ΧΑ ΧΑ εντάξει Δημήτρη πιο πληρωμένη απάντηση δεν έχει, είστε πολλοί εκεί έξω.
Δεν ξέρω αν μιλάς για τον εαυτό σου ή αν προσπαθείς να προσάψεις κάτι σε μένα. Στις κουβέντες όλες ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρος στο γεγονός ότι εγώ στην εθνική πάω με τα όρια και δεν είναι καθόλου σχήμα λόγου αυτό.
Η νοοτροπία που έχετε πάρα πολλοί εκει έξω, τύπου να πάθετε κακό όλοι εσείς που κάνετε αυτό το οποίο δεν μου αρέσει/δεν συμφωνώ/δεν εγκρίνω ή και να το βρείτε από άνθρωπο/Θεό "όλα εδω πληρώνονται" είναι βαριές κουβέντες να ξεστομίζονται για ψύλλου πήδημα.
Επίσης θεωρώ πάρα πολύ άσχημη την νοοτροπία του εσείς φταίτε για όλα. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού το οποίο είναι ηλίθιο και δεν ξέρει και δεν μπορεί να διακρίνει το καλό του, να κουνάει κάποιος το δάχτυλο καλά να τα πάθεις γιατί αυτόν ψήφισες και αυτός που ψήφισες έβαλε αυτόν υπουργό αυτόν αστυνομικό αυτόν δημόσιο υπάλληλο οποιοδήποτε είδους, είναι "ωραία";
Ο χριστούλης λέει αγαπάτε αλλήλους, το woke d e i. κίνημα λέει ότι πρέπει να βοηθάμε αυτός που είναι πιο κάτω από εμάς και οχι τους ρίχνουμε μια σφαλιάρα να πάνε χαμηλότερα ή να τους εκμεταλλευόμαστε, είναι επίσης σίγουρο ότι δεν λέει να τους κοροϊδεύουμε (efit, για ίδιον όφελος εννοώ, όπως βλέπουμε να συμβαίνει από κάθε επίπεδο κυβερνώντων/εχόντων εξουσία). Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για κανέναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να φιμώσει την κριτική στα κακώς κείμενα και να θολώσει τα νερά.
Γιατί το "η τροχαία έπρεπε να κάνει πιο ουσιαστικά την δουλειά της" είναι η πιο ήπια κριτική (την οποία διαβάζω στους 4Τ να συζητιέται 40 χρόνια τώρα...) αν θες να συζητήσουμε το πόσο δικαιολογούνται όλα αυτά με τα πόλις γκρικ μαφία και την χαριτωμένη βραβευμένη κοπέλα που είδαμε να γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος τελευταία, κάτι άλλα κυκλώματα με σκόνες και κορμιά κάθε ηλικίας κλπ, να δω τι θα πεις εκεί, έχουμε πάλι αυτό που μας αξίζει γιατί... Αυτοί είμαστε και είναι σάρκα εκ της σαρκός της κενωνιας;
Για αυτό σου λέω, άστο το πράγμα, με την καραμέλα της ατομικής ευθύνης δια πάσαν νόσο τελειώσαμε.
Όταν κόψετε και μερικοί μερικοί, μέλη και όχι, την εξυπνάδα καραμέλα που γράφεις πιο πίσω, ίσως κάνουμε και καλύτερες συζητήσεις.