Κατανάλωση κάτσε καλά γιατί ο Πάντης δεν είναι σαμιαμίδι. Με μέσο Ιάπωνα θα έπεφτε στο 2,2
Asxetos Μέλος Όνομα Σταθης Μοτό XL750 Δευτέρα στις 18:03 #21 Κατανάλωση κάτσε καλά γιατί ο Πάντης δεν είναι σαμιαμίδι. Με μέσο Ιάπωνα θα έπεφτε στο 2,2
HAWK_46 Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Λευτέρης Μοτό Μηλοκλέφτη Δευτέρα στις 18:13 #22 Padis έγραψε: Εντάξει μην βαράτε. Μου ξέφυγε ένα πρωινό γέμισμα. 18€ σύνολο. Οπότε γύρω στα 5 λίτρα έχει κατανάλωση. Καλά είναι.... Click to expand... Εχω δει συνεντευξη της Μποφιλου να ξεκιναει ετσι.
Padis έγραψε: Εντάξει μην βαράτε. Μου ξέφυγε ένα πρωινό γέμισμα. 18€ σύνολο. Οπότε γύρω στα 5 λίτρα έχει κατανάλωση. Καλά είναι.... Click to expand... Εχω δει συνεντευξη της Μποφιλου να ξεκιναει ετσι.
Padis ven pasa ... Περιοχή Άγ.Στέφανος Αττικής Όνομα Παντελής Μοτό ®1200 adv Drz400E Δευτέρα στις 18:45 #23 HAWK_46 έγραψε: Εχω δει συνεντευξη της Μποφιλου να ξεκιναει ετσι. Click to expand... Φίλη μου.....
Noe Μέλος Όνομα Νίκος Μοτό CRF 300L Τετάρτη στις 11:34 #24 Ποιός είναι αυτός ο B.O.S.S. να στείλω ένα καρμπυρατέρ για ανακατασκευή;
boxer Μέλος Περιοχή Ελλαδα Όνομα Νικος Μοτό BMW Τετάρτη στις 13:09 #25 Noe έγραψε: Ποιός είναι αυτός ο B.O.S.S. να στείλω ένα καρμπυρατέρ για ανακατασκευή; Click to expand... Β. rave O. ld man S. till S. aves carburettor Νομίζω δηλαδή!!!
Noe έγραψε: Ποιός είναι αυτός ο B.O.S.S. να στείλω ένα καρμπυρατέρ για ανακατασκευή; Click to expand... Β. rave O. ld man S. till S. aves carburettor Νομίζω δηλαδή!!!
Padis ven pasa ... Περιοχή Άγ.Στέφανος Αττικής Όνομα Παντελής Μοτό ®1200 adv Drz400E Τετάρτη στις 13:35 #26 boxer έγραψε: Β. rave O. ld man S. till S. aves carburettor Νομίζω δηλαδή!!! Click to expand... Byron's Old School Salvation Τον βρίσκεις εδώ ...
boxer έγραψε: Β. rave O. ld man S. till S. aves carburettor Νομίζω δηλαδή!!! Click to expand... Byron's Old School Salvation Τον βρίσκεις εδώ ...