Κλειστός ο δρόμος Δελφοί-Αράχωβα

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Για την επόμενη 3ετία λένε οτι ο δρόμος θα είναι κλειστός λογω επικινδυνότητας. Εκεί στο βωμό της Πυθίας πέσανε βράχια δυο φορές.

Ιτιά-Γαλαξίδι κτλ απο Δεσφίνα μόνο μέχρι νεωτέρας…

Sent from my iPhone using Tapatalk

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Από Δεσφίνα πηγαίναμε έτσι και αλλιως:p
Κάνεις λάθος εχω δεί ChristosGR ενω ολοι πήγατε απο Δεσφίνα , να κατεβαίνει απο Αράχωβα.

Πέρα απο το μοτοσυκλετιστικό , ήταν ενας βαρύς τουριστικος δρόμος το χειμώνα.

Τελευταία επεξεργασία:

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Κάνεις λάθος εχω δεί ChristosGR ενω ολοι πήγατε απο Δεσφίνα , να κατεβαίνει απο Αράχωβα.

Πέρα απο το μοτοσυκλετιστικό , ήταν ενας απο τους πιο βαρύς τουριστικος δρόμος το χειμώνα.
Ο Μαραγκός είναι ένα gps μόνος του...με χαλασμένο επεξεργαστή βέβαια, αλλά άλλη κουβέντα αυτή.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Συγνώμη αλλά οι Δελφοί εξυπηρετούν τεράστιο όγκο τουριστών ξένων κυρίως. Πιστεύω πως και η Αράχωβα θα έχει μεγάλη πτώση τζίρου και η ευρύτερη περιοχή ανατολικά των Δελφών. Αντίθετα θα ανέβει Ιτέα και Γαλαξείδι.

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
V-Strom 800 DE - Husaberg FE-390
Ο Μαραγκός είναι ένα gps μόνος του...με χαλασμένο επεξεργαστή βέβαια, αλλά άλλη κουβέντα αυτή.

Χτύπησε ένα τηλ που έπρεπε να το πάρω εκείνη την μέρα και έμεινα πίσω., και μετά ακολούθησα την διαδρομή που είχε βγάλει ο ίδιος ο Maniac και έδειχνε από Αραχωβα.

Για αυτό άλλωστε νομίζω ότι κι εσύ μας περίμενες από εκεί.

Και βέβαια τους πήγε από αλλού.

Ο τύπος είναι Τρικυμία.

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Χτύπησε ένα τηλ που έπρεπε να το πάρω εκείνη την μέρα και έμεινα πίσω., και μετά ακολούθησα την διαδρομή που είχε βγάλει ο ίδιος ο Maniac και έδειχνε από Αραχωβα.

Για αυτό άλλωστε νομίζω ότι κι εσύ μας περίμενες από εκεί.

Και βέβαια τους πήγε από αλλού.

Ο τύπος είναι Τρικυμία.
Αυτό είναι σωστό πάντως. Η διαδρομή σας έλεγε απο Αράχωβα

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Σιγα μην χρειαζομουν πλοηγό για να πάω εκείνη την βόλτα
10 άνθρωποι ξεκινήσαμε τρενάκι, ένα βαγόνι έμεινε πίσω.....τυχαίο που ήταν ο Μαραγκός?
Τυχαιο

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
Σιγα μην χρειαζομουν πλοηγό για να πάω εκείνη την βόλτα
10 άνθρωποι ξεκινήσαμε τρενάκι, ένα βαγόνι έμεινε πίσω.....τυχαίο που ήταν ο Μαραγκός?
Τυχαιο
Εχουμε και δουλειές με πελάτες που πρέπει να τους μιλαμε.
Δεν τους χτίζουμε όλοι και πάμε βόλτες. :secret:

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Εχουμε και δουλειές με πελάτες που πρέπει να τους μιλαμε.
Δεν τους χτίζουμε όλοι και πάμε βόλτες. :secret:
Ναι αλλά ο XR Maniac τόσα χρόνια δουλειά δεν έχει ακούσει ποτέ παράπονο από πελάτη, εσύ μπορείς να πεις το ίδιο; :wacky::laugh:

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
Αυτό είναι σωστό πάντως. Η διαδρομή σας έλεγε απο Αράχωβα
Σου λέω μου τα έχει κάνει τετράγωνα για την πλοήγηση στην τριήμερη βολτάρα που κάναμε το περασμένο Σ/Κ, σε απατητους χωματόδρομουε με απάτητο γρασίδι στο πουθενά, και στην οποία δεν ήταν κι εκεί.

Εν τω μεταξύ δική του βόλτα Ασφάλτινη μονοήμερη, Αλλά έβαλε στο φορουμ από αλλού πήγε, χάθηκε δηλαδή σε Ασφάλτινη βόλτα σε δρόμους που πάει το ΚΤΕΛ, και τώρα λέει ιστορίες τύπου σιγά μην ήθελα πλοήγηση.

Τρικυμία σου λέω. :secret::ll:

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Σου λέω μου τα έχει κάνει τετράγωνα για την πλοήγηση στην τριήμερη βολτάρα που κάναμε το περασμένο Σ/Κ, σε απατητους χωματόδρομουε με απάτητο γρασίδι στο πουθενά, και στην οποία δεν ήταν κι εκεί.

Εν τω μεταξύ δική του βόλτα Ασφάλτινη μονοήμερη, Αλλά έβαλε στο φορουμ από αλλού πήγε, χάθηκε δηλαδή σε Ασφάλτινη βόλτα σε δρόμους που πάει το ΚΤΕΛ, και τώρα λέει ιστορίες τύπου σιγά μην ήθελα πλοήγηση.

Τρικυμία σου λέω. :secret::ll:
Στα απάτητα γρασιδια του πουθενά, ήταν η διαδρομή του advtroffy 2020....:dstpc:
Εκεί που έγινες ένα με το πουλί την δεύτερη μέρα...

Top Bottom