Κράνος ACERBIS REACTIVE GRAFFIX ΚΟΚΚΙΝΟ/ΑΣΠΡΟ (Μέγεθος XL)

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Ίσως το θέλω, ίσως μου είναι λίγο μεγάλο, δοκίμαζα. Τι σε χάλασε;
Edit.. είδα size guide και μου είναι τεράστιο. Άλλος..

Τελευταία επεξεργασία:

tthodor

Μέλος
Όνομα
Θοδωρης
Μοτό
F800GS 30 years
Ίσως το θέλω, ίσως μου είναι λίγο μεγάλο, δοκίμαζα. Τι σε χάλασε;
Edit.. είδα size guide και μου είναι τεράστιο. Άλλος..
Είμαι "κεφάλας" :)....
Δεν με χάλασε τίποτα, γιατί δε πρόλαβα να το βάλω ούτε για δοκιμή.... ας πούμε απλά ότι μηχανές τέλος για μένα...

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
...ας πούμε απλά ότι μηχανές τέλος για μένα...
Εάν είσαι "γεμάτος" και δεν σου λένε κάτι πάω πάσο αλλά εάν είναι για άλλο λόγο κρίμα...

tthodor

Μέλος
Όνομα
Θοδωρης
Μοτό
F800GS 30 years
Μακάρι να ήταν αυτό Παντελή.... Γεμάτος δεν πρόκειται να αισθανθώ ποτέ Θάνο....

Στα πολύ γρήγορα..... ταλαιπωρούμαι και ταλαιπωρώ και όλη την οικογένεια μου εδώ και 7 μήνες από ένα άσχημο κάταγμα στο πόδι.... Που έγινε οδηγώντας τη μηχανή, χωρίς καν να πέσω κάτω!!!
Εν είδει ψυχοθεραπείας, όταν αισθανθώ έτοιμος, θα φτιάξω ένα βίντεο για αυτό (γιατί το έχω και σε βίντεο) θα μοιραστώ περισσότερα με το forum....

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l

Στα πολύ γρήγορα..... ταλαιπωρούμαι και ταλαιπωρώ και όλη την οικογένεια μου εδώ και 7 μήνες από ένα άσχημο κάταγμα στο πόδι.... Που έγινε οδηγώντας τη μηχανή, χωρίς καν να πέσω κάτω!!!
Εν είδει ψυχοθεραπείας, όταν αισθανθώ έτοιμος, θα φτιάξω ένα βίντεο για αυτό (γιατί το έχω και σε βίντεο) θα μοιραστώ περισσότερα με το forum....
Θοδωρη σου ευχομαι απο καρδιας να ξεμπερδεψεις το συντομοτερο δυνατον Ας γινει αυτο ...και ας μην ξανακαβαλησεις μηχανη!

tasosbob

Μέλος
Περιοχή
Εδεσσα
Όνομα
Τασος
Μοτό
Honda Transalp 650

Θοδωρή υπάρχουν και χειρότερα!!! Αν μπορέσω να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα θα σου πω ότι εγώ το έσπασα απλά κατεβαίνοντας από το λεωφορείο... Στραβοπάτησα κατεβαίνοντας από τα σκαλιά του λεωφορείου 4ωρο χειρουργείο και 9 μήνες αναρρωτική και έχω λάμα στη δεξιά κνήμη ενδομυελική για πάντα... Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μη σε ταλαιπωρεί τίποτα πλέον!!!

Top Bottom