ΚΤΜ 950/990 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

Reznov

Μέλος
Όνομα
Reznov
Μοτό
Ducks
Xt600
Duke 640
Husky 610 ie
Wrf 450
620 sc
950 adv
Καλημέραα....πρόβλημα για σοβαρούς λύτες...ψάχνω για ktm 950 adve το ελατηριακι της δεξιάς τρομπας λαδιού με p/n 60038026000...αναφέρεται σαν control spring 3.5 bar.....δεν υπάρχει πουθενά ούτε με παραγγελία....υπάρχει άλλη λύση εκτός απ' το να φτιάξω άλλο σε μάστορα με ελατήρια ? Πολλοί το βγάζουν το τεντώνουν λίγο και το ξαναβάζουν ή βάζουν καμία ροδέλα από πίσω να πατάει πιο δυνατά αλλά τα θεωρώ έσχατη λυση.

Reznov

Μέλος
Όνομα
Reznov
Μοτό
Ducks
Xt600
Duke 640
Husky 610 ie
Wrf 450
620 sc
950 adv

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Δεν υπάρχει ούτε εκεί....μια εταιρία στην Αυστραλία υπάρχει που το φτιάχνει ..το πουλάει 16 ευρώ συν άλλα 16 να έρθει Ελλάδα
Αν όντως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.... τότε πληρώνεις!!!
Εγώ αγόρασα πριν δύο εβδομάδες κάτι πράγματα από Αμερική, 35 ευρώ σύνολο.
Τα έξοδα αποστολής πήγαν 22 ευρώ επιπλέον.
Δεν είχα άλλη επιλογή, τα πλήρωσα!!!

Shogun

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα!
Περιοχή
Πειραιάς
Όνομα
Chris
Μοτό
Kove 800X Pro '24
Adv. 1090 '18
Sv650s '01
Vespa 200px '89
Όσο υπάρχουν τα μηχανάκια αυτά θα ψάχνουμε τρόμπες :roflmao:
Έχει το φιλαράκι ΚΤΜ 990 του '10, κλασσικά στα 37.000 χλμ που είναι τώρα χάνει η κάτω τρόμπα συμπλέκτη.
Ποιο παλιά βάζαμε τις Oberon με το γλήγορο το χρώμα το περτικαλί. Η ΜΑΚΑΝ σταμάτησε τη συνεργασία με την Oberon και θέλουμε να αποφύγουμε να την παραγγήλουμε απο Αγγλία (μόνο εκεί τη βρίσκω ακόμα και μέσω E-Bay) γιατί μπορεί να φάμε τελωνείο στο κεφάλι άλλα τόσα + 2-3 εβδομάδες παράδοση.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος απο το φόρουμ καμία μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση?
Φυσικά γνωρίζουμε για την original της ΚΤΜ, στα ίδια λεφτά βγαίνει αλλά να την πάρεις και να ξαχαλάσει?

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Έχει το φιλαράκι ΚΤΜ 990 του '10, κλασσικά στα 37.000 χλμ που είναι τώρα χάνει η κάτω τρόμπα συμπλέκτη.
Ποιο παλιά βάζαμε τις Oberon με το γλήγορο το χρώμα το περτικαλί. Η ΜΑΚΑΝ σταμάτησε τη συνεργασία με την Oberon και θέλουμε να αποφύγουμε να την παραγγήλουμε απο Αγγλία (μόνο εκεί τη βρίσκω ακόμα και μέσω E-Bay) γιατί μπορεί να φάμε τελωνείο στο κεφάλι άλλα τόσα + 2-3 εβδομάδες παράδοση.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος απο το φόρουμ καμία μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση?
Φυσικά γνωρίζουμε για την original της ΚΤΜ, στα ίδια λεφτά βγαίνει αλλά να την πάρεις και να ξαχαλάσει?
Στο rally motor nl κοιτάξατε ;;

elpo

Μέλος
Όνομα
Ηλίας
Μοτό
KTM 990 Adventure '08
Καλησπέρα, μπορείτε να δείτε και τη Sigutech:
Στο δικό μου 990 έχει κάνει ήδη 70000χλμ...

