ΚΤΜ 950/990 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Ε πες καμια λεπτομερεια, με το τσιγκελι στα βγαζουμε :p
Είχαμε πιάσει μια κουβέντα την Κυριακή και λέγαμε για τέτοιες καταναλώσεις στο 950,αν θυμάμαι καλά απ το δικό μου ,έτσι και παίζεις κάτω απ' 5000 στροφές εκεί είσαι

Gee

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
KTM 950 ADV
Βρε και γρηγορα που το οδηγαω παλι θεωρω οτι δεν καιει πολυ, για μηχανακι 20ετιας και μηχανακι που εχει την φημη οτι καιει τον πατο του...
Αλλα νουμερο με 5 μπροστα δεν περιμενα με τιποτα να δω
Το εχω γραψει πολλες φορες οτι τα 950/990 αν ειναι σωστα ρυθμισμενα και συντηριμενα εχουν πολυ λογικες καταναλωσεις

Renegade

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
Θα δείξει
Δεν ξερω αν ειναι και πολυ σωστο που το βαζω σε αυτο το θεμα, αλλα θα σας γραψω κατι που μου εκανε εντυπωση
Το σουκου που μας περασε ειχα κατεβει Λεωνιδιο για το οδοιπορικο, Παρασκευη απογευμα λοιπον στον δρομο προς Λεωνιδιο κατεβαινα παρεα με ενα tuono 660 και ενα duke 390, οποτε λογω του μικρου οι ρυθμοι που πηγαιναμε ηταν σχετικα ηρεμοι, τετοιοι που δεν ειχα ποτε στο παρελθον. Στην εθνικη κινουμασταν με 120 αντε 130 και στον επαρχιακο με νορμαλ ρυθμους, ουτε να κοιμασαι ουτε να ανοιγεις αρκετα το γκαζι. Οταν φτασαμε λοιπον Λεωνιδιο ειπα να δω την καταναλωση οταν γεμισω βενζινη. Να σημειωσω οτι το καρμπυρατερ μου ειναι τζεταρισμενο με ενα αμερικανικο κιτακι, η συνηθισμενη καταναλωση που βλεπω στις βολτες ειναι 6,5 με 7,5 λιτρα αναλογως ρυθμων. Γεμιζοντας λοιπον βενζινη ειδα το μαγικο νουμερο 5,1λ/100 χλμ:eek:
Δεν εχω ξαναδει ποτε τοσο χαμηλο νουμερο
Ναι, αλλα συνήθως οδηγας σαν τον Ινδιανο! Φαντασου ποσα χιλιομετρα θα σου εβγαζαν τα Raid με αυτη την οδηγηση! :p

Gee

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
KTM 950 ADV
Ναι, αλλα συνήθως οδηγας σαν τον Ινδιανο! Φαντασου ποσα χιλιομετρα θα σου εβγαζαν τα Raid με αυτη την οδηγηση! :p
Ναι, αλλα αμα οδηγουσα συνεχεια ετσι δεν θα με εκανες παρεα:p

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Όταν το πήρα, έκαψε ούτε 5,5 l / 100 km στο πρώτο γέμισμα. Έκτοτε, βλέπω σταθερά 10 l / 100 - με χιλιόμετρα μόνο μέσα στην πόλη βέβαια :p

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Όταν το πήρα, έκαψε ούτε 5,5 l / 100 km στο πρώτο γέμισμα. Έκτοτε, βλέπω σταθερά 10 l / 100 - με χιλιόμετρα μόνο μέσα στην πόλη βέβαια :p
Ένα μασάζ στο δεξί καρπό τόν χρειάζεσαι...

Pantsouki

Meoni’s dream bike
Περιοχή
Κραβαρα
Όνομα
Παντελής
Μοτό
Ktm 950 adv
Εγώ από τότε που έκανα ανακατασκευή το 950 με το χέρι σε ται ραπ χώμα βλέπω να βγάζει μέχρι λαμπάκι 200-230 χλμ και σε ταξίδι 250,μόνιμα με motoz tractionator desert πάνω.

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Έχει αλλάξει κανείς τάπες ρεζερβουάρ ; Έχω δει το σχέδιο που έβγαζε η CJ Designs, αλλά αγορά από Αμερική είναι no - no, είναι ήδη πανάκριβες.

Παίζει να έχει πετύχει κάποιος 3D σχέδιο για τέτοιου είδους τάπες ;

Top Bottom