www.smugmug.com.......καλο!το photobucket φταιει. πατησα να δω τι θελει για να μην τις μπλοκαρει και μου ζηταγε 300+ ευρω για ετησια συνδρομη!!!
θα βρω αλλο site και θα ειμαστε οκ μαλλον
Λιγο παλιό το θέμα αλλά οκ! Κώστα αυτό με το σουβλη που είπες ότι είναι επικίνδυνο δεν ισχύει νομίζω ΑΝ και εφόσον φυσικά γίνει σωστά! .. Εχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με δαύτο και όχι μια και δυο φορές.. Ένα ακόμα μάρκετινγκ είναι! Εμμ.. Πως μπορεί να γίνει στραβή αφού μέσα στο λάστιχο ΔΕΝ μπορεί να πέσει αφού συνεχώς το σπρώχνει η πίεση του ελαστικού προς τα έξω, η πως μπορεί να βγει το κορδόνι προς τα έξω αφού η επιφάνεια που καλύπτει την τρύπα από την εσωτερική μεριά είναι εικοσαπλάσια αυτής?Ναι υπάρχει πιθανότητα να σου κλείσει τη βαλβίδα.
Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα Γιατί στη χειρότερη με ένα καρφάκι τρύπας στο σημείο της βαλβίδας και ξανά περνάει αέρας.
Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε ποδήλατο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Για μηχανές εντούρο με μικρό βάρος πιστεύω είναι μία πολύ καλή λύση.
Για μεγάλες και βαριές μηχανές που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες δεν θα το προτιμούσα.
Και μην ξεχνάμε το βασικότερο όλα αυτά είναι πρόχειρες λύσεις μέχρι να πάμε σε συνεργείο να φτιάξουμε το ελαστικό.
Ειδικά αυτό που τρυπάμε με σουβλή το λάστιχο Είναι ότι χειρότερο.
Καλύτερα να συμπληρώσουμε αέρα και να πάμε σε ένα συνεργείο να το φτιάξουμε.
Έχουν βγει κάτι καινούργια μπαλώματα που μπαίνουν από μέσα προς τα έξω κλείνουν την τρύπα με κορδόνι Και από πίσω είναι το μπάλωμα.
Στάλθηκε από το M5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή σκέφτομαι και εγώ να εχω Κιτ επισκευής μαζί μου και οι αμπούλες δεν είναι ότι καλύτερο για να έχεις,αν δεν σου φθάσει κτλ ο αέρας,έβλεπα και μικρές αλλα δυνατές μικρές ηλεκτρικές η επαναφορτιζόμενες σαν αυτού του τύπου.Τσουχτερες αλλά τις έχεις για καιρό.Ξεθάβω το θέμα με μια ερώτηση:
Σκέφτομαι να πάρω το Κιτ επισκευής ελαστικών με τις αμπούλες, υπάρχει δυνατότητα αγοράς μετά επιπλέον αμπουλών?
Έχει πολλές πάντως Γιώργο με μια πρόχειρη ματια που πωλούνται ξεχωριστά από Κιτ επισκευής.Ξεθάβω το θέμα με μια ερώτηση:
Σκέφτομαι να πάρω το Κιτ επισκευής ελαστικών με τις αμπούλες, υπάρχει δυνατότητα αγοράς μετά επιπλέον αμπουλών?
Γιάννη, έχω την επαναφορτιζόμενη τρόμπα της Xiaomi και είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που την θέλω (έλεγχος και συμπλήρωση αέρα στα μηχανάκια ). Απλά, έχει λίγο βάρος, γεμίζει σχετικά αργά από χαμηλές πιέσεις και το κυριότερο είναι ότι πρέπει να έχω στο νου μου να είναι επαρκώς φορτισμένη. Γι' αυτο κοιτάω το κιτ επισκευής με τις αμπούλες, πιο άμεσο, πιο μανιτζέβελο αλλά διαβάζοντας ότι 2 αμπούλες φτάνουν οριακά για ένα λάστιχο προβληματιζόμουν για τυχόν επαναχρησιμοποιήση του. Είδα όμως το 2ο λινκ και μάλλον θα το χτυπήσω.Επειδή σκέφτομαι και εγώ να εχω Κιτ επισκευής μαζί μου και οι αμπούλες δεν είναι ότι καλύτερο για να έχεις,αν δεν σου φθάσει κτλ ο αέρας,έβλεπα και μικρές αλλα δυνατές μικρές ηλεκτρικές η επαναφορτιζόμενες σαν αυτού του τύπου.Τσουχτερες αλλά τις έχεις για καιρό.
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις διαστάσεις που έχουν τα μηχανάκια σου θα χρειαστείς 4-5Γιάννη, έχω την επαναφορτιζόμενη τρόμπα της Xiaomi και είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που την θέλω (έλεγχος και συμπλήρωση αέρα στα μηχανάκια ). Απλά, έχει λίγο βάρος, γεμίζει σχετικά αργά από χαμηλές πιέσεις και το κυριότερο είναι ότι πρέπει να έχω στο νου μου να είναι επαρκώς φορτισμένη. Γι' αυτο κοιτάω το κιτ επισκευής με τις αμπούλες, πιο άμεσο, πιο μανιτζέβελο αλλά διαβάζοντας ότι 2 αμπούλες φτάνουν οριακά για ένα λάστιχο προβληματιζόμουν για τυχόν επαναχρησιμοποιήση του. Είδα όμως το 2ο λινκ και μάλλον θα το χτυπήσω.
ΟΚ, φαντάζομαι ότι με τα 3 απλά θα μπορώ να βγω σε κάποιο βενζινάδικο και να συμπληρώσω.Στις διαστάσεις που έχουν τα μηχανάκια σου θα χρειαστείς 4-5
Aυτο μπορει να γινει και με απλες μεταλλικες βιδες του εμποριου αν δεν εχεις τις πλαστικες.€ 1,12 50%OFF | Vacuum Tyre Repair Set Nail Kit for Wheels Car Motorcycle Scooter Rubber Tubeless Tire Repair Tool Glue Free Repair Tire Nail
![]()
0.09€ 98% OFF|Vacuüm Band Reparatie Set Nail Kit Voor Wielen Auto Motorfiets Scooter Rubber Tubeless Tire Repair Tool Lijm Gratis Reparatie Band nail| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Δεν είναι λίγο μεγάλη σε μέγεθος για να τη βολεψεις στη μηχανή ;Υπάρχει βέβαια και αυτή που είναι οικονομική και κάνει καλή δουλειά
Όχι ...στο gs την είχα στο toolbox είναι στενή και ελαφριαΔεν είναι λίγο μεγάλη σε μέγεθος για να τη βολεψεις στη μηχανή ;
Εγώ έχω το airman από τον τριπερ τον Θάνο.Όχι ...στο gs την είχα στο toolbox είναι στενή και ελαφρια
Όσο ζεις μαθαίνεις.Εγώ έχω το airman από τον τριπερ τον Θάνο.
Μια χαρά είναι ,τι ποδήλατα ,τι αυτοκίνητα ,μια χαρά είναι .
Κάπου στο 30αρι το πήρα .
Κορδόνια ,τσιβιά κλπ είχα πάρει ,ούτε 10 ευρώ δεν κάναν .
Δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο ,μέχρι το επόμενο βουλκανιζατέρ θα πάει ,δε θα πάει;