Shogun

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα!
Περιοχή
Πειραιάς
Όνομα
Chris
Μοτό
Kove 800X Pro '24
Adv. 1090 '18
Sv650s '01
Vespa 200px '89
Ευχαριστώ Kardabix είδα οτι όντως το έχουν κ στην Ολλανδία.
elpo υπάρχει περίπτωση να έχεις καμία φωτογραφία? Λέω να τους στείλω ενα mail. Στο προφίλ μου έχω το τηλέφωνο μου. Αυτή απ' οτι είδα δεν χρειάζεται και το πλακάκι από πίσω όπως της Oberon, έχει το oring.

Reznov

Μέλος
Όνομα
Reznov
Μοτό
Ducks
Xt600
Duke 640
Husky 610 ie
Wrf 450
620 sc
950 adv

Έχει ο ambro της sigutech με 3 oring στο έμβολο...και με το πράσινο ζουμί lhm της total θα είναι μπόμπα

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Η μπίλια που έχουν όλες αυτές μέσα, γνωρίζει κανείς τη διάστασή της ;

Xorikos

Μέλος
Όνομα
Xorikos
Μοτό
Ktm adventure 950
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά εν όψη Πάσχα,θυμάται κανείς το ποστ με το ιδανικό σεταρισμα καρμπς και φίλτροκουτι με αφαίρεση snorkel που είχε γράψει κάποια στιγμή ο pumba ?ψάχνω να το βρω αλλά έχω χαθεί στον όγκο πληροφορίας που υπάρχει.

nickaoua11

Μέλος
Περιοχή
Middle Earth
Όνομα
Nikos
Μοτό
990adve
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά εν όψη Πάσχα,θυμάται κανείς το ποστ με το ιδανικό σεταρισμα καρμπς και φίλτροκουτι με αφαίρεση snorkel που είχε γράψει κάποια στιγμή ο pumba ?ψάχνω να το βρω αλλά έχω χαθεί στον όγκο πληροφορίας που υπάρχει.
Δοκίμασες το εργαλείο εξελιγμένης αναζήτησης του φορουμ; Είναι πολύ βοηθητικό και τις περισσότερες φορές έχω βρει αυτό που ψάχνω

sugariasgeorge

παπουσ(της)...
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Αυτό εννοείς???

pumba

Μέλος
Όνομα
pumba
Μοτό
Honda c50rr
Philips OneBlade
Εισαι σιγουρος οτι ειχα γραψει εδω μεσα για τετοιο τζετινγκ? Μηπως ηταν στο advrider?

Xorikos

Μέλος
Όνομα
Xorikos
Μοτό
Ktm adventure 950
Μάλλον κάηκα εγώ θυμάμαι ένα ποστ ίσως στο bike it που πρέπει να το είχε γράψει ο mousitsas που έλεγε για το ιδανικό σεταρισμα για 950 με stock φιλτροκουτι και αφαίρεση snorkel αλλά δεν μπορώ να το βρω

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Μήπως λες αυτό

pumba

Μέλος
Όνομα
pumba
Μοτό
Honda c50rr
Philips OneBlade
Μάλλον κάηκα εγώ θυμάμαι ένα ποστ ίσως στο bike it που πρέπει να το είχε γράψει ο mousitsas που έλεγε για το ιδανικό σεταρισμα για 950 με stock φιλτροκουτι και αφαίρεση snorkel αλλά δεν μπορώ να το βρω
Τι ακριβως θες να κανεις και τι σεταπ εχεις;

saxo_29

Μέλος
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Suzuki DL650 K5 ...
Αν και δεν έχω ΚΤΜ αναρωτιέμαι...όποιος ψάχνει Control Spring 3,5 Bar κλπ.

Είναι στην Κώνσταντινουπόλεως 163 ( Διπλα από τον Σταπουντζή ) ένας που φτιάχνει ότι ελατήριο του ζητήσεις κατά παραγγελία. Μήπως το κοιτάξετε εκεί;

Xorikos

Μέλος
Όνομα
Xorikos
Μοτό
Ktm adventure 950
Τι ακριβως θες να κανεις και τι σεταπ εχεις;
Acrapovic με τάπες
Μαμά φίλτρο
Καρμπυρατέρ δεν έχω πειράξει αλλά πιστεύω είναι μαμά σεταρισμένα, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του παντού,απλά μπήκα στο τρυπάκι να βάλω ένα dna και να ασχοληθώ λίγο με το μηχανάκι πιο πολύ για ευχαρίστηση και έλεγα μήπως υπαρχει μασημένη τροφή για σιγουριά !

Top Bottom