Ναι με ποια ζελατίνα ομωςΜόνο αν αλλάξω κράνος (χωρίς γείσο δηλαδή) υπάρχει διαφορά υπολογίσιμη.
Ναι με ποια ζελατίνα ομωςΜόνο αν αλλάξω κράνος (χωρίς γείσο δηλαδή) υπάρχει διαφορά υπολογίσιμη.
Ωραίο...και δυνατόScoda Octavia 2.0lt TDIl!![]()
Λοιπόν δύο αστεία.Καλά είσαι, κάποια την ημέρα που πάνε για λάδια φίλτρο καίνε ανορθωτές, ασφάλειες και καταλήγεις να το ψάχνεις 3 μέρες να δεις που είναι το βραχυκύκλωμα.
Βασικά αυτό με "τράβηξε" στο 950, πολύ πιο απλό σαν κατασκευή, στην θεωρία τουλάχιστον, έχει και αυτό τα χαζά του με τα καρμπιρατέρ.Καλά είσαι, κάποια την ημέρα που πάνε για λάδια φίλτρο καίνε ανορθωτές, ασφάλειες και καταλήγεις να το ψάχνεις 3 μέρες να δεις που είναι το βραχυκύκλωμα.
Τώρα ξέρω ποιον θα παρω τηλέφωνο οταν θελήσω carbon ζελατίνα!
Αν σκεφτείς οτι όλο αυτό το χάος δημιουργήθηκε απο το κουμπί του αλαρμ, τοτε ναι. Στην περίπτωση της κτμ οσο πιο απλό (φτωχό) τόσο καλύτερα!Βασικά αυτό με "τράβηξε" στο 950, πολύ πιο απλό σαν κατασκευή, στην θεωρία τουλάχιστον, έχει και αυτό τα χαζά του με τα καρμπιρατέρ.
Η πικρή αλήθεια που δεν δέχεται κανένας νεκρόφιλος είναι ότι 2026 και υπάρχουν μηχανές που προχώρησαν σε παροχές στον αναβάτη. Μπορείς να ταξιδέψεις καναπεδάτα και στριφτερά, ποιος να το φανταζόταν 20 χρόνια πριν. To αστείο είναι 2026 και ακόμα ψάχνουμε το one size fits all σε ζελατίνες, σέλες, αναρτήσεις, τιμόνια κλπ κλπ κλπ που θα περίμενε κανείς ότι με την εξάπλωση της τεχνολογίας θα περνούσε και το μήνυμα ότι το ίδιο μηχανάκι είναι διαφορετικό για τον κάθε έναν που θα κάτσει επάνω...Τρες σελιδες κουβεντα για τη ζελατινα σε μηχανακι 15-20αετιας μιας και οι κατοχοι ακομα δεν εχουν βρει τη λυση και ψαχνονται...
Ο αερας δυναμωσε το 2026 και χτυπαει τους ωμους, τρισδιαστατες εκτυπωσεις σε ειδικους με σουπερ ντουπερ υλικα για το...μπαφετινγκ
Και μετα απορουμε γιατι τα δινουνε δεκα χιλιαρικα...βρε μην τα πουλησετε ποτε λεμε, με τι θα ασχολειστε μετα ???![]()
Μην κάνεις τίποτε......το χωμα που μπαινω δεν με ενοχλει τοσο ωστε να μην εχω σαμπρελες.
Έχεις δίκιο σε αυτό.ο κυριότερος λογος ειναι η δυσκολια αλλαγης της σαμπρέλας
στον περιστερα ρωτησα μεχρι 19' ζανταεχω δει τα προηγούμενα ποστ οτι αφορα για μεταρτοπη σε tubeless ζαντες σε 9χ0 ,
εχει κανει κανείς τελικα κατι που να ειναι εγγυημενο οτι δουλεψε?
αναφερομαι στισ ιδιες ζαντες με την ταινια εσωτερικα που μπανει.
ειδα ενας λαστιχας οτι ξεκινησε και το κανει αλλα μου φανηκε λιγο ακριβος.
επισης δεν θελω να παω σε αλλες ζαντες.
το χωμα που μπαινω δεν με ενοχλει τοσο ωστε να μην εχω σαμπρελες.
δεν ξερω μάλλον είναι στενήτο 21 γιατι δεν γινεται?
Ποια;;;;;;;;;δεν ξερω μάλλον είναι στενή