ΚΤΜ 950/990 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

• Thread starter Thread starter el-Gatto
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μόνο αν αλλάξω κράνος (χωρίς γείσο δηλαδή) υπάρχει διαφορά υπολογίσιμη.
Ναι με ποια ζελατίνα ομως

Καλά είσαι, κάποια την ημέρα που πάνε για λάδια φίλτρο καίνε ανορθωτές, ασφάλειες και καταλήγεις να το ψάχνεις 3 μέρες να δεις που είναι το βραχυκύκλωμα.
Λοιπόν δύο αστεία.

Δεν είναι καμμένη η λάμπα, έχει "φαγωθεί" ο πόλος στην βάση, μάλλον από κραδασμούς και δεν πατάει καλά. Μικρό το κακό, μιά νέα λάμπα.

Βρήκα και γιατί μένει αναμμένη, ο Σπύρος βολεύεται σε άλλη γωνία το τιμόνι, είχε αλλάξει θέση στις μανέτες και πατιόταν το λαστιχένιο κάλυμμα της βάσης στο πλαστικό της χούφτας κρατώντας την μανέτα τόσο όσο να μην αφήνει το διακοπτάκι να ανοίξει. Λίγο σπρώξιμο το πλαστικό και όλα καλά.

Επίσης είχε πλάκα με τον τεχνικό. Του λέω για το μάτι είναι αυτό με το φρένο, γελάμε, μου λέει είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν ξέρατε τι βλέπουμε κάθε μέρα...

Καλά είσαι, κάποια την ημέρα που πάνε για λάδια φίλτρο καίνε ανορθωτές, ασφάλειες και καταλήγεις να το ψάχνεις 3 μέρες να δεις που είναι το βραχυκύκλωμα.
Βασικά αυτό με "τράβηξε" στο 950, πολύ πιο απλό σαν κατασκευή, στην θεωρία τουλάχιστον, έχει και αυτό τα χαζά του με τα καρμπιρατέρ.

Βασικά αυτό με "τράβηξε" στο 950, πολύ πιο απλό σαν κατασκευή, στην θεωρία τουλάχιστον, έχει και αυτό τα χαζά του με τα καρμπιρατέρ.
Αν σκεφτείς οτι όλο αυτό το χάος δημιουργήθηκε απο το κουμπί του αλαρμ, τοτε ναι. Στην περίπτωση της κτμ οσο πιο απλό (φτωχό) τόσο καλύτερα!

Δεύτερη φορά που το βλέπω αυτό, νομίζω την πρώτη φορά είχε κάνει δωρεά διακόπτη ο Αλντεμπαράν για τις δοκιμές

Τρες σελιδες κουβεντα για τη ζελατινα σε μηχανακι 15-20αετιας μιας και οι κατοχοι ακομα δεν εχουν βρει τη λυση και ψαχνονται...
Ο αερας δυναμωσε το 2026 και χτυπαει τους ωμους, τρισδιαστατες εκτυπωσεις σε ειδικους με σουπερ ντουπερ υλικα για το...μπαφετινγκ :rolleyes:
Και μετα απορουμε γιατι τα δινουνε δεκα χιλιαρικα...βρε μην τα πουλησετε ποτε λεμε, με τι θα ασχολειστε μετα ??? :wacky:

Καλημέρα παίκτες,ερώτηση,είμαι να βάζω λάστιχα και κατόπιν ώριμης σκέψης κατέληξα πως η επιλογή μου θα είναι προσανατολισμένη σε street χρήση,είμαι ανάμεσα σε metzeller Tourance next 2 και Pirelli scorpion trail 2,έχετε εικόνα κάνεις;

