pantsoukis garage! Βάση προβολια σε 3d printed και πολλές ώρες μελέτη και επεξεργασία,το έφτιαξα με ένα φιλαράκιRade Garage ?
Πόσο κόστισε ; Δυνατό φαίνεται, τουλάχιστον το κίτρινο.
Πολύ καλή δουλειά φαίνεται...!pantsoukis garage! Βάση προβολια σε 3d printed και πολλές ώρες μελέτη και επεξεργασία,το έφτιαξα με ένα φιλαράκι
Θα γίνει τέλειο πρώτα και μετά θα πωλείται κανονικά! Επίσης έλεγα να έβαζα στα drl πορτοκαλί χρώμα αλλά δεν ήξερα πως θα είναι.Πολύ καλή δουλειά φαίνεται...!
Μπράβο για την προσπάθεια!
(παραγγελίες δέχεστε...?)
ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 690Καλημερα.
Εαν ειναι σαν του 690 το κοντερ , μπορεις και μονος σου, δεν ειναι δυσκολο
Ένα κινέζικο που έχω πάρει για την βέσπα αλλάζεις την πολικότητα στο drl και γίνεται πορτοκάλι.Θα γίνει τέλειο πρώτα και μετά θα πωλείται κανονικά! Επίσης έλεγα να έβαζα στα drl πορτοκαλί χρώμα αλλά δεν ήξερα πως θα είναι.
Κάντε με ένα add στο ινστα pan_tsouki για να σας πω να μιλήσετε με το φιλαράκι που φτιάχνει τα 3d printed parts
Θερμοπιστολο και σιγά σιγά άνοιγμα με ένα κατσαβίδι σαν μοχλό και το άλλο να ανοίγω σιγά σιγά,μετά καλό καθάρισμα να φύγουν οι κόλλες και κόλλημα πάλι με μπαμπριζοκολαΩραια δουλεια. Πως ανοιξες το φαναρι; Εχει αρκετη κολλα.
Με θερμοπιστολο που δοκιμασα, δε μαλακωνει η κολλα, αλλα το πλαστικο. Οποτε απλα υποθετω οτι "στραβωνοντας" το πλαστικο με τη ζεστη, κοβεις και την κολλα μαζι;Θερμοπιστολο και σιγά σιγά άνοιγμα με ένα κατσαβίδι σαν μοχλό και το άλλο να ανοίγω σιγά σιγά,μετά καλό καθάρισμα να φύγουν οι κόλλες και κόλλημα πάλι με μπαμπριζοκολα
Θέλει προσεκτικά σιγά σιγά να κάνεις μοχλό για να «σπάσει» λίγο η κόλλα και συνεχίζεις μέχρι να πάρει κενό.Δεν είναι εύκολη δουλειά και θέλει προσοχήΜε θερμοπιστολο που δοκιμασα, δε μαλακωνει η κολλα, αλλα το πλαστικο. Οποτε απλα υποθετω οτι "στραβωνοντας" το πλαστικο με τη ζεστη, κοβεις και την κολλα μαζι;
Εσύ δεν είσαι;...ωραίο φαίνεται όπως έρχεσαιΘέλει προσεκτικά σιγά σιγά να κάνεις μοχλό για να «σπάσει» λίγο η κόλλα και συνεχίζεις μέχρι να πάρει κενό.Δεν είναι εύκολη δουλειά και θέλει προσοχή
Ναι ναιΕσύ δεν είσαι;...ωραίο φαίνεται όπως έρχεσαι
![]()
eirini_kanaki on Instagram: "Ξξξξξξξξςςςςςς Γρρρρρρ ξξξξξξξξ"
924 likes, 33 comments - _eirini_kn on January 12, 2025: "Ξξξξξξξξςςςςςς Γρρρρρρ ξξξξξξξξ".www.instagram.com
Εγώ με δεύτερο βεντιλατερ αρκετά χρόνια δεν είχα τον παραμικρό πρόβλημα,έχω βάλει κι διακόπτη για να το ανοίγω εγώ χωρίς να παρακάμπτω την αυτόματη λειτουργία του,η βαλβίδα του βεντιλατερ ωστόσο που βάζουν ανοίγει στους 98 και κλείνει στους 93 σε σχέση με τη μαμά που ανογει στους 102! Είναι καλή μοντα ωστόσο!Υπέρ και κατά του 2ου βεντιλατέρ ; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στα πηνία ;
Αξίζει να τοποθετηθεί και βαλβίδα θερμοκρασίες με όριο 93° - 98° C ; Ή θα ανάβει ακόμα συχνότερα το βεντιλατέρ απλά - που ήδη αν είσαι σε κίνηση λειτουργεί αρκετά ;
Επίσης, υπάρχουν βελτιωμένοι τεντωτήρες καδένας / aftermarket ;
Το μόνο που έχω δει είναι νέο κωδικό ανταλλακτικού για την τάπα τους, που υποθέτω τους σπρώχνει πιο μέσα ;
Πιθανόν να θέλουν αλλαγή αλλά για σιγουριά θα πρέπει να γίνει οπτικός έλεγχος. Η φθορά φαίνεται εύκολα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν έχουν αλλαχτεί να θέλουν...Ερώτηση στην ομάδα,σε επισκευή μπροστινής ανάρτησης με τα κλασικά αλλαγή τσιμουχες ξύστρες λάδια,η ανάρτηση είναι σαν να μην λειτουργεί στα πρώτα χιλιοστά βυθίσματος,υπάρχει πιθανότητα να χρειάζονται αλλαγή και τα κουζινέτα που υπάρχουν εσωτερικά;