Την χειρότερη εποχή....όταν κάθε βράδυ έχει αγώνες ποδοσφαίρου, δεν κάνεις πρεμιέρα τέτοια ταινιαβγήκε αυτή
Την χειρότερη εποχή....όταν κάθε βράδυ έχει αγώνες ποδοσφαίρου, δεν κάνεις πρεμιέρα τέτοια ταινιαβγήκε αυτή
Δεν είναι και τίποτε το τρομερό πάντως...Την χειρότερη εποχή....όταν κάθε βράδυ έχει αγώνες ποδοσφαίρου, δεν κάνεις πρεμιέρα τέτοια ταινια![]()
Την είδες?Δεν είναι και τίποτε το τρομερό πάντως...
Εντελώς ξένη μ εμάς
Τώρα σε τίποτε χαζοβιόληδες που την έχουν δει ίζι ράιντερ του Μπουρναζίου
πιθανώς ν αρέσει !
Η ταινία είναι απλά ανόητη. Θα μπορούσε να είναι επεισόδιο μίνι σειράς του νετφλιξ. Όλο το στόρι πιο άδειο από μοτέρ χόντα. Κρίμα.Φίλος χαρλεας που την είδε μου είπε τίποτα το ιδιαίτερο για το hype. Θα την δω σύντομα και θα επανέλθω.
".....πιο άδειο από μοτέρ χόντα"Η ταινία είναι απλά ανόητη. Θα μπορούσε να είναι επεισόδιο μίνι σειράς του νετφλιξ. Όλο το στόρι πιο άδειο από μοτέρ χόντα. Κρίμα.
Μετά τα trailer πήγα να το δω με τις χειρότερες προσδοκίες. Έφυγα με ένα απρόσμενο χαμόγελο αφού τελείωσε. Τρανή περίπτωση ταινίας αδικημένης από τα preview.Παραδόξως το furiosa βλέπεται.
Με την κλασική υπερβολή των τελευταίων ετών και του γένους Μαξ όπως εξελίχθηκε.
Το είδα μόλις αφού το ανέφερες,μου άρεσε προσωπικά πολύ!Δεν ξέρω αν είδατε αυτό με τα tmax στο νετφλιξ.