Τρες σελιδες κουβεντα για τη ζελατινα σε μηχανακι 15-20αετιας μιας και οι κατοχοι ακομα δεν εχουν βρει τη λυση και ψαχνονται...
Ο αερας δυναμωσε το 2026 και χτυπαει τους ωμους, τρισδιαστατες εκτυπωσεις σε ειδικους με σουπερ ντουπερ υλικα για το...μπαφετινγκ :rolleyes:
Και μετα απορουμε γιατι τα δινουνε δεκα χιλιαρικα...βρε μην τα πουλησετε ποτε λεμε, με τι θα ασχολειστε μετα ??? :wacky:
Η πικρή αλήθεια που δεν δέχεται κανένας νεκρόφιλος είναι ότι 2026 και υπάρχουν μηχανές που προχώρησαν σε παροχές στον αναβάτη. Μπορείς να ταξιδέψεις καναπεδάτα και στριφτερά, ποιος να το φανταζόταν 20 χρόνια πριν. To αστείο είναι 2026 και ακόμα ψάχνουμε το one size fits all σε ζελατίνες, σέλες, αναρτήσεις, τιμόνια κλπ κλπ κλπ που θα περίμενε κανείς ότι με την εξάπλωση της τεχνολογίας θα περνούσε και το μήνυμα ότι το ίδιο μηχανάκι είναι διαφορετικό για τον κάθε έναν που θα κάτσει επάνω...

Οπότε διαβάζουμε ακόμα σοφίες τύπου δεν είναι τα μηχανάκια όπως παλιά, σνιφ, οι οποίες έχουν την αξία του χαρτομάντιλου που σκούπισε την μύξα μετά το κλάμα. Θέλουμε να πουλήσουμε αλλά δεν μας αφήνει, "που θα βρεις άλλη σαν εμένα" και η αλήθεια είναι ότι έχει ΠΟΛΥ σαπάκι εκεί έξω.

Τουλάχιστον έχουμε μηχανάκι να συζητήσουμε, γιατί υπάρχουν τρολ όπως η ελληνική Χόντα που διαφημίζει ακράποβιτς για ανύπαρκτη μοτοσικλέτα.

Έχουμε και ακραποβιτς και μηχανάκι. Και ζελατίνα.
(έχουμε βρει και expedition σε τιμή Κινέζου και κάνουμε τον Κινέζο γιατί βρήκαμε svartpilen σε τιμή Ινδού και βλέπω στα χαρτιά το μέλλον)

Τελευταία επεξεργασία:
εχω δει τα προηγούμενα ποστ οτι αφορα για μεταρτοπη σε tubeless ζαντες σε 9χ0 ,
εχει κανει κανείς τελικα κατι που να ειναι εγγυημενο οτι δουλεψε?
αναφερομαι στισ ιδιες ζαντες με την ταινια εσωτερικα που μπανει.
ειδα ενας λαστιχας οτι ξεκινησε και το κανει αλλα μου φανηκε λιγο ακριβος.
επισης δεν θελω να παω σε αλλες ζαντες.
το χωμα που μπαινω δεν με ενοχλει τοσο ωστε να μην εχω σαμπρελες.

.....το χωμα που μπαινω δεν με ενοχλει τοσο ωστε να μην εχω σαμπρελες.
Μην κάνεις τίποτε.
Κρατησε τα λεφτά σου για να τα χαρείς σε κάτι άλλο που πραγματικά θα το χρειάζεσαι!

ο κυριότερος λογος ειναι η δυσκολια αλλαγης της σαμπρέλας

ο κυριότερος λογος ειναι η δυσκολια αλλαγης της σαμπρέλας
Έχεις δίκιο σε αυτό.

Το οποίο σε συνδιασμό με τυχόν λάσπες, χώματα, φύλλα και όλες τις μαλακίες επάνω στη μηχανή, το κάνουν ακόμα πιο "δύσκολο"!!!

εχω δει τα προηγούμενα ποστ οτι αφορα για μεταρτοπη σε tubeless ζαντες σε 9χ0 ,
εχει κανει κανείς τελικα κατι που να ειναι εγγυημενο οτι δουλεψε?
αναφερομαι στισ ιδιες ζαντες με την ταινια εσωτερικα που μπανει.
ειδα ενας λαστιχας οτι ξεκινησε και το κανει αλλα μου φανηκε λιγο ακριβος.
επισης δεν θελω να παω σε αλλες ζαντες.
το χωμα που μπαινω δεν με ενοχλει τοσο ωστε να μην εχω σαμπρελες.
στον περιστερα ρωτησα μεχρι 19' ζαντα
21' δεν γίνετε αρα μονο πισω μπορεις
170e εφ ορου ζωης εγγύηση

το 21 γιατι δεν γινεται?

Η μαμά μπροστινή ζάντα στους λύκους μας δεν κάνει για μετατροπή tubeless λόγω κατασκευής...δεν εχει safety bead

Back
Top Bottom