Καλώς σας βρήκα! Καινούργιος απο βόρεια Ελλάδα.

Tselius

Μέλος
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
Honda CB500X
Χαίρετε αξιότιμα μέλη του φόρουμ. Στέλιος λέγομαι και είμαι ένας ευτυχής νέος κάτοχος μιας Honda CB500X την οποία εχω μόλις 5 μέρες . της έχω κάνει 500 χλμ, άλλα τόσα και πάω για το πρώτο σέρβις-τσεκ απ. Τη μηχανή την αγόρασα βασισμένος σε πολλά reviews που διάβασα και είδα στο youtube αλλά και σε απόψεις άλλων κατόχων. η τιμή της δε πολύ ελκυστική για καινούργιο. μέχρι στιγμής την βρίσκω πολύ καλή για τις ανάγκες μου και με κάποιες μικροβελτιώσεις, customάρισμα θα γίνει ακόμα καλύτερη, για μένα πάντα. Είναι η πρώτη μου καινούργια και στην ουσία η δεύτερη μου μηχανή "δρόμου" μετά απο ένα TDM 850 του 1998. Οδηγάω αρκετά χρόνια στο χώμα όμως, τα τελευταία 10 με ένα Gasgas 300.
Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό σαν επισκέπτης και περίμενα μέχρι να πάρω μηχανάκι για να γίνω μέλος. Ευελπιστώ σε καλές συζητήσεις, συμβουλές, προτάσεις και φυσικά αν βολέψει συναντήσεις και βόλτες! :)
 

Tselius

Μέλος
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
Honda CB500X
Να 'σαι καλά Γιώργο. προσπάθησα να ανεβάσω φώτο με το drag n drop αλλά δεν υποστηρίζεται ο τύπος αρχείου λέει. JPG και PNG ανεβάζω. Τι κάνω λάθος;
τελικά έβαλα ένα url απο άλλο φόρουμ. να το το μανάρι...
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Καλώς όρισες Στέλιο...! :ok:
Για τις φωτογραφίες δες παρακάτω.
 

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Καλώς όρισες, καλές βόλτες !
 

Tselius

Μέλος
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
Honda CB500X
Σας ευχαριστώ ολους για το καλωσόρισμα! όσον αφορά τη μηχανή, της έκανα άλλα 200 χλμ χθες, την έβαλα και λίγο στο χώμα σε κάτι δασικούς στην Κασσάνδρα και στο Βάβδο Χαλκιδικής και μου φαίνεται θα πρέπει να την εξοπλίσω με προστατευτικές μπάρες και ποδιά τουλαχιστον γιατί το απόλαυσα και σίγουρα θα την ξαναπάω. Έχουμε να πάμε κι εντουράδα κάτι μήνες... Μετά το στρώσιμο λέω να αρχίσω και το customάρισμα (ένα δόντι μεγαλύτερο γρανάζι εμπρός, βελτίωση στη σέλα και στο μέλλον μια πισινή ανάρτηση). Καλή σας μέρα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom