Μίζα και μανιβέλα, ο καλύτερος συνδιασμός μακράν!!!!Στο 525 όμως που έχει μανιβέλα θα πάρει μπρος...
Πάει και αυτός.... χρόνια τώρα!!!!!
Μίζα και μανιβέλα, ο καλύτερος συνδιασμός μακράν!!!!Στο 525 όμως που έχει μανιβέλα θα πάρει μπρος...
Δεν υπάρχει ούτε εκεί....μια εταιρία στην Αυστραλία υπάρχει που το φτιάχνει ..το πουλάει 16 ευρώ συν άλλα 16 να έρθει Ελλάδα
Αν όντως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.... τότε πληρώνεις!!!Δεν υπάρχει ούτε εκεί....μια εταιρία στην Αυστραλία υπάρχει που το φτιάχνει ..το πουλάει 16 ευρώ συν άλλα 16 να έρθει Ελλάδα
Στο rally motor nl κοιτάξατε ;;Όσο υπάρχουν τα μηχανάκια αυτά θα ψάχνουμε τρόμπες
Έχει το φιλαράκι ΚΤΜ 990 του '10, κλασσικά στα 37.000 χλμ που είναι τώρα χάνει η κάτω τρόμπα συμπλέκτη.
Ποιο παλιά βάζαμε τις Oberon με το γλήγορο το χρώμα το περτικαλί. Η ΜΑΚΑΝ σταμάτησε τη συνεργασία με την Oberon και θέλουμε να αποφύγουμε να την παραγγήλουμε απο Αγγλία (μόνο εκεί τη βρίσκω ακόμα και μέσω E-Bay) γιατί μπορεί να φάμε τελωνείο στο κεφάλι άλλα τόσα + 2-3 εβδομάδες παράδοση.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος απο το φόρουμ καμία μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση?
Φυσικά γνωρίζουμε για την original της ΚΤΜ, στα ίδια λεφτά βγαίνει αλλά να την πάρεις και να ξαχαλάσει?
Καλησπέρα, μπορείτε να δείτε και τη Sigutech:Όσο υπάρχουν τα μηχανάκια αυτά θα ψάχνουμε τρόμπες
Έχει το φιλαράκι ΚΤΜ 990 του '10, κλασσικά στα 37.000 χλμ που είναι τώρα χάνει η κάτω τρόμπα συμπλέκτη.
Ποιο παλιά βάζαμε τις Oberon με το γλήγορο το χρώμα το περτικαλί. Η ΜΑΚΑΝ σταμάτησε τη συνεργασία με την Oberon και θέλουμε να αποφύγουμε να την παραγγήλουμε απο Αγγλία (μόνο εκεί τη βρίσκω ακόμα και μέσω E-Bay) γιατί μπορεί να φάμε τελωνείο στο κεφάλι άλλα τόσα + 2-3 εβδομάδες παράδοση.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος απο το φόρουμ καμία μεταχειρισμένη ή κάποια άλλη λύση?
Φυσικά γνωρίζουμε για την original της ΚΤΜ, στα ίδια λεφτά βγαίνει αλλά να την πάρεις και να ξαχαλάσει?
Όσο υπάρχουν τα μηχανάκια αυτά θα ψάχνουμε τρόμπες![]()
Δοκίμασες το εργαλείο εξελιγμένης αναζήτησης του φορουμ; Είναι πολύ βοηθητικό και τις περισσότερες φορές έχω βρει αυτό που ψάχνωΚαλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά εν όψη Πάσχα,θυμάται κανείς το ποστ με το ιδανικό σεταρισμα καρμπς και φίλτροκουτι με αφαίρεση snorkel που είχε γράψει κάποια στιγμή ο pumba ?ψάχνω να το βρω αλλά έχω χαθεί στον όγκο πληροφορίας που υπάρχει.
Αυτό εννοείς???Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά εν όψη Πάσχα,θυμάται κανείς το ποστ με το ιδανικό σεταρισμα καρμπς και φίλτροκουτι με αφαίρεση snorkel που είχε γράψει κάποια στιγμή ο pumba ?ψάχνω να το βρω αλλά έχω χαθεί στον όγκο πληροφορίας που υπάρχει.
Εισαι σιγουρος οτι ειχα γραψει εδω μεσα για τετοιο τζετινγκ? Μηπως ηταν στο advrider?Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά εν όψη Πάσχα,θυμάται κανείς το ποστ με το ιδανικό σεταρισμα καρμπς και φίλτροκουτι με αφαίρεση snorkel που είχε γράψει κάποια στιγμή ο pumba ?ψάχνω να το βρω αλλά έχω χαθεί στον όγκο πληροφορίας που υπάρχει.
Τι ακριβως θες να κανεις και τι σεταπ εχεις;Μάλλον κάηκα εγώ θυμάμαι ένα ποστ ίσως στο bike it που πρέπει να το είχε γράψει ο mousitsas που έλεγε για το ιδανικό σεταρισμα για 950 με stock φιλτροκουτι και αφαίρεση snorkel αλλά δεν μπορώ να το βρω
Acrapovic με τάπεςΤι ακριβως θες να κανεις και τι σεταπ εχεις;