Κανόνες ενότητας - Διαβάστε πριν αναρτήσετε θέμα

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

ADVride

Μέλος
ADVRIDE Team
Η συγκεκριμένη ενότητα δημιουργείται για να υπάρχουν μαζεμένοι σε μία ψηφιακή βιβλιοθήκη οι χάρτες όμορφων διαδρομών που αξίζει να μοιραστούμε.

Παρακαλούμε ακολουθήστε αυτή τη δομή για τα θέματα που αναρτώνται εδώ:

Τίτλος θέματος: "[ΓεωγραφικόΔιαμέρισμα] - ΌνομαΕκδρομής - ΕίδοςΤερέν" όπου είδος τερέν θα είναι: άσφαλτος, χώμα, μικτή, μονοπάτι (μόνο για enduro).

Για παράδειγμα: [Πελοπόννησος] - Διαδρομές στον Πάρνωνα - χώμα

Μέσα στην πρώτη δημοσίευση θα υπάρχουν τα εξής:

1. Περιγραφή
(σύντομη)
2. Διάρκεια της διαδρομής
(με λογικές ΜΩΤ του μέσου αναβάτη, όπως τις δίνει συνήθως και το google ή κατά προσέγγιση)
3. Λεπτομέρειες διαδρομής
(είδος δρόμου, δύσκολα σημεία, επικίνδυνα σημεία/περάσματα, ιδιαιτερότητες ανάλογα με την εποχή του χρόνου, αξιοθέατα που είδαμε ή δεν είδαμε αν και θα θέλαμε κλπ)
4. Link, φωτογραφίες
(παραπομπή στην δημοσιευμένη στο ADVride.gr εκδρομή -αν υπάρχει- ή/και κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες)

Κατόπιν κλικ στο "Ανέβασμα αρχείου" και επιλογή της διαδρομής που θέλουμε να παρουσιάσουμε, σε ίχνος για GPS ή/και σε αρχείο που θα ανοίξει στο Google Earth/maps για όσους δεν έχουν/δεν ξέρουν.
Οι επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων είναι gpx, gdb, kml, kmz, zip, rar, 7zip, txt, pdf και επιτρέπονται 10/δημοσίευση. Το δε μέγιστο μέγεθος εκάστου είναι 1 MB.
Αν το αρχείο είναι μεγαλύτερων διαστάσεων επικοινωνήστε με κάποιον διαχειριστή.

Προσοχή: τα ίχνη πρέπει να είναι δικά μας, σχεδιασμένα από εμάς ή να έχουμε την σύμφωνη γνώμη του νόμιμου κατόχου (αν ισχύει το τελευταίο, να αναφέρεται ρητά στη δημοσίευση).
Το ADVride.gr δεν φέρει ευθύνη για δημοσιεύσεις ιχνών, διαδρομών και χαρτών που ανήκουν σε άτομα που δεν έχουν εξουσιοδοτήσει την δημοσίευσή τους.
Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε πως έχει γίνει κάτι τέτοιο, παρακαλούμε ενημερώστε την διαχειριστική ομάδα είτε κάνοντας "Αναφορά" την δημοσίευση είτε επικοινωνώντας με κάποιον Διαχειριστή.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας @forester και @mAthosalas για την ιδέα.
 
Last edited by a moderator:
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom