γνώσεις;
Θα ήταν απλά βαρετά και ανιαρά μοτοσακά.
Μήπως τελικά είμαστε εμείς αχάριστοι και όχι αυτά ζημιάρικα;;
TYN
Κιτ led και φλασερ μαμά. 82. Δεν είναι οικονομικά αλλά...Γκαιζ, έχω βαρεθεί να μου σπάνε τα γ#$ωφλας. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Δεν με νοιάζει να βάλω led κλπ απλά θέλω να μην σπάνε. Αν αυτό δεν γίνεται, πως θα αποφύγω τα 30ρια κάθε τόσο?
Χάισιχτίρ
Μην τρώτε βαριά το μεσημέρι λέμε...Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που είμαι στην τουαλέτα πώς τι θα ήταν τα 950 990 χωρίς αυτά τα μικρά προβλήματα τα οποία τα συνοδεύουν;
TYN
Δεν σπάνε αυτά? ΑΥτό με ενδιαφέρει, όχι το LED όχι η τιμή, να μην ξανασχοληθώ!Κιτ led και φλασερ μαμά. 82. Δεν είναι οικονομικά αλλά...
Στην τουαλέτα δεν είναι να κάθεσαι ώραΚάθομαι και σκέφτομαι τώρα που είμαι στην τουαλέτα πώς τι θα ήταν τα 950 990 χωρίς αυτά τα μικρά προβλήματα τα οποία τα συνοδεύουν;
TYN