Καλησπερα στην ομαδα!!!

Dmitry

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Himalayan 450
Γειά σε όλους είμαι ο Δημήτρης κάτοχος ενός himalayan 450 με έδρα Αθήνα προς το παρών. Η αλήθεια είναι ότι έμπαινα πολύ καιρό στο φόρουμ και έψαχνα πράγματα αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή (αμαρτία μου μεγαλη). Εχω ξεκινήσει και κάνω αρκετά χωμάτινα μονοπάτια μιας και η προηγούμενη μηχανη μου δεν σηκωνε τέτοια παιχνίδια οπότε αν έχετε προτάσεις για διαδρομες θα τις δεχτώ ευχαρίστως. Ελπίζω να τα πούμε και με μερικούς από κοντά σε κάποια εκδρομη!!

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Καλώς ήρθες στο Advride

Διαδρομές θα βρεις εδώ...

Και σε διάφορα θέματα στις μοτοσυναντησεις

Τελευταία επεξεργασία:

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Καλώς όρισες, καλή διαμονή.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Καλώς όρισες Δημήτρη...! :friendship:

clear

Μέλος
Περιοχή
Παλλήνη
Όνομα
Κλέαρχος
Μοτό
YAMAHA TENERE 700
Καλώς όρισες Δημήτρη.

Ερώτηση κρίσεως γιατί είναι η δεύτερη άμεση επιλογή μου. Πως πάει το Himalayan στο χώμα; ( σε βατούς χωματόδρομους)

Η πρώτη είναι να ξαναπάρω Tenere extreme ή Raid αλλά οι τράπεζες μου κάνουν την ζωή δύσκολη και λέω να πάρω το RE άμεσα και τον επόμενο χρόνο βλέπουμε πάλι για Tenere

notakos600

Μέλος
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Γειά σε όλους είμαι ο Δημήτρης κάτοχος ενός himalayan 450 με έδρα Αθήνα προς το παρών. Η αλήθεια είναι ότι έμπαινα πολύ καιρό στο φόρουμ και έψαχνα πράγματα αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή (αμαρτία μου μεγαλη). Εχω ξεκινήσει και κάνω αρκετά χωμάτινα μονοπάτια μιας και η προηγούμενη μηχανη μου δεν σηκωνε τέτοια παιχνίδια οπότε αν έχετε προτάσεις για διαδρομες θα τις δεχτώ ευχαρίστως. Ελπίζω να τα πούμε και με μερικούς από κοντά σε κάποια εκδρομη!!
:friendship::friendship::friendship:

Dmitry

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Himalayan 450
Καλώς όρισες Δημήτρη.

Ερώτηση κρίσεως γιατί είναι η δεύτερη άμεση επιλογή μου. Πως πάει το Himalayan στο χώμα; ( σε βατούς χωματόδρομους)

Η πρώτη είναι να ξαναπάρω Tenere extreme ή Raid αλλά οι τράπεζες μου κάνουν την ζωή δύσκολη και λέω να πάρω το RE άμεσα και τον επόμενο χρόνο βλέπουμε πάλι για Tenere
Πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Ανέβηκα τώρα τον Αύγουστο επάνω στα Αγραφα στην Νιαλα πήγα από το μονοπάτι από τα καμαρια και μετά γύρισα από τριδενδρο τροβατο κλπ κλπ για να πάω προς ροποτο μιας είμαι από τρικαλα οπότε καταλαβαίνεις έβαγα ξερό χώμα και πέτρα με το κουτάλι. Ακούει πολύ καλά το μηχανάκι οι σχέσεις φανταστικές μιας και σε τέτοιους δρόμους η 1-2-3 είναι το παιχνίδι σου. Η ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση μου άρεσε πάρα πολύ. Και γω Τενερε ήθελα να ξέρεις αλλά δεν το φτάνω ούτε σε ύψος ούτε σε μπάντζετ. Μετά από την διαδρομή αυτή και άλλη μια που πήγα προς κρανία ασπροποταμου δεν το αλλάζω. Επίσης μεγάλο συν δεν καίει τίποτα είχα κατανάλωση 3 ξεχνάω να βάλω βενζίνη.

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Καλώς όρισες !

Top Bottom