Καντήλι 22/12/19 (Ο απολογισμός..)

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Εντάξει, ρισπέκτ στα παιδιά με τα μεγάλα!

Το Husky που βλέπω είναι 610; τι άλλα μικρά έπαιζαν;
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Β
Εντάξει, ρισπέκτ στα παιδιά με τα μεγάλα!

Το Husky που βλέπω είναι 610; τι άλλα μικρά έπαιζαν;
Βλέπεις 2 husqy αγαπητέ Αντώνη.. Το ένα το μικρό είναι ένα 510 του Φοίνικα και το άλλο. Το λίγο πιο γεματουλι είναι ένα πανέμορφο 630 δε θυμάμαι πως γράφει ο φίλος σόρυ.
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Βαγγέλη να σαι καλά, ήταν πολύ ωραία η διαδρομή, με ποικιλία και εναλλαγές, χάρηκα οδήγηση, φόρτισα μπαταρίες (ευτυχώς και το CCM με τα φρέσκα πηνία του :)) και γύρισα σπίτι χαρούμενος και με πιασμένο κόλο, δηλαδή όλα καλά.

Πρόλαβα και την γιορτή του γιού. Θα ήθελα να έπινα ένα καφεδάκι στου Αλεξίου με την υπόλοιπη παρέα αλλά με είχε απειλ εεεε με είχε προειδοποιήσει η γυναίκα για το τι θα γινοταν αν δεν πήγαινα. :hh:


Η παρέα ήταν άψογη, έκαναν όλοι τα αυτονόητα, και το πιο σημαντικό γυρίσαμε όλοι σπίτι μας καλά (με εξαίρεση τον πονεμένο κόλο λόγω σέλας :oh:). Αλλά χαλάλι του γιατι η CCM άρα με διασκέδασε αφάνταστα χτες.



Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα και υγεία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

christoslazy

Bad habits die hard
Περιοχή
Larisa
Όνομα
Christos Lazidis
Μοτό
BMW F650GS DAKAR 2005
KAWASAKI ZZR 600 2006 Black UK edition
Βλέποντας τις φωτό, με κάνει να αναρωτιέμαι και να αμφιβάλω για την ορθότητα της επιλογής να μην κάνω την υπέρβαση! Πραγματικά πρέπει να ήταν απίθανη βόλτα! Ας έχουμε όλοι υγεία και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχω σε επόμενη παρόμοια! Με την ευκαιρία, καμία βορειοελλαδίτικη υποομάδα δεν υπάρχει, μιας και δεν είμαι σε θέση να οργανώσω κάτι από μόνος μου;


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Top Bottom