πυξιδας990
Μέλος
Είχαμε πιάσει μια κουβέντα την Κυριακή και λέγαμε για τέτοιες καταναλώσεις στο 950,αν θυμάμαι καλά απ το δικό μου ,έτσι και παίζεις κάτω απ' 5000 στροφές εκεί είσαιΕ πες καμια λεπτομερεια, με το τσιγκελι στα βγαζουμε![]()
Είχαμε πιάσει μια κουβέντα την Κυριακή και λέγαμε για τέτοιες καταναλώσεις στο 950,αν θυμάμαι καλά απ το δικό μου ,έτσι και παίζεις κάτω απ' 5000 στροφές εκεί είσαιΕ πες καμια λεπτομερεια, με το τσιγκελι στα βγαζουμε![]()
Ναι, αλλα συνήθως οδηγας σαν τον Ινδιανο! Φαντασου ποσα χιλιομετρα θα σου εβγαζαν τα Raid με αυτη την οδηγηση!Δεν ξερω αν ειναι και πολυ σωστο που το βαζω σε αυτο το θεμα, αλλα θα σας γραψω κατι που μου εκανε εντυπωση
Το σουκου που μας περασε ειχα κατεβει Λεωνιδιο για το οδοιπορικο, Παρασκευη απογευμα λοιπον στον δρομο προς Λεωνιδιο κατεβαινα παρεα με ενα tuono 660 και ενα duke 390, οποτε λογω του μικρου οι ρυθμοι που πηγαιναμε ηταν σχετικα ηρεμοι, τετοιοι που δεν ειχα ποτε στο παρελθον. Στην εθνικη κινουμασταν με 120 αντε 130 και στον επαρχιακο με νορμαλ ρυθμους, ουτε να κοιμασαι ουτε να ανοιγεις αρκετα το γκαζι. Οταν φτασαμε λοιπον Λεωνιδιο ειπα να δω την καταναλωση οταν γεμισω βενζινη. Να σημειωσω οτι το καρμπυρατερ μου ειναι τζεταρισμενο με ενα αμερικανικο κιτακι, η συνηθισμενη καταναλωση που βλεπω στις βολτες ειναι 6,5 με 7,5 λιτρα αναλογως ρυθμων. Γεμιζοντας λοιπον βενζινη ειδα το μαγικο νουμερο 5,1λ/100 χλμ
Δεν εχω ξαναδει ποτε τοσο χαμηλο νουμερο
Ναι, αλλα αμα οδηγουσα συνεχεια ετσι δεν θα με εκανες παρεαΝαι, αλλα συνήθως οδηγας σαν τον Ινδιανο! Φαντασου ποσα χιλιομετρα θα σου εβγαζαν τα Raid με αυτη την οδηγηση!![]()
Ένα μασάζ στο δεξί καρπό τόν χρειάζεσαι...Όταν το πήρα, έκαψε ούτε 5,5 l / 100 km στο πρώτο γέμισμα. Έκτοτε, βλέπω σταθερά 10 l / 100 - με χιλιόμετρα μόνο μέσα στην πόλη βέβαια![]()