Κανόνες Λειτουργίας

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

ADVride

Μέλος
ADVRIDE Team
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Το ADVride αποτελεί μια μη κερδοσκοπική πύλη διαδυκτιακής επικοινωνίας , που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πάθος για το μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την περιπέτεια.

Υποστηρίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση στην σκέψη και τους αναβάτες που σέβονται τη διαφορετικότητα, ευελπιστούμε αυτός ο χώρος να αποτελέσει την αφορμή να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα , να ταξιδέψουμε και να γνωριστούμε.

Όπως είναι κατανοητό κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας με όλη την πολυπλοκότητα της. Η ποικιλία των χαρακτήρων και η διαφοροποίηση των απόψεων και των εμπειριών σίγουρα δημιουργούν ένα ενδιαφέρον και υγιές περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα κάνουν επιτακτική την ανάγκη θέσπισης κανόνων για την ομαλή λειτουργία του.

Πιστεύοντας τα παραπάνω λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει τους παρακάτω κανόνες :
Πως θα κάνετε την διαμονή σας εδώ στο ADVride, ευχάριστη...

1. Σεβασμός στους συντονιστές και διαχειριστές του φόρουμ. O έλεγχος για την ομαλή λειτουργία του forum, είναι γενικά μια άχαρη δουλειά που πολλές φορές χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς είτε στο τεχνικό ή το επικοινωνιακό κομμάτι.

2. Οι ενότητες βρίσκονται πάντα κάτω από την κατηγόρια που τις χαρακτηρίζει. Κάτω από κάθε ενότητα υπάρχουν θέματα, υπό-ενότητες καθώς και σχετική περιγραφή. Η κατάλληλη επιλογή κατηγορίας για το μήνυμα σας , κάνει ευκολότερη την επικοινωνία σας με όλους. Τυχόν λανθασμένες επιλογές θα διορθώνονται από το ADVride Team.

3. Αποφυγή του Cross-posting . Δηλαδή στην απόσπαση ίδιου θέματος σε περισσότερες από μια ενότητες. θα δυσκολέψει όσους παρακολουθούν το θέμα σας ..ακόμη και εσάς τους ίδιους . Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες μπορεί να επιτραπεί μετά από συνεννόηση με τους συντονιστές.

4. Τηρείτε όλους τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

5. Κατανοήστε / Εξοικειωθείτε με το περιεχόμενο του θέματος , πριν απαντήσετε.

6. Σκεφτείτε πριν κάνετε κλικ στην "απάντηση". Ξαναδιαβάστε , απαντήστε με σύνεση . Να θυμάστε ότι οι αναρτήσεις σας θα υπάρχουν για πάντα σε διακομιστές της μηχανής αναζήτησης . Να θυμάστε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

7. Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις μπορείτε να λάβετε με ένα προσωπικό μήνυμα στο μέλος ADVride. π.χ κλασικές ερωτήσεις , όπως «πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια φωτογραφία " ή " πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη ; » .

8. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια , επικοινωνήστε με ένα συντονιστή . Μπορείτε να βρείτε τη λίστα εδώ.

9. Αν για κάποιο λόγο μετακινηθεί ή σβηστεί κάποιο θέμα σας Θα ενημερωθείτε αμέσως με προσωπικό μήνυμα.

10. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντηση σας , αντί να προσθέσετε μια άλλη απάντηση .

11. Αποφύγετε να γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος ή στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχής χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

12.Προτιμάτε να πληκτρολογείτε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish δυσκολεύει την επικοινωνία σας με τα άλλα μέλη.

13 προσθήκη 10-4-19
Ανυπόγραφες φωτογραφίες μελών που αναρτώνται ελεύθερα στο forum έχουν συνεναιτικό χαρακτήρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εκδήλωση οργανώνει ή συμμετέχει το advride.gr.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ :


Αυτοί οι κανόνες αφορούν κάθε διαδικτυακή τοποθεσία επικοινωνίας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους για να είστε πάντα σε θέση να κρατάτε μια αξιοπρεπή παρουσία σε οποιοδήποτε forum.

Παρακαλούμε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή. Η παραβίαση αυτών των κανόνων είναι αιτία για την άμεση απαγόρευση του λογαριασμού σας.

Από το www.advride.gr δεν εγκρίνονται:


1. Η παρενόχληση, εκφοβισμός ή απειλή.

2. Η επίθεση σε μέλη οικογένειας ή συγγενικά πρόσωπα μέλους.

3. Η δημόσια Απειλή.

4. Η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων.

5. Η απόσπαση ιδιωτικών πληροφοριών τρίτων. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ιδιωτικές και εμπιστευτικές πληροφορίες άλλων μελών η τρίτων χωρίς τη συγκατάθεσή τους. π.χ : αριθμούς τηλεφώνων.

6. Η δημοσίευση πορνογραφικού, κομματικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ανήθικου, χυδαίου, φανατικού, και γενικά απρεπούς υλικού ή διατυπώσεων.

7. Η δημοσίευση κάθε είδους κακόβουλου κώδικα, ή οτιδήποτε μπορεί να διαταράσσει την ομαλή λειτουργικότητα του Site.

8 . Οι πολλαπλές ταυτότητες χρήστη.


9. Σχόλια που μειώνουν ή προσβάλουν άλλους διαδικτυακούς τόπους με συναφές ή διαφορετικό αντικείμενο. Το ADVride προάγει και θα υπερασπίζεται την φιλία την ομαδικότητα και την συνεργασία.

10. Η δημοσίευση υλικού χωρίς άδεια π.χ. δημοσιογραφική ύλη, εγχειρίδια χρήσης, παράνομα Mp3, downloads κλπ. θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

11. Η καταγγελία κατά τρίτου. Το ADVride σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί να αποτελέσει βήμα αντιπαλότητας και αντιδικίας μεταξύ των μελών του ή τρίτων.

12. Αναρτήσεις Θεμάτων που είναι ενάντια στους ποινικούς,αστικούς και φορολογικούς Νόμους οπως και στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 
Last edited by a moderator:
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom