Καλώς σας βρήκα και εγώ !

g1ann1s

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Kawasaki Versys 650
Καλημέρα στην παρέα !

Είμαι ο Γιάννης είμαι αισίως 30 χρονών και εδώ και αρκετά χρόνια κατά καιρούς προσπαθώ να μπω στον χώρο του μοτοσυκλετισμού αλλά για διάφορους λόγους κάθε φορά οι προτεραιότητες αλλάζουν, αναποδιές έρχονται, και δεν κάνω το βήμα. Έχω ξεκινήσει μία προεργασία εδώ και πάλι κανένα εξάμηνο ψάχνοντας και κάνοντας οικονομίες ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά θα καταφέρω το όνειρο. Η εμπειρία μου με τα παπιά και τα σκούτερ είναι πολλών ετών αλλά η εμπειρία μου μοτοσυκλέτες περιορίζεται σε βόλτες όταν τύχει με μηχανές φίλων λίγων λεπτών. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλούς φίλους με μηχανές. Δίπλωμα υπάρχει σκονισμένο στο ράφι από τα 21 μου.

Διαβάζω καιρό το forum και έχω βρει πολύ χρήσιμα πράγματα. Δεν αναφέρω ακόμα το στόχο μοτοσυκλέτας που έχω θέσει καθώς μπορεί να με περάσετε και για τρολ (Δεν είναι το 990 που έχω ως dreambike - έχω λίγο μυαλό ακόμα) αλλά είναι σίγουρα πορτοκαλί. Σκέψεις γενικά γίνονται κάθε μέρα και προσπαθώ να ισορροπήσω την καύλα με την λογική αλλά μάλλον θα υπερισχύσει η πρώτη γι'αυτό και θέλω πορτοκαλί. Η λογική θα έρθει μόλις ανεβώ πάνω! Πιστεύω να καταφέρω να γνωρίσω ανθρώπους και από εδώ μέσα και με τον καιρό να συμμετέχω και εγώ σε αυτά τα όμορφα που γίνονται όταν έρθει και η εμπειρία για κάτι τέτοιο !
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Καλώς ήρθες στο advride..

Εύχομαι γρήγορα σε αυτό που επιθυμείς.
Τι εννοεις... Όταν ανέβω πάνω?
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Καλώς όρισες Γιάννη...! :ok:
Με το καλό και γρήγορα να πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς...;)
 

g1ann1s

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Kawasaki Versys 650
Σας ευχαριστώ πολύ παίδες !

Τι εννοεις... Όταν ανέβω πάνω?
Εννοώ ότι θα χρησιμοποιήσω την λογική μόλις ανέβω πάνω στη μοτοσυκλέτα ώστε να της συμπεριφερθώ σωστά και ανάλογα της εμπειρίας μου !
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Καλώς το Γιάννη, καλώς ήρθες!
 
Top Bottom